Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flash reverso Team Runegeret
433 Tactiek peligro 2.0
39% Balbezit 61%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 55
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 58.9
poor Schieten incredible
poor Passen very good
poor Verdedigen very good


3e minuut.
Perraud is nu in balbezit. Perraud probeert naar een medespeler te passen. Siembida is nu in balbezit. Siembida schiet op doel. Navia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Flash reverso Team - Runegeret 0:1

4e minuut.
Foster passt de bal zonder na te denken. Sabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Seguel verovert de bal door een tackle van achteren. Siembida rent richting de bal. Siembida haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Perraud is nu in balbezit. Perraud met een sublieme pass. Duchêne rent richting de bal. Duchêne geeft een hoge lob. Siembida springt en kopt de bal. Navia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Hollevoet met een sublieme pass. Lobató is nu in balbezit. Lobató geeft een hoge lob. Siembida rent richting de bal. Siembida haalt uit met een fantastische trap. Navia bokst de bal weg.

8e minuut.
Catinca passt de bal in één keer door. Seguel is nu in balbezit. Seguel passt de bal zonder na te denken. Siembida heeft problemen om de bal te vangen. Siembida schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Catinca heeft problemen om de bal te vangen. Catinca passt de bal in één keer door. Daar is Siembida, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siembida haalt uit met een fantastische trap. Navia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Flash reverso Team - Runegeret 0:2

15e minuut.
Seguel bereikt de bal nog maar net als eerste. Seguel passt de bal met de wreef. Daar is Medén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siembida bereikt de bal nog maar net als eerste. Siembida draait met de bal, schiet en ... Paal!

16e minuut.
Sabat geeft de bal voor. Perraud kopt de bal weg. Duchêne controleert de bal met de borst. Duchêne geeft de bal voor. Siembida krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Navia speelt de bal door. Lobató kopt de bal weg. Daar is Sabat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siembida is nu in balbezit. Siembida draait met de bal, schiet en ... Paal!

24e minuut.
Duchêne rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pizarro. Duchêne raakt geblesseerd tijdens het duel. Perraud zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Duchêne geeft een hoge lob. Siembida maakt een snoekduik en kopt de bal. Navia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Flash reverso Team - Runegeret 0:3

26e minuut.
Sabat geeft de bal voor. Perraud kopt de bal weg. Duchêne probeert naar een medespeler te passen. Siembida probeert de bal met de borst te controleren. Siembida schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Flash reverso Team - Runegeret 0:4

27e minuut.
Foster rent richting de bal. Šuput verovert de bal door een tackle van achteren. Šuput probeert naar een medespeler te passen. Siembida rent richting de bal. Siembida draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Flash reverso Team - Runegeret 0:5

28e minuut.
Tejeda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Echeverría komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Žegarac onderschept slim de pass. Žegarac geeft een hoge lob. Siembida rent richting de bal. Siembida haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Navia trapt de bal weg. Alarcón kopt de bal weg. Hollevoet probeert naar een medespeler te passen. Siembida is nu in balbezit. Siembida draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Perraud rent richting de bal. Perraud passt de bal in één keer door. Siembida is nu in balbezit. Siembida draait met de bal, schiet en ... Navia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Flash reverso Team - Runegeret 0:6

36e minuut.
Siembida passt de bal met de wreef. Catinca rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sabat. Catinca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Catinca neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Perraud is nu in balbezit. Perraud speelt de bal door. Siembida bereikt de bal nog maar net als eerste. Siembida schiet op doel. Na een snelle pass probeert Weber de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Flash reverso Team - Runegeret 0:7

40e minuut.
Lobató geeft een lange en hoge pass. Weber heeft problemen om de bal te vangen. Siembida rent richting de bal. Siembida schiet op doel. Navia werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Lobató passt de bal met de wreef. Daar is Perraud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perraud speelt de bal door. Siembida rent richting de bal. Siembida draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Flash reverso Team - Runegeret 0:8

43e minuut.
Siembida passt de bal met de wreef. Duchêne met een sublieme pass. Perraud is nu in balbezit. Perraud geeft een lange en hoge pass. Siembida krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Flash reverso Team - Runegeret 0:9

