Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mihăilești GR C. S Gura Humorului
523 Tactiek 1
48% Balbezit 52%
75% Spel op eigen helft 25%
3 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
39.6 gemiddelde waardering 60.7
good Schieten formidable
average Passen very good
adequate Verdedigen excellent


11e minuut.
Sadzawicki kopt de bal weg. Klungelig pakt Domagała de bal. Kubala is nu in balbezit. Sadzawicki verovert de bal door een tackle van achteren. Sadzawicki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kästli speelt de bal door. Daar is Domagała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonfant tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Domagała moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Domagała kan niet meer verder spelen. Barczewski komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Hasi geeft een lange en hoge pass. Sadzawicki kopt de bal weg. Klungelig pakt Bonfant de bal. Barczewski onderschept slim de pass. Barczewski draait met de bal, schiet en ... Ameen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Barczewski rent richting de bal. Barczewski passt de bal in één keer door. Kästli rent richting de bal. Kästli geeft de bal voor. Barczewski krijgt zijn hoofd ertegen. Ameen bokst de bal weg.

33e minuut.
Jegier rent richting de bal. Jegier speelt de bal door. Hasi speelt de bal door. Sadzawicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadzawicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mihăilești GR - C. S Gura Humorului 0:1

38e minuut.
Hasi rent richting de bal. Hasi geeft een lange en hoge pass. Westlin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barczewski is nu in balbezit. Barczewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mihăilești GR - C. S Gura Humorului 0:2

43e minuut.
Duque Gancedo geeft de bal voor. Scholten bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohen rent richting de bal. Scholten onderschept slim de pass. Scholten draait met de bal, schiet en ... Andrada bokst de bal weg.

45e minuut.
Kästli probeert naar een medespeler te passen. Barczewski rent richting de bal. Vlásek begaat een overtreding. Vlásek krijgt een gele kaart. Barczewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Jegier wilt de vrije trap nemen. Ameen probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mihăilești GR 74%, C. S Gura Humorului 26%.
Mihăilești GR - C. S Gura Humorului 0:2

49e minuut.
Sadzawicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadzawicki passt de bal in één keer door. Barczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczewski schiet op doel. Ameen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mihăilești GR - C. S Gura Humorului 0:3

52e minuut.
Jegier verovert de bal door een tackle van achteren. Jegier passt de bal met de wreef. Vlásek verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Sadzawicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sadzawicki draait met de bal, schiet en ... Ameen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Kästli geeft de bal voor. Daar is Bonfant, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barczewski is nu in balbezit. Barczewski schiet op doel. Ameen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mihăilești GR - C. S Gura Humorului 0:4

57e minuut.
Andrada speelt de bal door. Sadzawicki kopt de bal weg. Bonfant heeft problemen om de bal te vangen. Barczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sadzawicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadzawicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mihăilești GR - C. S Gura Humorului 0:5

60e minuut.
Jegier met een sublieme pass. Hasi rent richting de bal. Barczewski heeft problemen om de bal te vangen. Sadzawicki is nu in balbezit. Sadzawicki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Daar is Bahçebozan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hasi is nu in balbezit. Hasi passt de bal in één keer door. Sadzawicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadzawicki haalt uit met een fantastische trap. Ameen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Barczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczewski haalt uit met een fantastische trap. Ameen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Sadzawicki rent richting de bal. Sadzawicki passt de bal zonder na te denken. Hasi geeft een lange en hoge pass. Daar is Barczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barczewski draait met de bal, schiet en ... Ameen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mihăilești GR - C. S Gura Humorului 0:6

71e minuut.
Jegier bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegier speelt de bal door. Kästli speelt de bal door. Barczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczewski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Zaharescu is nu in balbezit. Zaharescu geeft de bal voor. Hasi kopt de bal weg. Sadzawicki is nu in balbezit. Sadzawicki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sadzawicki is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hasi zal de hoekschop nemen. Sadzawicki krijgt zijn hoofd ertegen. Ameen probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Pîrvu geeft een hoge lob. Kubala heeft problemen om de bal te vangen. Sadzawicki rent richting de bal. Sadzawicki draait met de bal, schiet en ... Ameen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

81e minuut.
Vlásek geeft de bal voor. Inworp. Kästli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jegier geeft een hoge lob. Sadzawicki springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Hasi is nu in balbezit. Hasi geeft een lange en hoge pass. Sadzawicki kopt de bal weg. Barczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczewski haalt uit met een fantastische trap. Ameen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mihăilești GR 77%, C. S Gura Humorului 23%.
Mihăilești GR - C. S Gura Humorului 0:6