Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
liverpoolM Shikke F.C.
Normal Tactiek fuck
31% Balbezit 69%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 59
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 60.5
weak Schieten incredible
poor Passen excellent
unsatisfactory Verdedigen solid


3e minuut.
Schijvenaar met een sublieme pass. Otağ is nu in balbezit. Otağ passt de bal zonder na te denken. Schijvenaar rent richting de bal. Schijvenaar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Otağ met een snelle inworp. Sorbi rent richting de bal. Sorbi speelt de bal door. Muñoz Llompart bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Llompart draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Otağ onderschept slim de pass. Schijvenaar is nu in balbezit. Schijvenaar passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Muñoz Llompart de bal. Muñoz Llompart draait met de bal, schiet en ... Volkers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
liverpoolM - Shikke F.C. 0:1

13e minuut.
Otağ passt de bal in één keer door. Tol speelt de bal door. Muñoz Llompart bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Llompart haalt uit met een fantastische trap. Volkers werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
liverpoolM - Shikke F.C. 0:2

15e minuut.
Daar is Schijvenaar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schijvenaar passt de bal zonder na te denken. Mijnders is nu in balbezit. Muñoz Llompart onderschept slim de pass. Muñoz Llompart draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Schijvenaar probeert naar een medespeler te passen. Daar is Otağ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Otağ speelt de bal door. Schijvenaar rent richting de bal. Schijvenaar schiet op doel. Volkers bokst de bal weg. van der Vaart bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Vaart geeft een lange en hoge pass. Tol geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Muñoz Llompart bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Llompart haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
liverpoolM - Shikke F.C. 0:3

20e minuut.
Blok speelt de bal door. van Diermen bereikt de bal nog maar net als eerste. Schijvenaar verovert de bal door een tackle van achteren. Muñoz Llompart is nu in balbezit. Muñoz Llompart draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
liverpoolM - Shikke F.C. 0:4

23e minuut.
Otağ passt de bal in één keer door. Sorbi is nu in balbezit. Sorbi speelt de bal door. Schijvenaar rent richting de bal. Schijvenaar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Lavreysen geeft een hoge lob. Blok is nu in balbezit. Hielkamp onderschept slim de pass. Muñoz Llompart is nu in balbezit. Muñoz Llompart schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lavreysen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schijvenaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Otağ geeft een hoge lob. Muñoz Llompart bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Llompart haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
liverpoolM - Shikke F.C. 0:5

27e minuut.
Muñoz Llompart passt de bal zonder na te denken. Otağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Otağ passt de bal in één keer door. Schijvenaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Schijvenaar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Otağ onderschept slim de pass. Otağ passt de bal met de wreef. Muñoz Llompart bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Llompart schiet op doel. Hill probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
liverpoolM - Shikke F.C. 0:6

29e minuut.
Muñoz Llompart onderschept slim de pass. Kantelberg rent richting de bal. Muñoz Llompart verovert de bal door een tackle van achteren. Muñoz Llompart schiet op doel. Volkers maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
liverpoolM - Shikke F.C. 0:7

31e minuut.
Lavreysen passt de bal zonder na te denken. Hielkamp met een sublieme pass. Schijvenaar met een sublieme pass. Muñoz Llompart is nu in balbezit. Muñoz Llompart haalt uit met een fantastische trap. Volkers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
liverpoolM - Shikke F.C. 0:8

33e minuut.
Sorbi passt de bal zonder na te denken. Tol heeft problemen om de bal te vangen. Landaal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tol is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tol komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Otağ rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hill. Otağ is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sorbi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Muñoz Llompart de bal. Schijvenaar rent richting de bal. Schijvenaar schiet op doel. Volkers probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
liverpoolM - Shikke F.C. 0:9

35e minuut.
Blok met een sublieme pass. Daar is van Diermen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schijvenaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Schijvenaar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Mändl passt de bal in één keer door. Szewczyk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Blok. Blok krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Otağ probeert naar een medespeler te passen. Schijvenaar is nu in balbezit. Schijvenaar passt de bal met de wreef. Daar is Muñoz Llompart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muñoz Llompart schiet op doel. Volkers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Tol speelt de bal door. Daar is Schijvenaar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hill bereikt de bal nog maar net als eerste. Schijvenaar onderschept slim de pass. Schijvenaar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Otağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Otağ passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Schijvenaar de bal. Schijvenaar draait met de bal, schiet en ... Volkers probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
liverpoolM - Shikke F.C. 0:10

44e minuut.
van Diermen probeert naar een medespeler te passen. Blok heeft problemen om de bal te vangen. Muñoz Llompart bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Llompart schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
liverpoolM - Shikke F.C. 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liverpoolM 87%, Shikke F.C. 13%.
liverpoolM - Shikke F.C. 0:11

46e minuut.
Schijvenaar passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Otağ de bal. Otağ geeft een lange en hoge pass. Muñoz Llompart krijgt zijn hoofd ertegen. Volkers probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
liverpoolM - Shikke F.C. 0:12

