Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guiners L. N. Davout CF
532 Tactiek Saint Hilaire
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.3 gemiddelde waardering 36.8
average Schieten very good
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Velicu is nu in balbezit. Zarza rent richting de bal. Velicu verovert de bal door een tackle van achteren. Casillas is nu in balbezit. Casillas schiet op doel. Raschle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Velicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velicu schiet op doel. Raschle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guiners - L. N. Davout CF 0:1

3e minuut.
Inworp. Lukinmaa met de inworp. Morán geeft een lange en hoge pass. Velicu rent richting de bal. Velicu draait met de bal, schiet en ... Raschle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Centurión geeft een lange en hoge pass. Galindo kopt de bal weg. Samudio rent richting de bal. Samudio draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Guiners - L. N. Davout CF 0:2

19e minuut.
Morán is nu in balbezit. Morán passt de bal zonder na te denken. Velicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velicu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guiners - L. N. Davout CF 0:3

20e minuut.
Soto met een sublieme pass. Zarza heeft problemen om de bal te vangen. Velicu verovert de bal door een tackle van achteren. Casillas heeft problemen om de bal te vangen. Casillas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Battaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Centurión geeft een hoge lob. Daar is Velicu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velicu haalt uit met een fantastische trap. Raschle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guiners - L. N. Davout CF 0:4

30e minuut.
Encinas probeert naar een medespeler te passen. Seiferheld bereikt de bal nog maar net als eerste. Seiferheld geeft een lange en hoge pass. Velicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velicu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guiners - L. N. Davout CF 0:5

36e minuut.
Nissen kopt de bal weg. Encinas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dávalos. Dávalos krijgt een gele kaart. Araujo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Solís komt het veld opgelopen. Encinas met een snel genomen vrije trap. Velicu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Colmán probeert de bal met de borst te controleren. Samudio is nu in balbezit. Colmán tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Colmán krijgt een gele kaart. Samudio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lukinmaa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Casillas is nu in balbezit. Casillas schiet op doel. Raschle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Guiners - L. N. Davout CF 0:6

39e minuut.
Samudio onderschept slim de pass. Colmán is nu in balbezit. Colmán geeft een lange en hoge pass. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto schiet op doel. Ricardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Encinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Encinas geeft een lange en hoge pass. Velicu kopt de bal weg. Casillas rent richting de bal. Casillas haalt uit met een fantastische trap. Raschle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guiners 60%, L. N. Davout CF 40%.
Guiners - L. N. Davout CF 0:6

50e minuut.
Encinas geeft de bal voor. Casillas bereikt de bal nog maar net als eerste. Casillas passt de bal met de wreef. Samudio bereikt de bal nog maar net als eerste. Samudio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guiners - L. N. Davout CF 0:7

53e minuut.
Valdivieso is nu in balbezit. Velicu onderschept slim de pass. Daar is Velicu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velicu schiet op doel. Raschle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guiners - L. N. Davout CF 0:8

57e minuut.
Casillas heeft problemen om de bal te vangen. Velicu is nu in balbezit. Casillas bereikt de bal nog maar net als eerste. Casillas draait met de bal, schiet en ... Raschle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guiners - L. N. Davout CF 0:9

64e minuut.
Daar is Velicu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velicu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Galindo de bal onder controle te krijgen. Encinas rent richting de bal. Encinas geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Encinas kopt de bal weg. Casillas is nu in balbezit. Casillas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Samudio de bal. Samudio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Lukinmaa kopt de bal weg. Samudio bereikt de bal nog maar net als eerste. Samudio speelt de bal door. Casillas rent richting de bal. Casillas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Zarza verovert de bal door een tackle van achteren. Dávalos rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Seiferheld. Seiferheld krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Nissen onderschept slim de pass. Encinas verovert de bal door een tackle van achteren. Encinas met een sublieme pass. Morán rent richting de bal. Morán geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Guiners - L. N. Davout CF 0:10

75e minuut.
Colmán rent richting de bal. Morán rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Colmán. Colmán krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

77e minuut.
Casillas bereikt de bal nog maar net als eerste. Casillas speelt de bal door. Velicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velicu schiet op doel. Raschle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guiners - L. N. Davout CF 0:11

79e minuut.
Casillas bereikt de bal nog maar net als eerste. Casillas haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Nissen trapt de bal weg van het doel. Samudio kopt de bal weg. Raschle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Samudio geeft een lange en hoge pass. Nissen rent richting de bal. Velicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velicu draait met de bal, schiet en ... Raschle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guiners - L. N. Davout CF 0:12

82e minuut.
Solís met een sublieme pass. Molinas heeft problemen om de bal te vangen. Velicu rent richting de bal. Velicu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Daar is Zarza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seiferheld bereikt de bal nog maar net als eerste. Seiferheld passt de bal met de wreef. Casillas is nu in balbezit. Casillas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guiners 63%, L. N. Davout CF 37%.
Guiners - L. N. Davout CF 0:12