Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sappemeer HFC Haarlem
433 Tactiek ATTTTTTTTTT!!!
46% Balbezit 54%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 23
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
31.2 gemiddelde waardering 45.3
good Schieten excellent
weak Passen adequate
poor Verdedigen good


4e minuut.
Schaken is nu in balbezit. Young onderschept slim de pass. Young met een sublieme pass. Šehović is nu in balbezit. Šehović geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. van de Pavert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Papetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Popara bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Papetti. Papetti krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Pluijmen passt de bal met de wreef. Young is nu in balbezit. Young probeert naar een medespeler te passen. Marquez is nu in balbezit. Marquez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sappemeer - HFC Haarlem 0:1

14e minuut.
Šehović rent richting de bal. Met opzet legt Popara zijn tegenspeler op de grond. Šehović raakt geblesseerd tijdens het duel. Šehović zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. van de Pavert probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Šehović is nu in balbezit. Šehović met een sublieme pass. Marquez rent richting de bal. Marquez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sappemeer - HFC Haarlem 0:2

21e minuut.
Pluijmen rent richting de bal. Pluijmen passt de bal met de wreef. Young rent richting de bal. Young schiet op doel. van de Pavert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sappemeer - HFC Haarlem 0:3

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Hahn de bal onder controle te krijgen. Pluijmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pluijmen passt de bal in één keer door. Young is nu in balbezit. Young draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Young draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sappemeer - HFC Haarlem 0:4

29e minuut.
Piseri met de inworp. Hahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hahn passt de bal met de wreef. Marquez rent richting de bal. Marquez schiet op doel. van de Pavert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sappemeer - HFC Haarlem 0:5

30e minuut.
van de Korput geeft de bal voor. Young controleert de bal met de borst. Young passt de bal met de wreef. Pluijmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pluijmen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Bruijn kopt de bal weg. Coerver rent richting de bal. Coerver geeft de bal voor. Marquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Marquez passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Young is nu in balbezit. Young draait met de bal, schiet en ... Schaken probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Hahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hahn geeft een hoge lob. Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Young draait met de bal, schiet en ... van de Pavert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sappemeer - HFC Haarlem 0:6

37e minuut.
Nicović geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hahn met een snelle inworp. Šehović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šehović geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Rusoń heeft problemen om de bal te vangen. Papetti rent richting de bal. Rusoń begaat een overtreding. Rusoń krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Šehović met een snelle inworp. Hahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hahn geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kanar de bal. Marquez is nu in balbezit. Paal!

43e minuut.
van de Korput rent richting de bal. van de Korput geeft de bal voor. Young met een sublieme pass. Marquez is nu in balbezit. Marquez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sappemeer 75%, HFC Haarlem 25%.
FC Sappemeer - HFC Haarlem 0:6

48e minuut.
Papetti probeert naar een medespeler te passen. Marquez is nu in balbezit. Marquez met een sublieme pass. Young rent richting de bal. Young draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Šehović geeft een hoge lob. Young met een sublieme pass. Marquez is nu in balbezit. Marquez haalt uit met een fantastische trap. van de Pavert probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Hahn geeft een hoge lob. Marquez is nu in balbezit. Kanar verovert de bal door een tackle van achteren. Young onderschept slim de pass. Young draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sappemeer - HFC Haarlem 0:7

62e minuut.
Şuşoi is nu in balbezit. van de Korput verovert de bal door een tackle van achteren. van de Korput geeft de bal voor. Marquez rent richting de bal. Marquez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Rusoń is nu in balbezit. Coerver verovert de bal door een tackle van achteren. Coerver geeft een hoge lob. Pluijmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pluijmen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sappemeer - HFC Haarlem 0:8

70e minuut.
Sporkslede geeft een lange en hoge pass. Marquez kopt de bal weg. Klungelig pakt Young de bal. Young haalt uit met een fantastische trap. van de Pavert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sappemeer - HFC Haarlem 0:9

71e minuut.
Hahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hahn passt de bal in één keer door. Pluijmen rent richting de bal. Daar is Pluijmen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pluijmen schiet op doel. Paal!

73e minuut.
Kanar is nu in balbezit. Young verovert de bal door een tackle van achteren. Young passt de bal zonder na te denken. Marquez is nu in balbezit. Marquez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Sporkslede bereikt de bal nog maar net als eerste. Sporkslede probeert naar een medespeler te passen. Hahn is nu in balbezit. Hahn geeft een hoge lob. Marquez geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Na een snelle pass probeert Hahn de bal onder controle te krijgen. Sporkslede rent richting de bal. Sporkslede geeft de bal voor. Daar is Pluijmen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pluijmen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sappemeer - HFC Haarlem 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sappemeer 80%, HFC Haarlem 20%.
FC Sappemeer - HFC Haarlem 0:10