47e minuut.
Schijvenaar verovert de bal door een tackle van achteren. Schijvenaar passt de bal met de wreef. Otağ heeft problemen om de bal te vangen. Otağ geeft een hoge lob. Muñoz Llompart krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Volkers trapt de bal weg van het doel. Sorbi kopt de bal weg. Landaal controleert de bal met de borst. Muñoz Llompart rent richting de bal. Muñoz Llompart draait met de bal, schiet en ... Volkers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Muñoz Llompart is nu in balbezit. Muñoz Llompart haalt uit met een fantastische trap. Volkers probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
liverpoolM - Shikke F.C. 0:13

51e minuut.
Sorbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorbi met een sublieme pass. Otağ is nu in balbezit. Otağ geeft een hoge lob. Muñoz Llompart krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Tol bereikt de bal nog maar net als eerste. Tol met een sublieme pass. Muñoz Llompart is nu in balbezit. Muñoz Llompart schiet op doel. Kantelberg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Schijvenaar onderschept slim de pass. Schijvenaar geeft de bal voor. Muñoz Llompart is nu in balbezit. Muñoz Llompart schiet op doel. Volkers werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Tol rent richting de bal. Tol draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Hill speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Otağ zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schijvenaar rent richting de bal. Schijvenaar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Otağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavreysen maakt een afschuwelijke overtreding. Otağ is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sorbi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Schijvenaar rent richting de bal. Otağ is nu in balbezit. Otağ geeft een hoge lob. Muñoz Llompart krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Otağ is nu in balbezit. Otağ passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Muñoz Llompart de bal. Muñoz Llompart draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Otağ met een snelle inworp. Sorbi rent richting de bal. Sorbi passt de bal in één keer door. Muñoz Llompart bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Llompart draait met de bal, schiet en ... Volkers bokst de bal weg. Hill bereikt de bal nog maar net als eerste. Otağ onderschept slim de pass. Otağ geeft de bal voor. Muñoz Llompart is nu in balbezit. Muñoz Llompart haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. van der Vaart heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
liverpoolM - Shikke F.C. 0:14

65e minuut.
Blok rent richting de bal. Blok passt de bal met de wreef. Landaal is nu in balbezit. Muñoz Llompart heeft problemen om de bal te vangen. Muñoz Llompart schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Volkers met een harde bal richting middenveld. Hielkamp kopt de bal weg. Kantelberg rent richting de bal. Muñoz Llompart onderschept slim de pass. Muñoz Llompart draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
liverpoolM - Shikke F.C. 0:15

67e minuut.
Blok heeft problemen om de bal te vangen. Muñoz Llompart bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantelberg rent richting de bal. Muñoz Llompart onderschept slim de pass. Muñoz Llompart draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

69e minuut.
Muñoz Llompart geeft een lange en hoge pass. Volkers met een sublieme pass. Daar is Hill, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schijvenaar rent richting de bal. Schijvenaar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Otağ rent richting de bal. Lavreysen is nu in balbezit. Otağ onderschept slim de pass. Otağ geeft een lange en hoge pass. Muñoz Llompart springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
liverpoolM - Shikke F.C. 0:16

73e minuut.
van der Vaart met een sublieme pass. Mijnders rent richting de bal. Mijnders probeert naar een medespeler te passen. Schijvenaar is nu in balbezit. Schijvenaar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Tol passt de bal in één keer door. Sorbi probeert naar een medespeler te passen. Muñoz Llompart rent richting de bal. Schijvenaar is nu in balbezit. Schijvenaar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
liverpoolM - Shikke F.C. 0:17

75e minuut.
van Diermen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Blok de bal. Muñoz Llompart bereikt de bal nog maar net als eerste. Schijvenaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Schijvenaar haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Daar is Hill, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hielkamp speelt de bal door. Schijvenaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Schijvenaar de bal. Schijvenaar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Hill is nu in balbezit. Muñoz Llompart onderschept slim de pass. Muñoz Llompart passt de bal met de wreef. Schijvenaar is nu in balbezit. Schijvenaar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
liverpoolM - Shikke F.C. 0:18

82e minuut.
Otağ passt de bal zonder na te denken. Daar is Sorbi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sorbi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Schijvenaar de bal. Schijvenaar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Volkers trapt de bal weg. Hielkamp kopt de bal weg. Muñoz Llompart bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Llompart haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Landaal is nu in balbezit. Muñoz Llompart onderschept slim de pass. Muñoz Llompart draait met de bal, schiet en ... Kantelberg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Volkers maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Muñoz Llompart neemt de hoekschop. Otağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Schijvenaar is nu in balbezit. Schijvenaar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Muñoz Llompart passt de bal met de wreef. Otağ rent richting de bal. Otağ met een sublieme pass. Muñoz Llompart is nu in balbezit. Muñoz Llompart schiet op doel. Volkers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Muñoz Llompart bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Llompart schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liverpoolM 87%, Shikke F.C. 13%.
liverpoolM - Shikke F.C. 0:18