Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RimbachMountain68 GOFRILAB FC
Normal Tactiek yoppp
41% Balbezit 59%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
18.8 gemiddelde waardering 48.9
poor Schieten solid
poor Passen very good
weak Verdedigen average


7e minuut.
Manceau speelt de bal door. Ferrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrero geeft een lange en hoge pass. Hamon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamon schiet op doel. Hébert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Hamon probeert de bal aan de voet te houden. Dubreucq is nu in balbezit. Dubreucq geeft een lange en hoge pass. Genet bereikt de bal nog maar net als eerste. Genet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Berger geeft de bal voor. Dupré kopt de bal weg. Daar is Gilbert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Genet is nu in balbezit. Genet schiet op doel. Vergnaud verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Fabiansson speelt de bal door. Ban rent richting de bal. Ban passt de bal met de wreef. Jeannot is nu in balbezit. Jeannot geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Ricard verovert de bal door een tackle van achteren. Ricard passt de bal zonder na te denken. Jeannot rent richting de bal. Jeannot geeft de bal voor. Genet maakt een snoekduik en kopt de bal. Vergnaud kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fabiansson zal de hoekschop nemen. Berger is nu in balbezit. Genet onderschept slim de pass. Genet haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fabiansson met de inworp. Lama rent richting de bal. Lama schiet op doel. Vergnaud werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RimbachMountain68 - GOFRILAB FC 0:1

40e minuut.
Ricard rent richting de bal. Ricard geeft de bal voor. Genet kopt de bal weg. Jeannot is nu in balbezit. Jeannot schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Ban is nu in balbezit. Ban probeert naar een medespeler te passen. Fabiansson is nu in balbezit. Fabiansson geeft een hoge lob. Genet maakt een snoekduik en kopt de bal. Vergnaud verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Genet bereikt de bal nog maar net als eerste. Genet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RimbachMountain68 - GOFRILAB FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RimbachMountain68 82%, GOFRILAB FC 18%.
RimbachMountain68 - GOFRILAB FC 0:2

48e minuut.
Manceau kopt de bal weg. Fabiansson is nu in balbezit. Fabiansson speelt de bal door. Lama rent richting de bal. Lama haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RimbachMountain68 - GOFRILAB FC 0:3

52e minuut.
Jeannot haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gilbert de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jeannot geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Genet maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Vergnaud trapt de bal weg. Jeannot kopt de bal weg. Klungelig pakt Gilbert de bal. Genet rent richting de bal. Genet draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Daar is Duchemin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrero passt de bal zonder na te denken. Genet is nu in balbezit. Genet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RimbachMountain68 - GOFRILAB FC 0:4

60e minuut.
Genet schiet op doel. Berger heeft problemen om de bal te vangen. Genet is nu in balbezit. Genet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RimbachMountain68 - GOFRILAB FC 0:5

61e minuut.
Segalen speelt de bal door. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban geeft een hoge lob. Klungelig pakt Genet de bal. Genet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Manceau verovert de bal door een tackle van achteren. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban passt de bal zonder na te denken. Genet rent richting de bal. Genet schiet op doel. Vergnaud kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
RimbachMountain68 - GOFRILAB FC 0:6

68e minuut.
Daar is Duchemin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manceau is nu in balbezit. Manceau met een sublieme pass. Genet is nu in balbezit. Genet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Fabiansson kopt de bal weg. Klungelig pakt Lama de bal. Gilbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lama onderschept slim de pass. Lama draait met de bal, schiet en ... Paal!

70e minuut.
Fabiansson geeft een lange en hoge pass. Jeannot bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeannot geeft een hoge lob. Lama heeft problemen om de bal te vangen. Lama schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RimbachMountain68 - GOFRILAB FC 0:7

72e minuut.
Fabiansson rent richting de bal. Fabiansson passt de bal met de wreef. Daar is Genet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lama bereikt de bal nog maar net als eerste. Lama haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Lama geeft een hoge lob. Jeannot is nu in balbezit. Jeannot passt de bal in één keer door. Ricard heeft problemen om de bal te vangen. Ricard geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Ban passt de bal in één keer door. Ricard heeft problemen om de bal te vangen. Ricard speelt de bal door. Lama bereikt de bal nog maar net als eerste. Lama haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Roméro geeft een hoge lob. Fabiansson probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Berger de bal. Fabiansson rent richting de bal. Fabiansson geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
RimbachMountain68 - GOFRILAB FC 0:8

84e minuut.
Fabiansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiansson geeft de bal voor. Gilbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Genet verovert de bal door een tackle van achteren. Genet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RimbachMountain68 - GOFRILAB FC 0:9

86e minuut.
Manceau geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Sylla de bal onder controle te krijgen. Ricard speelt de bal door. Klungelig pakt Genet de bal. Genet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RimbachMountain68 - GOFRILAB FC 0:10

89e minuut.
Fabiansson haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Vergnaud trapt de bal weg van het doel. Jeannot heeft problemen om de bal te vangen. Jeannot speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RimbachMountain68 88%, GOFRILAB FC 12%.
RimbachMountain68 - GOFRILAB FC 0:10