Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NSFK Olomouc FC Gejza
Normal Tactiek QQQ
46% Balbezit 54%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 38
weak Schieten good
unsatisfactory Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Matouch probeert naar een medespeler te passen. Selassie bereikt de bal nog maar net als eerste. Selassie passt de bal met de wreef. Voják bereikt de bal nog maar net als eerste. Voják schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Příčina trapt de bal weg van het doel. Rosol kopt de bal weg. Daar is Matouch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voják bereikt de bal nog maar net als eerste. Voják schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NSFK Olomouc - FC Gejza 0:1

9e minuut.
Laciga rent richting de bal. Laciga geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nekopa met een snelle inworp. Matouch probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
NSFK Olomouc - FC Gejza 0:2

17e minuut.
Daar is Troják, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Houfek geeft de bal voor. Laciga heeft problemen om de bal te vangen. Selassie is nu in balbezit. Selassie haalt uit met een fantastische trap. Příčina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Selassie bereikt de bal nog maar net als eerste. Selassie haalt uit met een fantastische trap. Laciga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nekopa is nu in balbezit. Nekopa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Pospěch heeft problemen om de bal te vangen. Matouch is nu in balbezit. Matouch passt de bal in één keer door. Voják is nu in balbezit. Voják haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Matouch verovert de bal door een tackle van achteren. Matouch met een sublieme pass. Selassie bereikt de bal nog maar net als eerste. Selassie schiet op doel. Příčina maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
NSFK Olomouc - FC Gejza 0:3

35e minuut.
Sečkař probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nekopa met een snelle inworp. Matouch is nu in balbezit. Matouch geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Herold is nu in balbezit. Matouch verovert de bal door een tackle van achteren. Matouch probeert naar een medespeler te passen. Selassie is nu in balbezit. Selassie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Samsa kopt de bal weg. Fremr bereikt de bal nog maar net als eerste. Holeš onderschept slim de pass. Holeš schiet op doel. Nooitmeer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NSFK Olomouc - FC Gejza 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NSFK Olomouc 68%, FC Gejza 32%.
NSFK Olomouc - FC Gejza 1:3

63e minuut.
Daar is Voják, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matouch rent richting de bal. Matouch passt de bal zonder na te denken. Selassie is nu in balbezit. Selassie haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nekopa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matouch geeft een lange en hoge pass. Voják is nu in balbezit. Voják draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

75e minuut.
Sečkař kopt de bal weg. Daar is Rosol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosol probeert naar een medespeler te passen. Voják is nu in balbezit. Voják schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Rosol speelt de bal door. Voják bereikt de bal nog maar net als eerste. Voják passt de bal in één keer door. Selassie bereikt de bal nog maar net als eerste. Selassie schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NSFK Olomouc 86%, FC Gejza 14%.
NSFK Olomouc - FC Gejza 1:3