Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Contramestre FC Machanical Orange
segunda Tactiek MACH 43W2-0A
49% Balbezit 51%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 43
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
41.2 gemiddelde waardering 66
average Schieten brilliant
adequate Passen formidable
good Verdedigen very good


9e minuut.
Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo geeft een hoge lob. Marzocco rent richting de bal. Fumero verovert de bal door een tackle van achteren. Fumero draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Contramestre FC - Machanical Orange 0:1

10e minuut.
Echevarría onderschept slim de pass. Echevarría met een sublieme pass. Pozo is nu in balbezit. Pozo geeft een hoge lob. Fumero krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Cordovez passt de bal zonder na te denken. Alfonso is nu in balbezit. Alfonso passt de bal in één keer door. Fumero is nu in balbezit. Fumero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Alfonso kopt de bal weg. Fumero is nu in balbezit. Prisecari verovert de bal door een tackle van achteren. Fajardo onderschept slim de pass. Fajardo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Echevarría geeft een hoge lob. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordóñez begaat een overtreding. Fajardo raakt geblesseerd tijdens het duel. Echevarría komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fumero is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Fumero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Contramestre FC - Machanical Orange 0:2

18e minuut.
Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Marzocco de bal. Fumero bereikt de bal nog maar net als eerste. Fumero draait met de bal, schiet en ... Dohn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Ordóñez de bal. Fajardo rent richting de bal. Prisecari onderschept slim de pass. Echevarría rent richting de bal. Echevarría haalt uit met een fantastische trap. Dohn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Echevarría geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fajardo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Alfonso geeft de bal voor. Fumero kan de bal niet met de borst controleren. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo haalt uit met een fantastische trap. Paal!

23e minuut.
Fajardo is nu in balbezit. Bâtă begaat een overtreding. Fajardo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Echevarría zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fumero springt en kopt de bal. Dohn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Contramestre FC - Machanical Orange 0:3

24e minuut.
Fumero bereikt de bal nog maar net als eerste. Fumero met een sublieme pass. Fajardo rent richting de bal. Fajardo schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Contramestre FC - Machanical Orange 0:4

26e minuut.
Daar is Nieto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godbey bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cordovez. Cordovez krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Corpi kan de bal niet met de borst controleren. Echevarría speelt de bal door. Daar is Fajardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fajardo draait met de bal, schiet en ... Dohn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Contramestre FC - Machanical Orange 0:5

29e minuut.
Inworp. Corpi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fajardo is nu in balbezit. Fajardo haalt uit met een fantastische trap. Dohn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Contramestre FC - Machanical Orange 0:6

29e minuut.
Słowiak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Proenza de bal. Proenza passt de bal met de wreef. Fumero bereikt de bal nog maar net als eerste. Fumero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Fumero rent richting de bal. Fumero passt de bal in één keer door. Fajardo is nu in balbezit. Fajardo draait met de bal, schiet en ... Dohn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Contramestre FC - Machanical Orange 0:7

35e minuut.
Cordovez rent richting de bal. Cordovez geeft de bal voor. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Contramestre FC - Machanical Orange 0:8

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arias komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Contramestre FC 74%, Machanical Orange 26%.
Contramestre FC - Machanical Orange 0:8

46e minuut.
Ordóñez geeft een hoge lob. Cordovez probeert de bal met de borst te controleren. Cólzera met een sublieme pass. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo schiet op doel. Dohn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Echevarría rent richting de bal. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo draait met de bal, schiet en ... Dohn bokst de bal weg.

54e minuut.
Arias kopt de bal weg. Klungelig pakt Ordóñez de bal. Fajardo rent richting de bal. Fajardo haalt uit met een fantastische trap. Dohn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Contramestre FC - Machanical Orange 0:9

55e minuut.
Słowiak passt de bal met de wreef. Prisecari probeert naar een medespeler te passen. Proenza heeft problemen om de bal te vangen. Arias verovert de bal door een tackle van achteren. Arias haalt uit met een fantastische trap. Dohn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Arias passt de bal zonder na te denken. Fajardo rent richting de bal. Fajardo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Contramestre FC - Machanical Orange 0:10

62e minuut.
Alfonso probeert naar een medespeler te passen. Echevarría rent richting de bal. Echevarría speelt de bal door. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo schiet op doel. Dohn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arias rent richting de bal. Arias schiet op doel. Dohn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Contramestre FC - Machanical Orange 0:11

64e minuut.
Echevarría bereikt de bal nog maar net als eerste. Echevarría met een sublieme pass. Fajardo rent richting de bal. Fajardo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Proenza met de inworp. Echevarría met een sublieme pass. Cólzera rent richting de bal. Cólzera geeft een lange en hoge pass. Fajardo springt en kopt de bal. Dohn bokst de bal weg. Arias rent richting de bal. Arias haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Contramestre FC - Machanical Orange 0:12

66e minuut.
Arias rent richting de bal. Arias passt de bal met de wreef. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Contramestre FC - Machanical Orange 0:13

69e minuut.
Bâtă probeert naar een medespeler te passen. Ordóñez probeert naar een medespeler te passen. Arias is nu in balbezit. Prisecari is nu in balbezit. Fajardo onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Echevarría neemt de hoekschop. Fajardo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arias is nu in balbezit. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo schiet op doel. Dohn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Contramestre FC - Machanical Orange 0:14

74e minuut.
Echevarría geeft een hoge lob. Klungelig pakt Prisecari de bal. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Contramestre FC - Machanical Orange 0:15

75e minuut.
Morejón probeert de bal met de borst te controleren. Cólzera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cólzera passt de bal in één keer door. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo schiet op doel. Dohn bokst de bal weg.

78e minuut.
Ðức Long is nu in balbezit. Pozo onderschept slim de pass. Pozo met een sublieme pass. Echevarría is nu in balbezit. Echevarría draait met de bal, schiet en ... Dohn bokst de bal weg. Echevarría rent richting de bal. Corpi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Echevarría is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fajardo neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Dohn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Alfonso onderschept slim de pass. Alfonso met een sublieme pass. Daar is Arias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fajardo rent richting de bal. Fajardo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Echevarría rent richting de bal. Echevarría geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Arias haalt uit met een fantastische trap. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Corpi met de inworp. Dohn controleert de bal met de borst. Fajardo rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Sobrecueva geeft de bal voor. Echevarría kopt de bal weg. Fajardo rent richting de bal. Fajardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Contramestre FC - Machanical Orange 0:16

86e minuut.
Proenza bereikt de bal nog maar net als eerste. Proenza passt de bal in één keer door. Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo rent richting de bal. Fajardo haalt uit met een fantastische trap. Dohn bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Contramestre FC - Machanical Orange 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Contramestre FC 87%, Machanical Orange 13%.
Contramestre FC - Machanical Orange 0:17