Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Machi Ag Georgiou Pink Panther
Normal Tactiek Terry
40% Balbezit 60%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 45
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 48.6
poor Schieten excellent
weak Passen very good
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
Klontiris kopt de bal weg. Kurniawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurniawka geeft een lange en hoge pass. Kossowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Machi Ag Georgiou - Pink Panther 0:1

7e minuut.
Kurniawka passt de bal in één keer door. Christianakis met een sublieme pass. Kurniawka is nu in balbezit. Kurniawka schiet op doel. Na een snelle pass probeert Spentzos de bal onder controle te krijgen. Strintzis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kossowski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Machi Ag Georgiou - Pink Panther 0:2

10e minuut.
Klontiris speelt de bal door. Kurniawka rent richting de bal. Kurniawka passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kossowski de bal. Kossowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Machi Ag Georgiou - Pink Panther 0:3

10e minuut.
Menegakis speelt de bal door. Klungelig pakt Stefanou de bal. Stefanou passt de bal met de wreef. Kossowski is nu in balbezit. Kossowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Machi Ag Georgiou - Pink Panther 0:4

15e minuut.
Kurniawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurniawka passt de bal met de wreef. Kossowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Kurniawka geeft een hoge lob. Spentzos heeft problemen om de bal te vangen. Kossowski is nu in balbezit. Kossowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Machi Ag Georgiou - Pink Panther 0:5

16e minuut.
Kossowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossowski passt de bal zonder na te denken. Kurniawka is nu in balbezit. Kurniawka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Machi Ag Georgiou - Pink Panther 0:6

19e minuut.
Daar is Hislop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konstantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hislop onderschept slim de pass. Hislop draait met de bal, schiet en ... Strintzis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Machi Ag Georgiou - Pink Panther 0:7

20e minuut.
Stefanou probeert naar een medespeler te passen. Daar is Menegakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kossowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kossowski draait met de bal, schiet en ... Strintzis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kurniawka is nu in balbezit. Kurniawka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Machi Ag Georgiou - Pink Panther 0:8

23e minuut.
Hislop geeft een hoge lob. Klungelig pakt Spentzos de bal. Kossowski is nu in balbezit. Kossowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Strintzis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Liantinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Liantinis passt de bal met de wreef. Konstantas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hislop bereikt de bal nog maar net als eerste. Hislop schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Menegakis geeft een lange en hoge pass. Rokkos kopt de bal weg. Klontiris probeert naar een medespeler te passen. Hislop is nu in balbezit. Hislop schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Liantinis passt de bal in één keer door. Spentzos rent richting de bal. Kurniawka onderschept slim de pass. Kurniawka haalt uit met een fantastische trap. Strintzis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Machi Ag Georgiou - Pink Panther 0:9

36e minuut.
Kossowski met een sublieme pass. Daar is Spentzos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurniawka is nu in balbezit. Kurniawka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Machi Ag Georgiou - Pink Panther 0:10

38e minuut.
Konstantas geeft een hoge lob. Inworp. Paidakis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stilikis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stilikis geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Hislop rent richting de bal. Spentzos is nu in balbezit. Hislop onderschept slim de pass. Hislop haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kossowski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Machi Ag Georgiou - Pink Panther 0:11

40e minuut.
Kossowski onderschept slim de pass. Kossowski speelt de bal door. Hislop rent richting de bal. Hislop schiet op doel. Strintzis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Machi Ag Georgiou - Pink Panther 0:12

43e minuut.
Kossowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossowski passt de bal zonder na te denken. Kurniawka speelt de bal door. Hislop heeft problemen om de bal te vangen. Hislop draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Machi Ag Georgiou - Pink Panther 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Machi Ag Georgiou 84%, Pink Panther 16%.
Machi Ag Georgiou - Pink Panther 0:13

46e minuut.
Ceará komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Klontiris geeft een lange en hoge pass. Spentzos rent richting de bal. Kossowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kossowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Machi Ag Georgiou - Pink Panther 0:14

52e minuut.
Stefanou heeft problemen om de bal te vangen. Ceará rent richting de bal. Ceará passt de bal zonder na te denken. Kossowski rent richting de bal. Kossowski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Spentzos geeft een lange en hoge pass. Klontiris is nu in balbezit. Klontiris met een sublieme pass. Kossowski is nu in balbezit. Kossowski schiet op doel. Strintzis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Machi Ag Georgiou - Pink Panther 0:15

59e minuut.
Kossowski rent richting de bal. Kossowski passt de bal met de wreef. Hislop is nu in balbezit. Hislop haalt uit met een fantastische trap. Strintzis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Machi Ag Georgiou - Pink Panther 0:16

61e minuut.
Klontiris speelt de bal door. Daar is Spentzos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kossowski is nu in balbezit. Ceará rent richting de bal. Ceará schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Liantinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Liantinis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liantinis geeft een lange en hoge pass. Ceará rent richting de bal. Ceará schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Stilikis speelt de bal door. Daar is Spentzos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ceará bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceará haalt uit met een fantastische trap. Strintzis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Machi Ag Georgiou - Pink Panther 0:17

73e minuut.
Daar is Kossowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kossowski speelt de bal door. Hislop rent richting de bal. Hislop haalt uit met een fantastische trap. Strintzis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

77e minuut.
Kossowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossowski met een sublieme pass. Ceará is nu in balbezit. Ceará draait met de bal, schiet en ... Strintzis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Machi Ag Georgiou - Pink Panther 0:18

78e minuut.
Skourtis rent richting de bal. Ceará bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceará passt de bal in één keer door. Daar is Kossowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kossowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Klungelig pakt Menegakis de bal. Stilikis met een sublieme pass. Liantinis met een sublieme pass. Daar is Kossowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kossowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Machi Ag Georgiou - Pink Panther 0:19

82e minuut.
Rokkos verovert de bal door een tackle van achteren. Rokkos passt de bal zonder na te denken. Stilikis speelt de bal door. Ceará is nu in balbezit. Ceará draait met de bal, schiet en ... Paal! Strintzis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Hislop is nu in balbezit. Hislop schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Ceará bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceará geeft de bal voor. Hislop bereikt de bal nog maar net als eerste. Hislop schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Machi Ag Georgiou - Pink Panther 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Machi Ag Georgiou 86%, Pink Panther 14%.
Machi Ag Georgiou - Pink Panther 0:20