Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peraltas J. São Leopoldo-RS
Peraltas Tactiek Diamante 4-4-2
45% Balbezit 55%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 39
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
33.3 gemiddelde waardering 54
adequate Schieten formidable
weak Passen excellent
adequate Verdedigen very good


6e minuut.
Cəfərov probeert naar een medespeler te passen. Abreu rent richting de bal. Abreu geeft een lange en hoge pass. Tupczyński kopt de bal weg. Wenta geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brügger rent richting de bal. Brügger haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Inworp. Cəfərov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abreu rent richting de bal. Abreu geeft een hoge lob. Brügger krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Cəfərov is nu in balbezit. Cəfərov passt de bal zonder na te denken. Tupczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Brügger onderschept slim de pass. Brügger draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Brügger met een sublieme pass. Renna rent richting de bal. Cardozo is nu in balbezit. Renna verovert de bal door een tackle van achteren. Renna schiet op doel. Kielich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Petrucci kopt de bal weg. Epifanio geeft een hoge lob. Renna rent richting de bal. Brügger rent richting de bal. Brügger schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Renna bereikt de bal nog maar net als eerste. Renna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Abreu geeft een lange en hoge pass. Tupczyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Renna verovert de bal door een tackle van achteren. Renna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Renna is nu in balbezit. Renna passt de bal met de wreef. Brügger rent richting de bal. Brügger haalt uit met een fantastische trap. Kielich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peraltas J. - São Leopoldo-RS 0:1

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wenta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Renna is nu in balbezit. Brügger bereikt de bal nog maar net als eerste. Brügger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Abreu is nu in balbezit. Abreu geeft een hoge lob. Tupczyński heeft problemen om de bal te vangen. Renna rent richting de bal. Renna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Wenta rent richting de bal. Wenta passt de bal in één keer door. Renna is nu in balbezit. Brügger bereikt de bal nog maar net als eerste. Brügger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Renna kopt de bal weg. Lasończyk heeft problemen om de bal te vangen. Spârlea rent richting de bal. Brügger verovert de bal door een tackle van achteren. Brügger schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Cəfərov probeert naar een medespeler te passen. Abreu rent richting de bal. Abreu passt de bal in één keer door. Brügger rent richting de bal. Brügger haalt uit met een fantastische trap. Kielich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Brügger is nu in balbezit. Brügger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Peraltas J. - São Leopoldo-RS 0:2

45e minuut.
Radu rent richting de bal. Radu passt de bal met de wreef. Wenta met een sublieme pass. Brügger bereikt de bal nog maar net als eerste. Brügger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Peraltas J. - São Leopoldo-RS 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peraltas J. 76%, São Leopoldo-RS 24%.
Peraltas J. - São Leopoldo-RS 0:3

48e minuut.
Petrucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenta onderschept slim de pass. Wenta passt de bal in één keer door. Renna bereikt de bal nog maar net als eerste. Renna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Daar is Cəfərov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cəfərov met een sublieme pass. Abreu speelt de bal door. Renna rent richting de bal. Renna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Daar is Cəfərov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cəfərov met een sublieme pass. Tupczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Brügger verovert de bal door een tackle van achteren. Brügger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Yanjun met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Spârlea de bal. Brügger is nu in balbezit. Brügger haalt uit met een fantastische trap. Kielich bokst de bal weg. Renna is nu in balbezit. Renna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peraltas J. - São Leopoldo-RS 0:4

64e minuut.
Wenta geeft een lange en hoge pass. Renna kopt de bal weg. Brügger rent richting de bal. Renna rent richting de bal. Renna draait met de bal, schiet en ... Kielich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Cəfərov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Brügger de bal. Tupczyński is nu in balbezit. Brügger verovert de bal door een tackle van achteren. Brügger draait met de bal, schiet en ... Kielich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Nawotczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawotczyński passt de bal in één keer door. Cəfərov speelt de bal door. Brügger is nu in balbezit. Brügger haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Klungelig pakt Brügger de bal. Abreu speelt de bal door. Cəfərov probeert naar een medespeler te passen. Renna rent richting de bal. Renna haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Kielich met een sublieme pass. Cəfərov kopt de bal weg. Renna bereikt de bal nog maar net als eerste. Renna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peraltas J. - São Leopoldo-RS 0:5

87e minuut.
Abreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Abreu geeft de bal voor. Brügger is nu in balbezit. Brügger haalt uit met een fantastische trap. Kielich probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Peraltas J. - São Leopoldo-RS 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peraltas J. 63%, São Leopoldo-RS 37%.
Peraltas J. - São Leopoldo-RS 0:6