Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poohangbuch Heeming 울산 현대 축구단
Normal Tactiek 3-5-2
44% Balbezit 56%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.9 gemiddelde waardering 35.3
weak Schieten adequate
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Mies geeft een lange en hoge pass. Cansino kopt de bal weg. Zamati is nu in balbezit. Zamati schiet op doel. Hwan-Won maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poohangbuch Heeming - 울산 현대 축구단 0:1

5e minuut.
Son-Kyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamati onderschept slim de pass. Zamati passt de bal zonder na te denken. Cansino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cansino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Mies rent richting de bal. Mies probeert naar een medespeler te passen. Caperozzi geeft een hoge lob. Cansino rent richting de bal. Cansino schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poohangbuch Heeming - 울산 현대 축구단 0:2

21e minuut.
Hayoung verovert de bal door een tackle van achteren. Park-Sing bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cernoochii. Cernoochii krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Mies met de inworp. Caperozzi is nu in balbezit. Caperozzi geeft een hoge lob. Zamati springt en kopt de bal. Hwan-Won werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poohangbuch Heeming - 울산 현대 축구단 0:3

34e minuut.
Hayoung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cansino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cansino speelt de bal door. Zamati is nu in balbezit. Zamati haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Cansino is nu in balbezit. Cansino geeft een lange en hoge pass. Hwan-Won verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zamati is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Poohangbuch Heeming - 울산 현대 축구단 0:4

42e minuut.
Daar is Hayoung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caperozzi verovert de bal door een tackle van achteren. Caperozzi met een sublieme pass. Cansino rent richting de bal. Cansino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Hwan-Won met een harde bal richting middenveld. Cernoochii probeert de bal met de borst te controleren. Cernoochii probeert naar een medespeler te passen. Mies is nu in balbezit. Mies geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poohangbuch Heeming 77%, 울산 현대 축구단 23%.
Poohangbuch Heeming - 울산 현대 축구단 0:4

49e minuut.
Cernoochii met een snelle inworp. Caperozzi is nu in balbezit. Caperozzi speelt de bal door. Cansino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cansino draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Poohangbuch Heeming - 울산 현대 축구단 0:5

58e minuut.
Son-Kyu onderschept slim de pass. Son-Kyu geeft de bal voor. Mies kopt de bal weg. Caperozzi is nu in balbezit. Caperozzi geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Poohangbuch Heeming - 울산 현대 축구단 0:6

64e minuut.
Cheng-Lin passt de bal met de wreef. Mies rent richting de bal. Mies geeft de bal voor. Cansino is nu in balbezit. Cansino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Mies met een sublieme pass. Du-Ri rent richting de bal. Du-Ri geeft een lange en hoge pass. Cernoochii kopt de bal weg. Caperozzi geeft een lange en hoge pass. Hwan-Won bokst de bal weg. Cansino rent richting de bal. Cansino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Poohangbuch Heeming - 울산 현대 축구단 0:7

71e minuut.
Wang-Hyuong controleert de bal met de borst. Wang-Hyuong geeft de bal voor. Caperozzi kopt de bal weg. Cansino heeft problemen om de bal te vangen. Cansino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Wang-Hyuong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang-Hyuong geeft de bal voor. Inworp. Cernoochii met een snelle inworp. Caperozzi geeft de bal voor. Hwan-Won bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poohangbuch Heeming 68%, 울산 현대 축구단 32%.
Poohangbuch Heeming - 울산 현대 축구단 0:7