Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-20 21:26
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: Phenomenal Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2778
Phenomenal Crazy Olympia
433 Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Udeze rent richting de bal. Ileagu rent richting de bal. Udeze tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Udeze krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Ileagu rent richting de bal. Okoduwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Umar rent richting de bal. Umar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Phenomenal - Crazy Olympia 0:1

33e minuut.
Alegbe geeft een lange en hoge pass. Fregene rent richting de bal. Ude met een sublieme pass. Nwoke is nu in balbezit. Nwoke haalt uit met een fantastische trap. Okoye kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Alegbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ude verovert de bal door een tackle van achteren. Nwoke rent richting de bal. Umar is nu in balbezit. Umar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Phenomenal - Crazy Olympia 0:2

43e minuut.
Alegbe rent richting de bal. Umar verovert de bal door een tackle van achteren. Nwoke is nu in balbezit. Umar rent richting de bal. Umar haalt uit met een fantastische trap. Fregene bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phenomenal 69%, Crazy Olympia 31%.
Phenomenal - Crazy Olympia 0:2

46e minuut.
Nwoke onderschept slim de pass. Nwoke passt de bal zonder na te denken. Udeze rent richting de bal. Udeze draait met de bal, schiet en ... Okoye maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Phenomenal - Crazy Olympia 1:2

56e minuut.
Ileagu met een sublieme pass. Ude bereikt de bal nog maar net als eerste. Ude probeert naar een medespeler te passen. Umar rent richting de bal. Umar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Ude kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Nwoke de bal onder controle te krijgen. Nwoke met een sublieme pass. Umar bereikt de bal nog maar net als eerste. Umar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Nwoke passt de bal zonder na te denken. Alegbe controleert de bal met de borst. Nwoke verovert de bal door een tackle van achteren. Umar bereikt de bal nog maar net als eerste. Umar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Omodiagbe trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Ude de bal. Nwoke rent richting de bal. Nwoke haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Okoduwa met een snelle inworp. Nwoke heeft problemen om de bal te vangen. Dosu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dosu krijgt een gele kaart. Nwoke is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nwoke neemt de penalty, wat een uithaal! Fregene verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Phenomenal - Crazy Olympia 1:3

80e minuut.
Ileagu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nwoke. Ileagu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ude zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Obafuso de bal. Nwoke rent richting de bal. Nwoke geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phenomenal 73%, Crazy Olympia 27%.
Phenomenal - Crazy Olympia 1:3