Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ravasz eSport Team FC Masterhand
Ravasz Tactiek master find02
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
46 gemiddelde waardering 57.9
good Schieten excellent
adequate Passen formidable
good Verdedigen very good


11e minuut.
Yerenkyi geeft een hoge lob. Kuliš is nu in balbezit. Kuliš geeft een hoge lob. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan schiet op doel. Hristodorescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Bumbescu controleert de bal met de borst. Prekop bereikt de bal nog maar net als eerste. Prekop passt de bal in één keer door. Jyrkiäinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jyrkiäinen draait met de bal, schiet en ... Calangiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Silion rent richting de bal. Ciumak rent richting de bal. Ciumak speelt de bal door. Ochetan rent richting de bal. Ochetan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Thys kopt de bal weg. Klungelig pakt Minea de bal. Ciumak probeert naar een medespeler te passen. Silion is nu in balbezit. Silion draait met de bal, schiet en ... Hristodorescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz eSport Team - FC Masterhand 0:1

23e minuut.
Boţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xapecó is nu in balbezit. Minea onderschept slim de pass. Minea schiet op doel. Silion probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
González Villanueva probeert naar een medespeler te passen. Minea rent richting de bal. Minea geeft een hoge lob. Ochetan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz eSport Team - FC Masterhand 0:2

31e minuut.
Ciumak onderschept slim de pass. Ciumak passt de bal zonder na te denken. Ochetan speelt de bal door. Silion rent richting de bal. Silion draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz eSport Team - FC Masterhand 0:3

35e minuut.
Pîrvu onderschept slim de pass. Pîrvu met een sublieme pass. Minea met een sublieme pass. Silion is nu in balbezit. Silion draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Daar is Iakovlev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuliš is nu in balbezit. Kuliš geeft de bal voor. Silion rent richting de bal. Silion haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz eSport Team - FC Masterhand 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ravasz eSport Team 56%, FC Masterhand 44%.
Ravasz eSport Team - FC Masterhand 0:4

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pîrvu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciumak is nu in balbezit. Ciumak geeft de bal voor. Ochetan krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Thys onderschept slim de pass. Thys geeft een hoge lob. Iakovlev geeft een lange en hoge pass. Daar is Silion, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silion haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz eSport Team - FC Masterhand 0:5

63e minuut.
Ciumak passt de bal in één keer door. Pîrvu rent richting de bal. Pîrvu geeft een hoge lob. Silion is nu in balbezit. Silion draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Inworp. Bănescu komt het veld opgelopen. Xapecó raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Carabaş komt het veld opgelopen. Lascu komt het veld opgelopen. Ciobotaru komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Ciobotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciobotaru geeft een lange en hoge pass. Daar is Thys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lascu rent richting de bal. Lascu schiet op doel. Hristodorescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Pîrvu passt de bal met de wreef. Ciumak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciumak speelt de bal door. Bănescu is nu in balbezit. Bănescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ravasz eSport Team 59%, FC Masterhand 41%.
Ravasz eSport Team - FC Masterhand 0:5