Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SAPUCA FC Estagiários do Rio
Normal Tactiek Cerie Se 4-2-2-2
40% Balbezit 60%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 42
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.9 gemiddelde waardering 53
weak Schieten very good
average Passen very good
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Mendonça bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendonça probeert naar een medespeler te passen. Cuzino speelt de bal door. Sárhidai rent richting de bal. Sárhidai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
D`Heer rent richting de bal. D`Heer passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Volčiakas de bal. Sárhidai bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárhidai draait met de bal, schiet en ... Amuzgar bokst de bal weg.

6e minuut.
Mendonça met de inworp. Cuzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuzino geeft een hoge lob. Eldeviren is nu in balbezit. Eldeviren draait met de bal, schiet en ... Amuzgar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sárhidai bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárhidai haalt uit met een fantastische trap. Amuzgar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Klungelig pakt Zakrževskis de bal. D`Heer onderschept slim de pass. D`Heer heeft problemen om de bal te vangen. D`Heer geeft de bal voor. Sárhidai maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Cuzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuzino geeft de bal voor. Eldeviren is nu in balbezit. Eldeviren schiet op doel. Amuzgar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAPUCA FC - Estagiários do Rio 0:1

12e minuut.
Cuzino is nu in balbezit. Cuzino passt de bal met de wreef. D`Heer speelt de bal door. Eldeviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Eldeviren schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Amuzgar trapt de bal weg van het doel. Mendonça probeert naar een medespeler te passen. Eldeviren rent richting de bal. Eldeviren haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Rabelo verovert de bal door een tackle van achteren. Rabelo passt de bal zonder na te denken. Daar is Titkos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sárhidai onderschept slim de pass. Sárhidai schiet op doel. Amuzgar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
D`Heer bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heer passt de bal in één keer door. Mendonça met een sublieme pass. Sárhidai is nu in balbezit. Sárhidai schiet op doel. Amuzgar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Mendonça kopt de bal weg. Zajączkowski heeft problemen om de bal te vangen. Sárhidai bereikt de bal nog maar net als eerste. Eldeviren is nu in balbezit. Eldeviren draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Rabelo kopt de bal weg. Eldeviren is nu in balbezit. Eldeviren met een sublieme pass. Sárhidai is nu in balbezit. Sárhidai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Sárhidai met een sublieme pass. Rabelo is nu in balbezit. Rabelo passt de bal in één keer door. Eldeviren rent richting de bal. Eldeviren haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Alexe is nu in balbezit. Rabelo verovert de bal door een tackle van achteren. Rabelo met een sublieme pass. Eldeviren rent richting de bal. Eldeviren schiet op doel. Amuzgar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Eldeviren rent richting de bal. Eldeviren geeft de bal voor. Sárhidai is nu in balbezit. Sárhidai schiet op doel. Amuzgar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAPUCA FC - Estagiários do Rio 0:2

42e minuut.
Rabelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimpão is nu in balbezit. Pimpão probeert naar een medespeler te passen. Eldeviren heeft problemen om de bal te vangen. Eldeviren haalt uit met een fantastische trap. Amuzgar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Rabelo is nu in balbezit. Rabelo passt de bal zonder na te denken. Titkos is nu in balbezit. Sárhidai onderschept slim de pass. Sárhidai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAPUCA FC 74%, Estagiários do Rio 26%.
SAPUCA FC - Estagiários do Rio 0:2

46e minuut.
Daar is Sárhidai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sárhidai met een sublieme pass. D`Heer met een sublieme pass. Eldeviren rent richting de bal. Eldeviren schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Pekmezcioğlu passt de bal met de wreef. Vermeersch is nu in balbezit. D`Heer begaat een overtreding. D`Heer krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Rabelo geeft een hoge lob. Eldeviren rent richting de bal. Blaskovics legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Eldeviren wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Eldeviren neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal. Daar is Blaskovics, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zajączkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárhidai verovert de bal door een tackle van achteren. Eldeviren is nu in balbezit. Eldeviren haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Eldeviren kopt de bal weg. Daar is Zajączkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pekmezcioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eldeviren verovert de bal door een tackle van achteren. Eldeviren draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Rabelo rent richting de bal. Rabelo passt de bal met de wreef. D`Heer met een sublieme pass. Eldeviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Eldeviren draait met de bal, schiet en ... Amuzgar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Blaskovics, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Eldeviren is nu in balbezit. Sárhidai bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaskovics legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sárhidai is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Eldeviren legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
SAPUCA FC - Estagiários do Rio 0:3

79e minuut.
Cuzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuzino met een sublieme pass. Sárhidai is nu in balbezit. Sárhidai haalt uit met een fantastische trap. Amuzgar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAPUCA FC - Estagiários do Rio 0:4

83e minuut.
Mendonça rent richting de bal. Mendonça passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pekmezcioğlu de bal. Eldeviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Eldeviren haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Eldeviren probeert naar een medespeler te passen. Volčiakas probeert de bal met de borst te controleren. Sárhidai is nu in balbezit. Sárhidai haalt uit met een fantastische trap. Volčiakas probeert de bal aan de voet te houden. Amuzgar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Zajączkowski speelt de bal door. Sárhidai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Eldeviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárhidai bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárhidai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
D`Heer passt de bal in één keer door. Eldeviren rent richting de bal. Daar is Eldeviren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eldeviren haalt uit met een fantastische trap. Blaskovics probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Sárhidai bereikt de bal nog maar net als eerste. Eldeviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Volčiakas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Eldeviren is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Eldeviren neemt de penalty, wat een uithaal! Amuzgar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zakrževskis is nu in balbezit. D`Heer verovert de bal door een tackle van achteren. D`Heer speelt de bal door. Sárhidai is nu in balbezit. Sárhidai haalt uit met een fantastische trap. Amuzgar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Blaskovics de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAPUCA FC - Estagiários do Rio 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAPUCA FC 81%, Estagiários do Rio 19%.
SAPUCA FC - Estagiários do Rio 0:5