Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Athlético Nacional Marmotas
442 Tactiek 54321
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 38
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.4 gemiddelde waardering 62.3
adequate Schieten formidable
average Passen formidable
adequate Verdedigen very good


3e minuut.
Tekesoy geeft de bal voor. Vergara is nu in balbezit. Vergara speelt de bal door. Peixeiro rent richting de bal. Peixeiro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. luppo met een harde bal richting middenveld. Renjel kopt de bal weg. Vergara is nu in balbezit. Vergara haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Dévora met een sublieme pass. Klungelig pakt Peixeiro de bal. Peixeiro passt de bal in één keer door. Vergara is nu in balbezit. Vergara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Peixeiro geeft de bal voor. Tekesoy kopt de bal weg. Szeregowy is nu in balbezit. Peixeiro onderschept slim de pass. Peixeiro haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. luppo bokst de bal weg.

12e minuut.
Klungelig pakt Dévora de bal. Pengő bereikt de bal nog maar net als eerste. Pengő met een sublieme pass. Vergara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergara schiet op doel. luppo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Peixeiro neemt de hoekschop. Pengő kopt de bal weg. Vergara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergara draait met de bal, schiet en ... luppo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rosell probeert naar een medespeler te passen. Əlizadə probeert naar een medespeler te passen. Dévora geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rosell bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergara onderschept slim de pass. Vergara schiet op doel. luppo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlético Nacional - Marmotas 0:1

13e minuut.
Viola speelt de bal door. Daar is Roczniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vergara onderschept slim de pass. Vergara draait met de bal, schiet en ... luppo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Vergara passt de bal in één keer door. Peixeiro heeft problemen om de bal te vangen. Wat een zware overtreding van Rosell ... Strafschop! Rosell krijgt een gele kaart. Peixeiro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vergara neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Viola rent richting de bal. Rubin rent richting de bal. Rubin geeft een lange en hoge pass. Vergara rent richting de bal. Vergara haalt uit met een fantastische trap. luppo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Pêra is nu in balbezit. Pêra geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tekesoy de bal. Vergara rent richting de bal. Vergara draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Pengő is nu in balbezit. Pengő geeft een lange en hoge pass. Peixeiro kan de bal niet met de borst controleren. Peixeiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlético Nacional - Marmotas 0:2

38e minuut.
Dévora passt de bal zonder na te denken. Peixeiro is nu in balbezit. Peixeiro passt de bal zonder na te denken. Vergara rent richting de bal. Vergara draait met de bal, schiet en ... luppo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Belodedici rent richting de bal. Tinoco onderschept slim de pass. Tinoco probeert naar een medespeler te passen. Vergara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Rosell is nu in balbezit. Rosell geeft de bal voor. Týnský kopt de bal weg. Vergara controleert de bal met de borst. Vergara schiet op doel. luppo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athlético Nacional 71%, Marmotas 29%.
Athlético Nacional - Marmotas 0:2

51e minuut.
Pengő rent richting de bal. Pengő passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Peixeiro de bal. Peixeiro haalt uit met een fantastische trap. Vergara probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Klungelig pakt Týnský de bal. Týnský speelt de bal door. Renjel probeert naar een medespeler te passen. Pengő is nu in balbezit. Pengő geeft een lange en hoge pass. luppo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vergara bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlético Nacional - Marmotas 0:3

56e minuut.
Tinoco verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Tinoco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tinoco probeert naar een medespeler te passen. Peixeiro rent richting de bal. Peixeiro haalt uit met een fantastische trap. luppo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Renjel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szeregowy. Renjel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Týnský zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vergara springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Szeregowy is nu in balbezit. Dévora onderschept slim de pass. Dévora speelt de bal door. Pengő bereikt de bal nog maar net als eerste. Pengő schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Deijl onderschept slim de pass. Pêra probeert naar een medespeler te passen. Renjel probeert de bal aan de voet te houden. Peixeiro is nu in balbezit. Peixeiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Athlético Nacional - Marmotas 0:4

71e minuut.
Dévora rent richting de bal. Dévora speelt de bal door. Peixeiro probeert naar een medespeler te passen. Vergara rent richting de bal. Vergara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlético Nacional - Marmotas 0:5

77e minuut.
Daar is Kozicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Renjel bereikt de bal nog maar net als eerste. Renjel passt de bal zonder na te denken. Dévora bereikt de bal nog maar net als eerste. Dévora geeft een lange en hoge pass. luppo bokst de bal weg. Vergara is nu in balbezit. Vergara haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlético Nacional - Marmotas 0:6

80e minuut.
Bogićević probeert naar een medespeler te passen. Dévora heeft problemen om de bal te vangen. Dévora speelt de bal door. Vergara rent richting de bal. Vergara haalt uit met een fantastische trap. luppo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. luppo met een harde bal richting middenveld. Renjel kopt de bal weg. Vergara is nu in balbezit. Vergara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Dévora met de inworp. Peixeiro probeert naar een medespeler te passen. Renjel speelt de bal door. Pengő bereikt de bal nog maar net als eerste. Pengő haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlético Nacional - Marmotas 0:7

84e minuut.
Pengő met een sublieme pass. Peixeiro probeert naar een medespeler te passen. Vergara is nu in balbezit. Vergara schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rosell de bal onder controle te krijgen. luppo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlético Nacional - Marmotas 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athlético Nacional 70%, Marmotas 30%.
Athlético Nacional - Marmotas 0:8