Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arromba Balizas G.D.L. Luzense
Normal Tactiek 4x2x1MOFx1EEx2AV
38% Balbezit 62%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 45
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 54.8
poor Schieten formidable
weak Passen excellent
poor Verdedigen solid


7e minuut.
Abella Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasterowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasterowicz speelt de bal door. Daar is Freire, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Freire draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Lasterowicz is nu in balbezit. Lasterowicz geeft de bal voor. Klungelig pakt Camelo de bal. Abella Pérez is nu in balbezit. Abella Pérez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Freire heeft problemen om de bal te vangen. Dias verovert de bal door een tackle van achteren. Abella Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Abella Pérez haalt uit met een fantastische trap. Pernadas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arromba Balizas - G.D.L. Luzense 0:1

19e minuut.
Calewaert probeert naar een medespeler te passen. Ilišević met een sublieme pass. Lasterowicz speelt de bal door. Abella Pérez rent richting de bal. Abella Pérez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arromba Balizas - G.D.L. Luzense 0:2

23e minuut.
Abella Pérez rent richting de bal. Portas is nu in balbezit. Abella Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. Freire rent richting de bal. Freire schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arromba Balizas - G.D.L. Luzense 0:3

24e minuut.
Ferreira probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Boquinha de bal. Abella Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. Abella Pérez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Portas probeert naar een medespeler te passen. Calewaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Calewaert passt de bal in één keer door. Abella Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Abella Pérez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arromba Balizas - G.D.L. Luzense 0:4

28e minuut.
Daar is Nunes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Freire bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nunes krijgt een gele kaart. Freire is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Abella Pérez komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Lasterowicz rent richting de bal. Lasterowicz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Camelo de bal. Freire rent richting de bal. Freire schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arromba Balizas - G.D.L. Luzense 0:5

34e minuut.
Calewaert onderschept slim de pass. Calewaert probeert naar een medespeler te passen. Lasterowicz speelt de bal door. Abella Pérez rent richting de bal. Abella Pérez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arromba Balizas - G.D.L. Luzense 0:6

36e minuut.
Abella Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. Dias rent richting de bal. Abella Pérez onderschept slim de pass. Abella Pérez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Portas de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arromba Balizas - G.D.L. Luzense 0:7

38e minuut.
Abella Pérez draait met de bal, schiet en ... Dias probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Freire rent richting de bal. Freire draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Doeltrap. Dias trapt de bal weg van het doel. Calewaert kopt de bal weg. Freire is nu in balbezit. Freire draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Abacate rent richting de bal. Sgherri verovert de bal door een tackle van achteren. Sgherri met een sublieme pass. Abella Pérez heeft problemen om de bal te vangen. Abella Pérez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pernadas trapt de bal weg van het doel. Lasterowicz kopt de bal weg. Abella Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Abella Pérez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Calewaert passt de bal zonder na te denken. Freire bereikt de bal nog maar net als eerste. Freire passt de bal zonder na te denken. Abella Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Abella Pérez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arromba Balizas - G.D.L. Luzense 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arromba Balizas 84%, G.D.L. Luzense 16%.
Arromba Balizas - G.D.L. Luzense 0:8

49e minuut.
Pernadas probeert naar een medespeler te passen. Wawrzyczek kopt de bal weg. Abella Pérez is nu in balbezit. Abella Pérez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Arromba Balizas - G.D.L. Luzense 0:9

51e minuut.
Freire bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes rent richting de bal. Calewaert rent richting de bal. Calewaert geeft een hoge lob. Abella Pérez maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arromba Balizas - G.D.L. Luzense 0:10

54e minuut.
Freire bereikt de bal nog maar net als eerste. Freire passt de bal met de wreef. Abella Pérez is nu in balbezit. Abella Pérez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arromba Balizas - G.D.L. Luzense 0:11

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Simons komt het veld opgelopen. Lasterowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Freire rent richting de bal. Freire draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Portas trapt de bal weg. Lasterowicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Simons de bal. Simons schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Calewaert geeft de bal voor. Klungelig pakt Dias de bal. Simons is nu in balbezit. Klungelig pakt Simons de bal. Simons schiet op doel. Pernadas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arromba Balizas - G.D.L. Luzense 0:12

66e minuut.
Simons probeert naar een medespeler te passen. Freire bereikt de bal nog maar net als eerste. Freire passt de bal met de wreef. Simons bereikt de bal nog maar net als eerste. Simons draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Lasterowicz geeft een hoge lob. Freire heeft problemen om de bal te vangen. Freire passt de bal zonder na te denken. Simons bereikt de bal nog maar net als eerste. Simons draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Freire schiet op doel. Portas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Simons is nu in balbezit. Simons schiet op doel. Pernadas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

71e minuut.
Pernadas met een harde bal richting middenveld. Halama kopt de bal weg. Simons rent richting de bal. Simons schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arromba Balizas - G.D.L. Luzense 0:13

75e minuut.
Doeltrap. Santos komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Lasterowicz met een sublieme pass. Freire is nu in balbezit. Freire met een sublieme pass. Simons bereikt de bal nog maar net als eerste. Simons haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Calewaert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Freire kan de bal niet met de borst controleren. Freire met een sublieme pass. Simons is nu in balbezit. Simons schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Halama passt de bal met de wreef. Lasterowicz probeert naar een medespeler te passen. Simons speelt de bal door. Freire heeft problemen om de bal te vangen. Freire schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Freire heeft problemen om de bal te vangen. Gromicho bereikt de bal nog maar net als eerste. Simons verovert de bal door een tackle van achteren. Simons draait met de bal, schiet en ... Pernadas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Portas kan de bal niet met de borst controleren. Simons is nu in balbezit. Simons haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Calewaert passt de bal zonder na te denken. Freire is nu in balbezit. Simons rent richting de bal. Simons haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arromba Balizas - G.D.L. Luzense 0:14

89e minuut.
Calewaert passt de bal met de wreef. Halama speelt de bal door. Simons rent richting de bal. Freire is nu in balbezit. Freire passt de bal in één keer door. Pernadas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Simons is nu in balbezit. Simons haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arromba Balizas - G.D.L. Luzense 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arromba Balizas 82%, G.D.L. Luzense 18%.
Arromba Balizas - G.D.L. Luzense 0:15