Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SpanholiSports Aleph FC
Spanholi Sports Tactiek Aleph 433
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
33.6 gemiddelde waardering 57.4
adequate Schieten excellent
average Passen excellent
average Verdedigen good


3e minuut.
Terek passt de bal met de wreef. Daar is Pocotó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pocotó geeft een hoge lob. Romero is nu in balbezit. Romero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Alvim geeft de bal voor. Daar is Enming, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosa geeft een lange en hoge pass. Terek rent richting de bal. Terek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Souza geeft de bal voor. Valadão bereikt de bal nog maar net als eerste. Brum tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brum krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Terek rent richting de bal. Andone bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa verovert de bal door een tackle van achteren. Raminho rent richting de bal. Raminho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Valadão passt de bal met de wreef. Lisboa geeft de bal voor. Andone kopt de bal weg. Raminho is nu in balbezit. Raminho haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SpanholiSports - Aleph FC 0:1

14e minuut.
Pocotó is nu in balbezit. Pocotó met een sublieme pass. Terek bereikt de bal nog maar net als eerste. Terek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SpanholiSports - Aleph FC 0:2

16e minuut.
Rosa onderschept slim de pass. Rosa probeert naar een medespeler te passen. Terek bereikt de bal nog maar net als eerste. Terek passt de bal met de wreef. Raminho is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Guerreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Terek verovert de bal door een tackle van achteren. Terek draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Willey de bal onder controle te krijgen. Wyrwa probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Brum neemt de hoekschop. Romero springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SpanholiSports - Aleph FC 0:3

20e minuut.
Rosa probeert naar een medespeler te passen. Pocotó is nu in balbezit. Pocotó passt de bal in één keer door. Terek heeft problemen om de bal te vangen. Terek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Rosa geeft een hoge lob. Daar is Terek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enming rent richting de bal. Raminho verovert de bal door een tackle van achteren. Raminho schiet op doel. Wyrwa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Souza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romero is nu in balbezit. Romero haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SpanholiSports - Aleph FC 0:4

25e minuut.
Dicá passt de bal in één keer door. Rosa geeft de bal voor. Terek kopt de bal weg. Raminho rent richting de bal. Raminho schiet op doel. Wyrwa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

32e minuut.
Botero Zea heeft problemen om de bal te vangen. Terek bereikt de bal nog maar net als eerste. Terek geeft de bal voor. Raminho rent richting de bal. Raminho draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Lisboa met een snelle inworp. Guerreiro is nu in balbezit. Guerreiro probeert naar een medespeler te passen. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Pocotó zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rosa is nu in balbezit. Rosa passt de bal zonder na te denken. Raminho is nu in balbezit. Raminho schiet op doel. Wyrwa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SpanholiSports 69%, Aleph FC 31%.
SpanholiSports - Aleph FC 0:4

46e minuut.
Raminho rent richting de bal. Raminho met een sublieme pass. Enming rent richting de bal. Terek onderschept slim de pass. Terek haalt uit met een fantastische trap. Wyrwa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

47e minuut.
Terek verovert de bal door een tackle van achteren. Andone begaat een overtreding. Terek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Terek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Raminho krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Pocotó rent richting de bal. Pocotó met een sublieme pass. Oană rent richting de bal. Raminho onderschept slim de pass. Raminho schiet op doel. Wyrwa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Romero heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
SpanholiSports - Aleph FC 0:5

67e minuut.
Høyland kopt de bal weg. Pocotó bereikt de bal nog maar net als eerste. Pocotó geeft een hoge lob. Romero is nu in balbezit. Romero draait met de bal, schiet en ... Paal! Raminho rent richting de bal. Raminho haalt uit met een fantastische trap. Wyrwa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Pocotó speelt de bal door. Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa speelt de bal door. Raminho is nu in balbezit. Raminho draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SpanholiSports - Aleph FC 0:6

79e minuut.
Rosa geeft een lange en hoge pass. Terek kopt de bal weg. Raminho bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero is nu in balbezit. Romero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Terek rent richting de bal. Terek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SpanholiSports - Aleph FC 0:7

87e minuut.
Klungelig pakt Lisboa de bal. Brum rent richting de bal. Brum geeft een lange en hoge pass. Raminho is nu in balbezit. Raminho haalt uit met een fantastische trap. Wyrwa bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SpanholiSports 68%, Aleph FC 32%.
SpanholiSports - Aleph FC 0:7