Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glorious Bluebloods Seimborg FC
Normal Tactiek Seimborg FC
41% Balbezit 59%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.7 gemiddelde waardering 38.4
average Schieten very good
poor Passen adequate
poor Verdedigen good


8e minuut.
Dias de Luta passt de bal zonder na te denken. Tosobu is nu in balbezit. Tosobu passt de bal zonder na te denken. Lino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorious Bluebloods - Seimborg FC 0:1

10e minuut.
Boswell haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Cotecchia met een harde bal richting middenveld. Lino probeert de bal met de borst te controleren. Lino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorious Bluebloods - Seimborg FC 0:2

12e minuut.
Nalewkowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Nalewkowicz passt de bal met de wreef. Lino is nu in balbezit. Lino haalt uit met een fantastische trap. Ekelund probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorious Bluebloods - Seimborg FC 0:3

15e minuut.
Pop bereikt de bal nog maar net als eerste. Pop passt de bal zonder na te denken. Dias de Luta heeft problemen om de bal te vangen. Dias de Luta geeft de bal voor. Lino maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Pop is nu in balbezit. Pop probeert naar een medespeler te passen. Chery rent richting de bal. Lino verovert de bal door een tackle van achteren. Lino draait met de bal, schiet en ... Franchino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ekelund kopt de bal weg. Daar is Kutcher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dias de Luta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dias de Luta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Kante is nu in balbezit. Springsteen onderschept slim de pass. Springsteen speelt de bal door. Lino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Boswell met een sublieme pass. Lino is nu in balbezit. Ekelund rent richting de bal. Lino verovert de bal door een tackle van achteren. Lino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Glorious Bluebloods - Seimborg FC 0:4

31e minuut.
Nalewkowicz probeert naar een medespeler te passen. Ekelund is nu in balbezit. Lino verovert de bal door een tackle van achteren. Lino haalt uit met een fantastische trap. Franchino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorious Bluebloods - Seimborg FC 0:5

34e minuut.
Lino passt de bal in één keer door. Tosobu met een sublieme pass. Dias de Luta probeert naar een medespeler te passen. Nalewkowicz is nu in balbezit. Nalewkowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Harding de bal. Lino is nu in balbezit. Lino schiet op doel. Franchino bokst de bal weg. Daar is Ekelund, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorious Bluebloods - Seimborg FC 0:6

40e minuut.
Nalewkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalewkowicz passt de bal zonder na te denken. Lino rent richting de bal. Lino draait met de bal, schiet en ... Ekelund probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorious Bluebloods - Seimborg FC 0:7

43e minuut.
Tosobu kopt de bal weg. Lino is nu in balbezit. Lino met een sublieme pass. Nalewkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalewkowicz schiet op doel. Franchino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorious Bluebloods 80%, Seimborg FC 20%.
Glorious Bluebloods - Seimborg FC 0:7

48e minuut.
Talik geeft een lange en hoge pass. Dias de Luta rent richting de bal. Lino met een sublieme pass. Nalewkowicz is nu in balbezit. Nalewkowicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Tosobu geeft de bal voor. Ekelund kopt de bal weg. Nalewkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalewkowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorious Bluebloods - Seimborg FC 0:8

55e minuut.
Chery kopt de bal weg. Pop probeert de bal met de borst te controleren. Pop speelt de bal door. Daar is Lino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorious Bluebloods - Seimborg FC 0:9

63e minuut.
Doeltrap. Franchino met een harde bal richting middenveld. Tosobu kopt de bal weg. Lino rent richting de bal. Lino haalt uit met een fantastische trap. Franchino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Ekelund geeft de bal voor. Tosobu kopt de bal weg. Daar is Ekelund, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lino rent richting de bal. Lino draait met de bal, schiet en ... Franchino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Nalewkowicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Riolo komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Daar is Griffith, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dias de Luta rent richting de bal. Griffith rent richting de bal. Riolo verovert de bal door een tackle van achteren. Riolo geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorious Bluebloods - Seimborg FC 0:10

81e minuut.
Chery is nu in balbezit. Pop verovert de bal door een tackle van achteren. Pop met een sublieme pass. Lino is nu in balbezit. Lino haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Glorious Bluebloods - Seimborg FC 0:11

84e minuut.
Riolo passt de bal met de wreef. Ekelund is nu in balbezit. Lino onderschept slim de pass. Lino draait met de bal, schiet en ... Franchino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorious Bluebloods - Seimborg FC 0:12

88e minuut.
Klungelig pakt Tosobu de bal. Tosobu passt de bal met de wreef. Ekelund rent richting de bal. Lino onderschept slim de pass. Lino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Riolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Riolo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Franchino trapt de bal weg van het doel. Tosobu kopt de bal weg. Harding heeft problemen om de bal te vangen. Riolo rent richting de bal. Riolo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Chery rent richting de bal. Riolo verovert de bal door een tackle van achteren. Riolo passt de bal met de wreef. Lino rent richting de bal. Lino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorious Bluebloods 76%, Seimborg FC 24%.
Glorious Bluebloods - Seimborg FC 0:12