Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo Brasil Junta Elastica
db3 Tactiek Woodi
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 2
47.6 gemiddelde waardering 54.7
adequate Schieten excellent
adequate Passen solid
formidable Verdedigen good


4e minuut.
Trajanovski met de inworp. Aranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligeirinho onderschept slim de pass. Demere geeft een lange en hoge pass. Goleniec springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Demere speelt de bal door. Târşitu is nu in balbezit. Skarlas is nu in balbezit. Skarlas schiet op doel. Malzoni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Brasil - Junta Elastica 1:0

21e minuut.
Goleniec kopt de bal weg. Daar is Gyulai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Broeckx tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Broeckx krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Papoušek geeft de bal voor. Wyparło kopt de bal weg. García Cantarero speelt de bal door. Skarlas bereikt de bal nog maar net als eerste. Skarlas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Broeckx is nu in balbezit. Goleniec verovert de bal door een tackle van achteren. Goleniec passt de bal zonder na te denken. Demere bereikt de bal nog maar net als eerste. Demere haalt uit met een fantastische trap. Leeuwin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dinamo Brasil - Junta Elastica 1:1

30e minuut.
Ligeirinho onderschept slim de pass. Demere is nu in balbezit. Aranda onderschept slim de pass. Ligeirinho onderschept slim de pass. Ligeirinho haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Skibniewski geeft een lange en hoge pass. Trajanovski kopt de bal weg. Ligeirinho speelt de bal door. Goleniec is nu in balbezit. Goleniec draait met de bal, schiet en ... Paal!

42e minuut.
Demere met een sublieme pass. Goleniec rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Papoušek. Papoušek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Brasil 60%, Junta Elastica 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dinamo Brasil - Junta Elastica 1:1

46e minuut.
Şahbazlı komt het veld opgelopen. Ochetan komt het veld opgelopen. Reeves komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Trajanovski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Demere is nu in balbezit. Demere met een sublieme pass. Daar is Gyulai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gyulai haalt uit met een fantastische trap. Leeuwin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Wyparło bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantar onderschept slim de pass. Mantar geeft een hoge lob. Goleniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Goleniec schiet op doel. Leeuwin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Mantar rent richting de bal. Mantar geeft een lange en hoge pass. Daar is Aranda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goleniec is nu in balbezit. Goleniec haalt uit met een fantastische trap. Leeuwin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Şahbazlı controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Pieri komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Broeckx kopt de bal weg. Klungelig pakt Aranda de bal. Aranda onderschept slim de pass. Klungelig pakt Pieri de bal. Pieri haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Şahbazlı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Széchy geeft een hoge lob. Reeves is nu in balbezit. Reeves geeft een lange en hoge pass. Şahbazlı springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Brasil 61%, Junta Elastica 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dinamo Brasil - Junta Elastica 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

93e minuut.
Fabri geeft de bal voor. Daar is Skibniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pieri is nu in balbezit. Pieri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Brasil 65%, Junta Elastica 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dinamo Brasil - Junta Elastica 1:1

120e minuut.
García Cantarero kopt de bal weg. Papoušek rent richting de bal. Gyulai begaat een overtreding. Gyulai krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Brasil 56%, Junta Elastica 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dinamo Brasil - Junta Elastica 1:1


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Ligeirinho zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans! De bal rolt over de achterlijn.
---
Wyparło legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Brasil - Junta Elastica 2:1
---
Pieri kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
---
Şahbazlı neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans! De bal rolt over de achterlijn.
---
Trajanovski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
---
Reeves kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Malzoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
---
Mantar legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Leeuwin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
---
Târşitu neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal. Malzoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
---
Demere legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel! Doeltrap.
---