Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liverpoollllllll FC Boby Brno
Normal Tactiek zakladni3
47% Balbezit 53%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.3 gemiddelde waardering 54.4
average Schieten incredible
weak Passen solid
weak Verdedigen solid


3e minuut.
Zahurský onderschept slim de pass. Zahurský speelt de bal door. Sutherland bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutherland schiet op doel. Guzmán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpoollllllll - FC Boby Brno 0:1

5e minuut.
Sutherland verovert de bal door een tackle van achteren. Sutherland geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zahurský de bal. Zahurský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpoollllllll - FC Boby Brno 0:2

8e minuut.
Sutherland rent richting de bal. Sutherland speelt de bal door. Zahurský bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahurský schiet op doel. Guzmán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpoollllllll - FC Boby Brno 0:3

9e minuut.
Zahurský verovert de bal door een tackle van achteren. Zahurský met een sublieme pass. Daar is Sutherland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sutherland schiet op doel. Guzmán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpoollllllll - FC Boby Brno 0:4

11e minuut.
Caldato is nu in balbezit. Caldato geeft een hoge lob. Napadal bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahurský onderschept slim de pass. Zahurský draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Zahurský is nu in balbezit. Zahurský passt de bal zonder na te denken. Sutherland is nu in balbezit. Sutherland draait met de bal, schiet en ... Guzmán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpoollllllll - FC Boby Brno 0:5

13e minuut.
Sutherland passt de bal in één keer door. Zahurský bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahurský passt de bal zonder na te denken. Sutherland bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutherland haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Řebíček kopt de bal weg. Peníz heeft problemen om de bal te vangen. Caldato probeert naar een medespeler te passen. Sutherland is nu in balbezit. Sutherland draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpoollllllll - FC Boby Brno 0:6

16e minuut.
Nadaský met een sublieme pass. Caldato is nu in balbezit. Caldato met een sublieme pass. Zahurský rent richting de bal. Zahurský schiet op doel. Guzmán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sutherland is nu in balbezit. Sutherland haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpoollllllll - FC Boby Brno 0:7

16e minuut.
Siamiadi probeert naar een medespeler te passen. Pivák heeft problemen om de bal te vangen. Sutherland verovert de bal door een tackle van achteren. Zahurský rent richting de bal. Zahurský draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Bălăcescu geeft de bal voor. Zahurský kopt de bal weg. Klungelig pakt Sutherland de bal. Zahurský bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahurský haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpoollllllll - FC Boby Brno 0:8

25e minuut.
Mlčák met een sublieme pass. Siamiadi is nu in balbezit. Ranović probeert naar een medespeler te passen. Zahurský bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahurský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpoollllllll - FC Boby Brno 0:9

28e minuut.
Caldato rent richting de bal. Caldato geeft de bal voor. Sutherland is nu in balbezit. Sutherland draait met de bal, schiet en ... Guzmán probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Řebíček is nu in balbezit. Śliwka onderschept slim de pass. Śliwka passt de bal in één keer door. Zahurský is nu in balbezit. Zahurský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpoollllllll - FC Boby Brno 0:10

37e minuut.
Nadaský met een snelle inworp. Caldato probeert naar een medespeler te passen. Zahurský heeft problemen om de bal te vangen. Sutherland is nu in balbezit. Sutherland schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpoollllllll - FC Boby Brno 0:11

39e minuut.
Napadal kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Herbut de bal onder controle te krijgen. Zahurský bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahurský draait met de bal, schiet en ... Guzmán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpoollllllll - FC Boby Brno 0:12

43e minuut.
Nadaský geeft een lange en hoge pass. Śliwka is nu in balbezit. Zahurský met een sublieme pass. Sutherland is nu in balbezit. Sutherland haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gregoraci heeft problemen om de bal te vangen. Sutherland is nu in balbezit. Sutherland haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpoollllllll - FC Boby Brno 0:13

45e minuut.
Zahurský passt de bal zonder na te denken. Śliwka heeft problemen om de bal te vangen. Śliwka geeft een hoge lob. Zahurský bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahurský draait met de bal, schiet en ... Guzmán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sutherland heeft problemen om de bal te vangen. Sutherland haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpoollllllll 70%, FC Boby Brno 30%.
Liverpoollllllll - FC Boby Brno 0:13

