Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mrtsum Kgarabagh [ Milanelo ]
Normal Tactiek Mid
40% Balbezit 60%
86% Spel op eigen helft 14%
1 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 47.6
weak Schieten outstanding
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen adequate


1e minuut.
Tylki probeert naar een medespeler te passen. Chiper probeert naar een medespeler te passen. Akácz bereikt de bal nog maar net als eerste. Akácz schiet op doel. Baghdasaryan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrtsum Kgarabagh - [ Milanelo ] 0:1

3e minuut.
Frunzyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Filiberto probeert naar een medespeler te passen. Akácz is nu in balbezit. Akácz haalt uit met een fantastische trap. Baghdasaryan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Sargsyan met een harde bal richting middenveld. Kocór kopt de bal weg. Frunzyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Akácz onderschept slim de pass. Akácz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Mahtesyan is nu in balbezit. Kocór onderschept slim de pass. Kocór met een sublieme pass. Akácz rent richting de bal. Akácz draait met de bal, schiet en ... Baghdasaryan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Baghdasaryan probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Tylki met een snelle inworp. Klungelig pakt Filiberto de bal. Filiberto geeft een lange en hoge pass. Baghdasaryan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Kocór onderschept slim de pass. Kocór geeft een lange en hoge pass. Kakussyan probeert de bal aan de voet te houden. Akácz rent richting de bal. Akácz haalt uit met een fantastische trap. Baghdasaryan bokst de bal weg.

15e minuut.
Mahtesyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocór verovert de bal door een tackle van achteren. Kocór speelt de bal door. Akácz is nu in balbezit. Akácz draait met de bal, schiet en ... Baghdasaryan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Baghdasaryan met een harde bal richting middenveld. Vukov kopt de bal weg. Chiper is nu in balbezit. Chiper geeft een lange en hoge pass. Akácz is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Vukov passt de bal met de wreef. Karamyan is nu in balbezit. Karamyan passt de bal zonder na te denken. Akácz is nu in balbezit. Akácz haalt uit met een fantastische trap. Baghdasaryan bokst de bal weg.

24e minuut.
Kocór kopt de bal weg. Sargsyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Akácz bereikt de bal nog maar net als eerste. Akácz schiet op doel. Baghdasaryan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrtsum Kgarabagh - [ Milanelo ] 0:2

28e minuut.
Erzrumyan geeft een lange en hoge pass. Karamyan geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Tokhunts de bal onder controle te krijgen. Mahtesyan rent richting de bal. Mahtesyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Akácz is nu in balbezit. Filiberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Filiberto passt de bal met de wreef. Akácz is nu in balbezit. Akácz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kakussyan met een harde bal richting middenveld. Kocór bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocór passt de bal met de wreef. Akácz is nu in balbezit. Akácz schiet op doel. Paal! Kakussyan heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrtsum Kgarabagh - [ Milanelo ] 0:3

33e minuut.
Sargsyan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tylki met een snelle inworp. Klungelig pakt Filiberto de bal. Filiberto geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Baghdasaryan probeert naar een medespeler te passen. Filiberto kopt de bal weg. Frunzyan is nu in balbezit. Akácz onderschept slim de pass. Akácz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Roubenyan speelt de bal door. Frunzyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Akácz verovert de bal door een tackle van achteren. Akácz schiet op doel. Kakussyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baghdasaryan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tylki neemt de hoekschop. Akácz is nu in balbezit. Akácz haalt uit met een fantastische trap. Baghdasaryan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrtsum Kgarabagh - [ Milanelo ] 0:4

41e minuut.
Roubenyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Roubenyan passt de bal zonder na te denken. Akácz is nu in balbezit. Akácz draait met de bal, schiet en ... Baghdasaryan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrtsum Kgarabagh - [ Milanelo ] 0:5

43e minuut.
Inworp. Dedu met een snelle inworp. Tylki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylki geeft een lange en hoge pass. Akácz springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrtsum Kgarabagh - [ Milanelo ] 0:6

44e minuut.
Mahtesyan probeert naar een medespeler te passen. Danielyan probeert naar een medespeler te passen. Sargsyan heeft problemen om de bal te vangen. Akácz is nu in balbezit. Akácz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mrtsum Kgarabagh 89%, [ Milanelo ] 11%.
Mrtsum Kgarabagh - [ Milanelo ] 0:6

48e minuut.
Tylki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylki geeft de bal voor. Chiper kopt de bal weg. Akácz rent richting de bal. Akácz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Chiper geeft een lange en hoge pass. Erzrumyan kopt de bal weg. Guihua geeft de bal voor. Akácz controleert de bal met de borst. Akácz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Chiper kopt de bal weg. Kocór bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocór geeft de bal voor. Akácz is nu in balbezit. Akácz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Sargsyan trapt de bal weg van het doel. Kocór met een sublieme pass. Akácz is nu in balbezit. Akácz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mrtsum Kgarabagh - [ Milanelo ] 0:7

56e minuut.
Boughanmi passt de bal in één keer door. Chiper rent richting de bal. Chiper met een sublieme pass. Akácz rent richting de bal. Akácz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrtsum Kgarabagh - [ Milanelo ] 0:8

60e minuut.
Erzrumyan kopt de bal weg. Kocór is nu in balbezit. Kocór met een sublieme pass. Akácz heeft problemen om de bal te vangen. Akácz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrtsum Kgarabagh - [ Milanelo ] 0:9

67e minuut.
Kocór rent richting de bal. Kocór passt de bal met de wreef. Akácz rent richting de bal. Akácz schiet op doel. Baghdasaryan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrtsum Kgarabagh - [ Milanelo ] 0:10

72e minuut.
Chiper rent richting de bal. Chiper geeft een lange en hoge pass. Kakussyan rent richting de bal. Akácz onderschept slim de pass. Akácz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Baghdasaryan trapt de bal weg van het doel. Filiberto kopt de bal weg. Akácz is nu in balbezit. Akácz schiet op doel. Kakussyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baghdasaryan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Baghdasaryan trapt de bal weg. Kocór probeert naar een medespeler te passen. Akácz rent richting de bal. Akácz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrtsum Kgarabagh - [ Milanelo ] 0:11

90e minuut.
Vukov passt de bal in één keer door. Filiberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Filiberto passt de bal met de wreef. Akácz is nu in balbezit. Akácz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mrtsum Kgarabagh 83%, [ Milanelo ] 17%.
Mrtsum Kgarabagh - [ Milanelo ] 0:11