Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Castle FC Suli FC
352ray Tactiek 4123upv3
46% Balbezit 54%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 27
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.4 gemiddelde waardering 50.2
average Schieten solid
average Passen good
solid Verdedigen solid


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sanpietro met de inworp. Lakabeg rent richting de bal. Lakabeg haalt uit met een fantastische trap. Stângă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Castle FC - Suli FC 0:1

5e minuut.
Sanpietro passt de bal zonder na te denken. Lakabeg rent richting de bal. Lakabeg speelt de bal door. Zubreczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubreczki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Sugár rent richting de bal. Scappin verovert de bal door een tackle van achteren. Solórzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solórzano geeft een lange en hoge pass. Zubreczki springt en kopt de bal. Stângă bokst de bal weg.

7e minuut.
Scappin probeert naar een medespeler te passen. Sanpietro rent richting de bal. Sanpietro passt de bal met de wreef. Lakabeg rent richting de bal. Lakabeg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Scappin met een sublieme pass. Sanpietro is nu in balbezit. Sanpietro probeert naar een medespeler te passen. Lakabeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakabeg haalt uit met een fantastische trap. Stângă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Solórzano passt de bal in één keer door. Pátkai is nu in balbezit. Bergström onderschept slim de pass. Bergström geeft de bal voor. Lakabeg krijgt zijn hoofd ertegen. Stângă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Lakabeg geeft een lange en hoge pass. Coloma heeft problemen om de bal te vangen. Bergström speelt de bal door. Lakabeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakabeg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Castle FC - Suli FC 0:2

16e minuut.
Zubreczki passt de bal in één keer door. Solórzano rent richting de bal. Solórzano met een sublieme pass. Lakabeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakabeg draait met de bal, schiet en ... Stângă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Szawala rent richting de bal. Szawala geeft de bal voor. Zubreczki kopt de bal weg. Lakabeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakabeg schiet op doel. Stângă bokst de bal weg. Zubreczki rent richting de bal. Zubreczki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Castle FC - Suli FC 0:3

34e minuut.
Solórzano passt de bal zonder na te denken. Zubreczki rent richting de bal. Zubreczki speelt de bal door. Lakabeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakabeg haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Daar is Zazhigalov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lakabeg is nu in balbezit. Zazhigalov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zazhigalov krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Galgóczy passt de bal met de wreef. Borgulya is nu in balbezit. Özgür is nu in balbezit. Borgulya verovert de bal door een tackle van achteren. Chomik onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pátkai neemt de hoekschop.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Chomik met een harde bal richting middenveld. Bergström bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergström passt de bal zonder na te denken. Zubreczki is nu in balbezit. Zubreczki haalt uit met een fantastische trap. Stângă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Castle FC 75%, Suli FC 25%.
Castle FC - Suli FC 0:3

52e minuut.
Klungelig pakt Urfi de bal. Solórzano probeert naar een medespeler te passen. Zubreczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubreczki schiet op doel. Stângă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Castle FC - Suli FC 0:4

57e minuut.
Scappin geeft de bal voor. Zubreczki kopt de bal weg. Lakabeg heeft problemen om de bal te vangen. Bergström bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergström schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Solórzano is nu in balbezit. Solórzano geeft een hoge lob. Zubreczki kopt de bal weg. Lakabeg rent richting de bal. Lakabeg schiet op doel. Stângă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Joó komt het veld opgelopen. Dézsi komt het veld opgelopen. Józsa komt het veld opgelopen. Sályi komt het veld opgelopen. Solórzano geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Solórzano passt de bal in één keer door. Bergström speelt de bal door. Zubreczki rent richting de bal. Zubreczki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Castle FC - Suli FC 0:5

68e minuut.
Coloma speelt de bal door. Pátkai heeft problemen om de bal te vangen. Scappin begaat een overtreding. Scappin krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Bergström passt de bal zonder na te denken. Solórzano rent richting de bal. Solórzano speelt de bal door. Zubreczki is nu in balbezit. Zubreczki draait met de bal, schiet en ... Sályi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lakabeg rent richting de bal. Lakabeg draait met de bal, schiet en ... Sályi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Castle FC - Suli FC 0:6

77e minuut.
Sanpietro geeft de bal voor. Zubreczki is nu in balbezit. Zubreczki passt de bal in één keer door. Bergström is nu in balbezit. Bergström haalt uit met een fantastische trap. Sályi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Bergström rent richting de bal. Bergström geeft een lange en hoge pass. Zubreczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubreczki draait met de bal, schiet en ... Sályi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Castle FC - Suli FC 0:7

82e minuut.
Bergström is nu in balbezit. Bergström passt de bal met de wreef. Zubreczki rent richting de bal. Zubreczki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Castle FC - Suli FC 0:8

88e minuut.
Klungelig pakt Zubreczki de bal. Bergström bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergström passt de bal zonder na te denken. Lakabeg is nu in balbezit. Lakabeg schiet op doel. Sályi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Castle FC 67%, Suli FC 33%.
Castle FC - Suli FC 0:8