Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saunier Once Obreros
Normal Tactiek Toto 2
39% Balbezit 61%
81% Spel op eigen helft 19%
2 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
20.5 gemiddelde waardering 39.9
average Schieten good
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen adequate


8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leśko met de inworp. Janota bereikt de bal nog maar net als eerste. Janota geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Villena de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Latella verovert de bal door een tackle van achteren. Latella geeft de bal voor. Hateboer rent richting de bal. Paillacar verovert de bal door een tackle van achteren. Paillacar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
de Bary kopt de bal weg. Bouza probeert naar een medespeler te passen. Hateboer heeft problemen om de bal te vangen. Paillacar rent richting de bal. Paillacar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Klungelig pakt Leśko de bal. Bouza rent richting de bal. Bouza passt de bal in één keer door. Leśko rent richting de bal. Leśko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Saunier - Once Obreros 0:1

27e minuut.
Millangen is nu in balbezit. Şahbazov verovert de bal door een tackle van achteren. Şahbazov passt de bal in één keer door. Muhannad rent richting de bal. Muhannad schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
de Bary is nu in balbezit. Janota verovert de bal door een tackle van achteren. Janota passt de bal met de wreef. Muhannad bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhannad schiet op doel. Altare verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saunier - Once Obreros 0:2

38e minuut.
Millangen passt de bal met de wreef. Villena rent richting de bal. Moores schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Moores moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Moores schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

40e minuut.
de Bary geeft een lange en hoge pass. Zavala probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bouza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouza heeft problemen om de bal te vangen. Bouza draait met de bal, schiet en ... Altare probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Stankov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saunier 77%, Once Obreros 23%.
Saunier - Once Obreros 0:2

47e minuut.
Latella is nu in balbezit. Hateboer rent richting de bal. Hateboer geeft een lange en hoge pass. Muhannad rent richting de bal. Muhannad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Saunier - Once Obreros 0:3

55e minuut.
Bouza heeft problemen om de bal te vangen. Janota bereikt de bal nog maar net als eerste. Janota passt de bal met de wreef. Muhannad bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhannad draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Inworp. Brack komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Janota speelt de bal door. Bouza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouza speelt de bal door. Villena is nu in balbezit. Villena haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Remolcoy geeft de bal voor. Paillacar controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Şahbazov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Brack is nu in balbezit. Brack schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saunier - Once Obreros 0:4

71e minuut.
Stankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stankov probeert naar een medespeler te passen. Janota speelt de bal door. Brack rent richting de bal. Brack haalt uit met een fantastische trap. Altare probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Carvallo probeert naar een medespeler te passen. Janota is nu in balbezit. Janota speelt de bal door. Brack rent richting de bal. Brack schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Latella bereikt de bal nog maar net als eerste. Stankov onderschept slim de pass. Stankov probeert naar een medespeler te passen. Villena rent richting de bal. Villena schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Janota heeft problemen om de bal te vangen. Janota probeert naar een medespeler te passen. Remolcoy is nu in balbezit. Brack onderschept slim de pass. Brack schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Janota is nu in balbezit. Janota speelt de bal door. Brack bereikt de bal nog maar net als eerste. Brack haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Saunier - Once Obreros 0:5

83e minuut.
de Bary rent richting de bal. Brack onderschept slim de pass. Villena is nu in balbezit. Brack bereikt de bal nog maar net als eerste. Brack haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Latella rent richting de bal. Janota is nu in balbezit. Janota passt de bal met de wreef. Villena is nu in balbezit. Villena haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Daar is Brack, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janota bereikt de bal nog maar net als eerste. Janota passt de bal zonder na te denken. Brack bereikt de bal nog maar net als eerste. Brack haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Leśko verovert de bal door een tackle van achteren. Leśko passt de bal met de wreef. Brack is nu in balbezit. Brack haalt uit met een fantastische trap. Paal! Villena bereikt de bal nog maar net als eerste. Villena draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saunier 84%, Once Obreros 16%.
Saunier - Once Obreros 0:5