Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saint Francisco F.C Autistas FC
Normal Tactiek 5-3-2A
43% Balbezit 57%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 54
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.9 gemiddelde waardering 55.5
average Schieten good
unsatisfactory Passen excellent
weak Verdedigen good


1e minuut.
Dobrota verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrota passt de bal in één keer door. Blahut is nu in balbezit. Blahut schiet op doel. Hernández maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Francisco F.C - Autistas FC 0:1

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacAulay met een snelle inworp. Daar is Dobrota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobrota geeft een lange en hoge pass. Hinko maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Dobrota probeert naar een medespeler te passen. Blahut bereikt de bal nog maar net als eerste. Blahut passt de bal in één keer door. Hinko is nu in balbezit. Hinko haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Hernández met een harde bal richting middenveld. Inworp. MacAulay met de inworp. Dobrota geeft de bal voor. Hinko springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Francisco F.C - Autistas FC 0:2

9e minuut.
Doeltrap. Hernández trapt de bal weg van het doel. MacAulay kopt de bal weg. Blahut bereikt de bal nog maar net als eerste. Blahut haalt uit met een fantastische trap. Hernández bokst de bal weg.

14e minuut.
Daar is Hinko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hinko probeert naar een medespeler te passen. Blahut is nu in balbezit. Blahut schiet op doel. Hernández werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Francisco F.C - Autistas FC 0:3

16e minuut.
MacAulay geeft een hoge lob. Hinko kopt de bal weg. Dobrota speelt de bal door. Daar is Hinko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hinko schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Hernández probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Hinko bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinko geeft een lange en hoge pass. Blahut bereikt de bal nog maar net als eerste. Blahut haalt uit met een fantastische trap. Margas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Francisco F.C - Autistas FC 0:4

21e minuut.
MacAulay bereikt de bal nog maar net als eerste. Blahut is nu in balbezit. Blahut passt de bal met de wreef. Hinko bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Moraga de bal. Monzón probeert naar een medespeler te passen. Dobrota geeft een hoge lob. Blahut krijgt zijn hoofd ertegen. Hernández maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Francisco F.C - Autistas FC 0:5

25e minuut.
Puebla bereikt de bal nog maar net als eerste. MacAulay onderschept slim de pass. MacAulay geeft een lange en hoge pass. Hinko rent richting de bal. Hinko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Puebla rent richting de bal. MacAulay onderschept slim de pass. MacAulay geeft een hoge lob. Hinko springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Francisco F.C - Autistas FC 0:6

30e minuut.
Tobar heeft problemen om de bal te vangen. Puebla bereikt de bal nog maar net als eerste. MacAulay speelt de bal door. Daar is Blahut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blahut haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Francisco F.C - Autistas FC 0:7

35e minuut.
Kosev geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bolocco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tobar rent richting de bal. Tobar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Saandeep kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bolocco zal de hoekschop nemen. Stracquadanio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
MacAulay probeert naar een medespeler te passen. Dobrota rent richting de bal. Hinko rent richting de bal. Hinko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Francisco F.C - Autistas FC 0:8

38e minuut.
MacAulay met een snelle inworp. Dobrota speelt de bal door. Hinko bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinko haalt uit met een fantastische trap. Paal!

40e minuut.
Quilaqueo is nu in balbezit. Dobrota onderschept slim de pass. Dobrota met een sublieme pass. Hinko bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Tadej geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Moraga de bal. Hinko is nu in balbezit. Hinko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Francisco F.C - Autistas FC 0:9

43e minuut.
Hernández trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacAulay met een snelle inworp. Dobrota geeft een hoge lob. Hinko maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Dobrota kopt de bal weg. Blahut is nu in balbezit. Margas met een sublieme pass. MacAulay bereikt de bal nog maar net als eerste. MacAulay geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saint Francisco F.C 80%, Autistas FC 20%.
Saint Francisco F.C - Autistas FC 0:9

46e minuut.
Tobar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Onetto komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Kisteleki met een sublieme pass. MacAulay speelt de bal door. Dobrota probeert naar een medespeler te passen. Hinko bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinko draait met de bal, schiet en ... Hernández bokst de bal weg.

