Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Rivendell Recolta T. Vladimirescu
tactic133 Tactiek Creanta
52% Balbezit 48%
30% Spel op eigen helft 70%
17 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 2
50.6 gemiddelde waardering 34.9
very good Schieten average
solid Passen adequate
good Verdedigen average


3e minuut.
Buitenspel voor Filip. Goede buitenspelval van de verdediging. İlkkurşun maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Adaszek kopt de bal weg. Pankiewicz geeft een hoge lob. Karatanchev kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Grujić rent richting de bal. Adaszek onderschept slim de pass. Bălănescu begaat een overtreding. Bălănescu krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Filip bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Filip is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Skoraszewski legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rivendell - Recolta T. Vladimirescu 1:0

20e minuut.
Skoraszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaplatkin probeert naar een medespeler te passen. Filip is nu in balbezit. Filip schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rivendell - Recolta T. Vladimirescu 2:0

45e minuut.
Filip is nu in balbezit. Ölker tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Filip is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zaplatkin met een snel genomen vrije trap. Filip springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rivendell - Recolta T. Vladimirescu 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Rivendell 37%, Recolta T. Vladimirescu 63%.
F.C. Rivendell - Recolta T. Vladimirescu 3:0

55e minuut.
Fortuński bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortuński geeft een lange en hoge pass. Skoraszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoraszewski schiet op doel. Milin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rivendell - Recolta T. Vladimirescu 4:0

57e minuut.
Trung kopt de bal weg. Filip heeft problemen om de bal te vangen. Ölker rent richting de bal. Filip onderschept slim de pass. Filip schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Gagatek geeft een hoge lob. Skoraszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karatanchev is nu in balbezit. Karatanchev schiet op doel. Milin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Karatanchev onderschept slim de pass. Karatanchev speelt de bal door. Fortuński bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortuński geeft de bal voor. Skoraszewski springt en kopt de bal. Milin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Klungelig pakt Zaplatkin de bal. Zaplatkin geeft een hoge lob. Karatanchev is nu in balbezit. Karatanchev geeft een lange en hoge pass. Filip springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Paradys geeft een hoge lob. Pankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pankiewicz passt de bal in één keer door. Skoraszewski is nu in balbezit. Skoraszewski haalt uit met een fantastische trap. Milin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Adaszek geeft een hoge lob. Filip rent richting de bal. Trung legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Filip raakt geblesseerd tijdens het duel. Filip neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rivendell - Recolta T. Vladimirescu 5:0

77e minuut.
Karatanchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Karatanchev geeft de bal voor. Filip is nu in balbezit. Skoraszewski is nu in balbezit. Skoraszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rivendell - Recolta T. Vladimirescu 6:0

87e minuut.
Isar bereikt de bal nog maar net als eerste. Isar geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pankiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zaplatkin geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Karatanchev geeft een lange en hoge pass. Doeltrap. Milin met een harde bal richting middenveld. Adaszek rent richting de bal. Adaszek geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Rivendell 24%, Recolta T. Vladimirescu 76%.
F.C. Rivendell - Recolta T. Vladimirescu 6:0