46e minuut.
Trung Anh komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Bălăcescu passt de bal in één keer door. Nadaský rent richting de bal. Nadaský geeft een hoge lob. Sutherland bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutherland haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Gregoraci probeert de bal aan de voet te houden. Zahurský bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahurský schiet op doel. Guzmán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpoollllllll - FC Boby Brno 0:14

48e minuut.
Zahurský is nu in balbezit. Sutherland is nu in balbezit. Zahurský bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahurský haalt uit met een fantastische trap. Guzmán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpoollllllll - FC Boby Brno 0:15

51e minuut.
Zahurský speelt de bal door. Daar is Pivák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sutherland rent richting de bal. Sutherland draait met de bal, schiet en ... Guzmán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpoollllllll - FC Boby Brno 0:16

51e minuut.
Siamiadi heeft problemen om de bal te vangen. Siamiadi met een sublieme pass. Řebíček is nu in balbezit. Zahurský verovert de bal door een tackle van achteren. Zahurský haalt uit met een fantastische trap. Guzmán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sutherland is nu in balbezit. Sutherland draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Sutherland rent richting de bal. Sutherland geeft een hoge lob. Zahurský is nu in balbezit. Zahurský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpoollllllll - FC Boby Brno 0:17

55e minuut.
Śliwka onderschept slim de pass. Śliwka geeft een lange en hoge pass. Sutherland heeft problemen om de bal te vangen. Sutherland draait met de bal, schiet en ... Guzmán werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Guzmán met een harde bal richting middenveld. Pivák kopt de bal weg. Gregoraci controleert de bal met de borst. Zahurský rent richting de bal. Zahurský haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Caldato geeft een lange en hoge pass. Zahurský kopt de bal weg. Sutherland rent richting de bal. Sutherland haalt uit met een fantastische trap. Guzmán maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Pivák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guzmán probeert naar een medespeler te passen. Nadaský kopt de bal weg. Daar is Zahurský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zahurský haalt uit met een fantastische trap. Guzmán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpoollllllll - FC Boby Brno 0:18

72e minuut.
Řebíček kopt de bal weg. Daar is Herbut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zahurský bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahurský geeft een lange en hoge pass. Sutherland maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpoollllllll - FC Boby Brno 0:19

74e minuut.
Caldato is nu in balbezit. Caldato geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Řebíček de bal onder controle te krijgen. Zahurský is nu in balbezit. Zahurský schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Zahurský passt de bal in één keer door. Sutherland bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutherland probeert naar een medespeler te passen. Zahurský rent richting de bal. Zahurský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpoollllllll - FC Boby Brno 0:20

77e minuut.
Sutherland probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Śliwka bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwka speelt de bal door. Zahurský bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahurský haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Inworp. Śliwka met een snelle inworp. Caldato geeft een lange en hoge pass. Sutherland maakt een snoekduik en kopt de bal. Guzmán probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Nadaský rent richting de bal. Grobsteiner begaat een overtreding. Nadaský is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nadaský zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Sutherland de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sutherland is nu in balbezit. Zahurský rent richting de bal. Zahurský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpoollllllll - FC Boby Brno 0:21

81e minuut.
Daar is Zahurský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grobsteiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahurský verovert de bal door een tackle van achteren. Zahurský haalt uit met een fantastische trap. Guzmán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zálešák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peníz is nu in balbezit. Peníz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Siamiadi de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Śliwka passt de bal met de wreef. Zahurský bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahurský probeert naar een medespeler te passen. Sutherland rent richting de bal. Sutherland draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpoollllllll - FC Boby Brno 0:22

87e minuut.
Grobsteiner rent richting de bal. Sutherland bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutherland passt de bal met de wreef. Zahurský is nu in balbezit. Zahurský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpoollllllll - FC Boby Brno 0:23

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpoollllllll 76%, FC Boby Brno 24%.
Liverpoollllllll - FC Boby Brno 0:23