52e minuut.
MacAulay verovert de bal door een tackle van achteren. MacAulay met een sublieme pass. Daar is Hinko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hinko draait met de bal, schiet en ... Hernández werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Francisco F.C - Autistas FC 0:10

54e minuut.
Inworp. Saandeep zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dobrota geeft de bal voor. Blahut rent richting de bal. Blahut schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Francisco F.C - Autistas FC 0:11

55e minuut.
Moraga kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Margas de bal onder controle te krijgen. Blahut bereikt de bal nog maar net als eerste. Blahut draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Francisco F.C - Autistas FC 0:12

56e minuut.
Onetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadej verovert de bal door een tackle van achteren. Tadej passt de bal zonder na te denken. Hinko bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Blahut rent richting de bal. Blahut draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Francisco F.C - Autistas FC 0:13

59e minuut.
Hinko rent richting de bal. Hinko geeft een lange en hoge pass. Margas bereikt de bal nog maar net als eerste. Blahut verovert de bal door een tackle van achteren. Blahut schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Francisco F.C - Autistas FC 0:14

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blahut met een snelle inworp. MacAulay probeert de bal met de borst te controleren. MacAulay geeft een lange en hoge pass. Hinko maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Francisco F.C - Autistas FC 0:15

62e minuut.
Blahut rent richting de bal. Blahut met een sublieme pass. Hinko is nu in balbezit. Hinko schiet op doel. Hernández maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Francisco F.C - Autistas FC 0:16

64e minuut.
Tadej geeft de bal voor. Margas rent richting de bal. Blahut verovert de bal door een tackle van achteren. Blahut haalt uit met een fantastische trap. Hernández werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Francisco F.C - Autistas FC 0:17

66e minuut.
Sobrino Sáez geeft een lange en hoge pass. Riveros kopt de bal weg. Dobrota met een sublieme pass. Daar is Blahut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blahut draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Riveros is nu in balbezit. Riveros geeft een hoge lob. Inworp. MacAulay met de inworp. Dobrota geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Moraga kopt de bal weg. Daar is Onetto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobrota geeft een hoge lob. Blahut krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dobrota met een snelle inworp. MacAulay geeft een lange en hoge pass. Daar is Blahut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blahut haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Kisteleki passt de bal zonder na te denken. Chacón rent richting de bal. Chacón passt de bal zonder na te denken. MacAulay kan de bal niet met de borst controleren. MacAulay geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Blahut rent richting de bal. Blahut probeert naar een medespeler te passen. Hinko rent richting de bal. Hinko draait met de bal, schiet en ... Hernández probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Francisco F.C - Autistas FC 0:18

81e minuut.
Moraga geeft een lange en hoge pass. Bachmann rent richting de bal. MacAulay geeft een hoge lob. Hinko bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Francisco F.C - Autistas FC 0:19

83e minuut.
Saandeep geeft een hoge lob. Daar is Riveros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacAulay onderschept slim de pass. MacAulay geeft de bal voor. Hinko krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
MacAulay bereikt de bal nog maar net als eerste. MacAulay probeert naar een medespeler te passen. Dobrota probeert naar een medespeler te passen. Blahut heeft problemen om de bal te vangen. Blahut schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Francisco F.C - Autistas FC 0:20

88e minuut.
Blahut schiet op doel. Moraga onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dobrota zal de hoekschop nemen. Blahut krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. MacAulay neemt de hoekschop. Blahut kopt de bal weg. Hinko is nu in balbezit. Hinko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Francisco F.C - Autistas FC 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saint Francisco F.C 86%, Autistas FC 14%.
Saint Francisco F.C - Autistas FC 0:21