44e minuut.
Basay probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Oravia de bal. Siembida verovert de bal door een tackle van achteren. Siembida draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Weber de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Duchêne neemt de hoekschop. Siembida maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flash reverso Team 88%, Runegeret 12%.
Flash reverso Team - Runegeret 0:9

47e minuut.
Žegarac geeft de bal voor. Šuput speelt de bal door. Siembida is nu in balbezit. Siembida haalt uit met een fantastische trap. Navia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Flash reverso Team - Runegeret 0:10

54e minuut.
Duchêne is nu in balbezit. Duchêne passt de bal met de wreef. Daar is Siembida, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siembida draait met de bal, schiet en ... Navia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Flash reverso Team - Runegeret 0:11

54e minuut.
Basay speelt de bal door. Daar is Foster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siembida onderschept slim de pass. Siembida draait met de bal, schiet en ... Paal! Navia werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Siembida is nu in balbezit. Siembida draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Flash reverso Team - Runegeret 0:12

56e minuut.
Basay met een sublieme pass. Klungelig pakt Foster de bal. Siembida rent richting de bal. Siembida haalt uit met een fantastische trap. Navia bokst de bal weg.

58e minuut.
Alarcón onderschept slim de pass. Seguel onderschept slim de pass. Seguel passt de bal zonder na te denken. Siembida rent richting de bal. Siembida draait met de bal, schiet en ... Paal! Siembida bereikt de bal nog maar net als eerste. Siembida schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Pizarro geeft een lange en hoge pass. Catinca is nu in balbezit. Siembida bereikt de bal nog maar net als eerste. Siembida draait met de bal, schiet en ... Navia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Flash reverso Team - Runegeret 0:13

66e minuut.
Žegarac probeert naar een medespeler te passen. Seguel is nu in balbezit. Daar is Catinca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Catinca schiet op doel. Navia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Hollevoet verovert de bal door een tackle van achteren. Hollevoet geeft een hoge lob. Siembida rent richting de bal. Siembida haalt uit met een fantastische trap. Navia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Flash reverso Team - Runegeret 0:14

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Navia met een harde bal richting middenveld. Lobató kopt de bal weg. Siembida rent richting de bal. Siembida haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Duchêne neemt de hoekschop. Siembida maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Flash reverso Team - Runegeret 0:15

72e minuut.
Seguel is nu in balbezit. Seguel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Weber de bal. Siembida is nu in balbezit. Siembida draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Weber heeft problemen om de bal te vangen. Medén is nu in balbezit. Siembida bereikt de bal nog maar net als eerste. Siembida schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Flash reverso Team - Runegeret 0:16

76e minuut.
Duchêne bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Duchêne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duchêne geeft de bal voor. Siembida bereikt de bal nog maar net als eerste. Siembida draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Lobató onderschept slim de pass. Lobató geeft een hoge lob. Siembida rent richting de bal. Siembida haalt uit met een fantastische trap. Navia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Flash reverso Team - Runegeret 0:17

84e minuut.
Duchêne bereikt de bal nog maar net als eerste. Duchêne met een sublieme pass. Siembida is nu in balbezit. Siembida haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Flash reverso Team - Runegeret 0:18

85e minuut.
Lobató met een sublieme pass. Perraud speelt de bal door. Siembida is nu in balbezit. Siembida haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Lobató rent richting de bal. Perraud bereikt de bal nog maar net als eerste. Perraud probeert naar een medespeler te passen. Siembida bereikt de bal nog maar net als eerste. Siembida draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Perraud kopt de bal weg. Duchêne heeft problemen om de bal te vangen. Duchêne geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Siembida de bal. Siembida draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Flash reverso Team - Runegeret 0:19

89e minuut.
Catinca onderschept slim de pass. Catinca speelt de bal door. Daar is Siembida, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siembida schiet op doel. Navia werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Weber controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Flash reverso Team - Runegeret 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flash reverso Team 89%, Runegeret 11%.
Flash reverso Team - Runegeret 0:20