Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hanyatt SL Pámpom FC
erősek ellen Tactiek 001
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 27
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.4 gemiddelde waardering 63.5
solid Schieten excellent
solid Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


4e minuut.
Raffay passt de bal met de wreef. Catatau speelt de bal door. Ecsegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecsegi schiet op doel. Frollà maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hanyatt SL - Pámpom FC 0:1

8e minuut.
Raffay rent richting de bal. Raffay speelt de bal door. Daar is Szviták, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ecsegi verovert de bal door een tackle van achteren. Ecsegi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Raffay rent richting de bal. Ecsegi met een sublieme pass. Klungelig pakt Stertak de bal. Böjte rent richting de bal. Böjte draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Böjte geeft de bal voor. Ecsegi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hanyatt SL - Pámpom FC 0:2

16e minuut.
Gyurcsány speelt de bal door. Ecsegi rent richting de bal. Ecsegi passt de bal zonder na te denken. Mohácsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohácsi draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hanyatt SL - Pámpom FC 0:3

21e minuut.
Szviták bereikt de bal nog maar net als eerste. Catatau verovert de bal door een tackle van achteren. Catatau speelt de bal door. Ecsegi rent richting de bal. Ecsegi haalt uit met een fantastische trap. Frollà kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Sós rent richting de bal. Trūlis onderschept slim de pass. Trūlis passt de bal met de wreef. Vidić is nu in balbezit. Vidić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ignácz kopt de bal weg. Mohácsi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moraru. Mohácsi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mohácsi kan niet meer verder spelen. Joost komt het veld opgelopen. Ignácz wilt de vrije trap nemen. Frollà probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Trūlis kopt de bal weg. Ignácz rent richting de bal. Ignácz passt de bal in één keer door. Joost rent richting de bal. Joost haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hanyatt SL - Pámpom FC 0:4

36e minuut.
Hiçkorkmaz onderschept slim de pass. Hiçkorkmaz passt de bal met de wreef. Böjte geeft een lange en hoge pass. Joost rent richting de bal. Joost schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Alesina onderschept slim de pass. Alesina passt de bal in één keer door. Vidić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trūlis is nu in balbezit. Trūlis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hanyatt SL - Pámpom FC 1:4

39e minuut.
Böjte bereikt de bal nog maar net als eerste. Böjte geeft de bal voor. Klungelig pakt Szviták de bal. Joost rent richting de bal. Joost draait met de bal, schiet en ... Paal!

44e minuut.
Alesina passt de bal in één keer door. Ignácz rent richting de bal. Ignácz passt de bal in één keer door. Ecsegi is nu in balbezit. Ecsegi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vidić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignácz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vidić raakt geblesseerd tijdens het duel. Sagastume komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hanyatt SL 61%, Pámpom FC 39%.
Hanyatt SL - Pámpom FC 1:4

46e minuut.
Darnyi geeft een hoge lob. Joost kopt de bal weg. Ecsegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecsegi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hanyatt SL - Pámpom FC 1:5

47e minuut.
Böjte speelt de bal door. Joost bereikt de bal nog maar net als eerste. Szviták rent richting de bal. Joost verovert de bal door een tackle van achteren. Joost draait met de bal, schiet en ... Frollà bokst de bal weg.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fros komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Trūlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sós onderschept slim de pass. Sós passt de bal met de wreef. Joost is nu in balbezit. Joost draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Buitenspel voor Vidić. Goede buitenspelval van de verdediging. Villanueva komt het veld opgelopen. Joost kopt de bal weg. Ecsegi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moraru. Moraru krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Böjte kopt de bal weg. Joost heeft problemen om de bal te vangen. Sagastume is nu in balbezit. Joost verovert de bal door een tackle van achteren. Joost haalt uit met een fantastische trap. Frollà probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Ignácz speelt de bal door. Joost bereikt de bal nog maar net als eerste. Joost passt de bal zonder na te denken. Ecsegi is nu in balbezit. Ecsegi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Kapcsos probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Böjte neemt de hoekschop. Joost springt en kopt de bal. Frollà werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Fros kopt de bal weg. Vidić is nu in balbezit. Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva haalt uit met een fantastische trap. Hacsek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Catatau passt de bal in één keer door. Ecsegi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kapcsos. Kapcsos krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Zambrotta geeft een hoge lob. Ignácz is nu in balbezit. Ignácz passt de bal met de wreef. Ecsegi is nu in balbezit. Ecsegi haalt uit met een fantastische trap. Frollà probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Joost is nu in balbezit. Joost draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hanyatt SL - Pámpom FC 1:6

89e minuut.
Raffay kopt de bal weg. Zambrotta rent richting de bal. Catatau verovert de bal door een tackle van achteren. Catatau geeft een lange en hoge pass. Ecsegi krijgt zijn hoofd ertegen. Frollà probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Joost is nu in balbezit. Joost schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hanyatt SL - Pámpom FC 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hanyatt SL 59%, Pámpom FC 41%.
Hanyatt SL - Pámpom FC 1:7