Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Berceni Universitatea Cluj-Napoca
NEXTLEVEL Tactiek U 523
41% Balbezit 59%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 29
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.5 gemiddelde waardering 43.9
average Schieten good
adequate Passen good
average Verdedigen adequate


2e minuut.
Sruthi met een sublieme pass. Varlan is nu in balbezit. Varlan geeft een lange en hoge pass. Bulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Grammozis onderschept slim de pass. Grammozis geeft een lange en hoge pass. Varlan speelt de bal door. Klungelig pakt Stierwald de bal. Stierwald geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Doeltrap. Grammozis met een harde bal richting middenveld. Sruthi kopt de bal weg. Saus bereikt de bal nog maar net als eerste. Saus draait met de bal, schiet en ... Szatkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Proteasa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sruthi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saus bereikt de bal nog maar net als eerste. Saus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Janiszewski trapt de bal weg. Hørby rent richting de bal. Met opzet legt Capetinha zijn tegenspeler op de grond. Capetinha krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Gioga geeft een lange en hoge pass. Inworp. Capetinha met de inworp. Lavota bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavota haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vučić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sruthi is nu in balbezit. Sruthi geeft een lange en hoge pass. Stierwald krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Varlan met een snelle inworp. Sruthi is nu in balbezit. Sruthi geeft een lange en hoge pass. Bulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulović draait met de bal, schiet en ... Szatkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Sruthi met een sublieme pass. Wallen rent richting de bal. Varlan met een sublieme pass. Sruthi is nu in balbezit. Sruthi geeft een lange en hoge pass. Szatkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Lavota bereikt de bal nog maar net als eerste. Hørby onderschept slim de pass. Kahta probeert naar een medespeler te passen. Bulović rent richting de bal. Bulović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Hørby kopt de bal weg. Sruthi met een sublieme pass. Saus bereikt de bal nog maar net als eerste. Saus draait met de bal, schiet en ... Szatkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Berceni - Universitatea Cluj-Napoca 0:1

35e minuut.
Hørby onderschept slim de pass. Sruthi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sruthi passt de bal in één keer door. Saus is nu in balbezit. Saus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Berceni 82%, Universitatea Cluj-Napoca 18%.
FC Berceni - Universitatea Cluj-Napoca 0:1

46e minuut.
Doboş komt het veld opgelopen. Clipa komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Sruthi is nu in balbezit. Sruthi geeft de bal voor. Proteasa heeft problemen om de bal te vangen. Bulović rent richting de bal. Bulović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Korzynietz geeft de bal voor. Inworp. Doboş met een snelle inworp. Sruthi geeft een lange en hoge pass. Bulović krijgt zijn hoofd ertegen. Szatkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Capetinha is nu in balbezit. Paşcalău onderschept slim de pass. Doboş speelt de bal door. Stierwald rent richting de bal. Stierwald draait met de bal, schiet en ... Szatkowski bokst de bal weg.

63e minuut.
Clipa met een sublieme pass. Doboş bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Capetinha. Capetinha krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ambrocii komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Clipa rent richting de bal. Doboş bereikt de bal nog maar net als eerste. Doboş passt de bal met de wreef. Daar is Ambrocii, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambrocii haalt uit met een fantastische trap. Szatkowski bokst de bal weg. Stampa heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Berceni - Universitatea Cluj-Napoca 0:2

72e minuut.
Sruthi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sruthi passt de bal in één keer door. Clipa rent richting de bal. Doboş rent richting de bal. Doboş geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Bulović geeft de bal voor. Szatkowski speelt de bal door. Sruthi kopt de bal weg. Ambrocii rent richting de bal. Ambrocii schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Berceni - Universitatea Cluj-Napoca 0:3

88e minuut.
Troester passt de bal in één keer door. Ambrocii is nu in balbezit. Grammozis begaat een overtreding. Ambrocii is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sruthi komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Berceni 88%, Universitatea Cluj-Napoca 12%.
FC Berceni - Universitatea Cluj-Napoca 0:3