Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rapid Campulung A.C. Milan 1899
proba 1 Tactiek 5311
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
42.2 gemiddelde waardering 50.4
good Schieten formidable
very good Passen good
adequate Verdedigen adequate


1e minuut.
Schavemaker rent richting de bal. Bohovčík begaat een overtreding. Schavemaker raakt geblesseerd tijdens het duel. Rios zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bęben maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Carglises is nu in balbezit. Carglises geeft een lange en hoge pass. Wessel kopt de bal weg. Janžek bereikt de bal nog maar net als eerste. Janžek schiet op doel. Capoferri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Bohovčík heeft problemen om de bal te vangen. Janžek bereikt de bal nog maar net als eerste. Janžek passt de bal met de wreef. Wessel is nu in balbezit. Wessel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Skander geeft een hoge lob. Janžek kopt de bal weg. Klungelig pakt Bohovčík de bal. Skander bereikt de bal nog maar net als eerste. Skander geeft de bal voor. Capoferri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Skander passt de bal in één keer door. Oikonomakis is nu in balbezit. Oikonomakis geeft de bal voor. Janžek rent richting de bal. Janžek haalt uit met een fantastische trap. Capoferri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Bohovčík probeert naar een medespeler te passen. Wessel is nu in balbezit. Wessel speelt de bal door. Janžek bereikt de bal nog maar net als eerste. Janžek schiet op doel. Capoferri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Hříbek geeft een lange en hoge pass. Bęben is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Murdock. Murdock krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Orsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Carglises geeft een hoge lob. Wessel kopt de bal weg. Janžek bereikt de bal nog maar net als eerste. Janžek haalt uit met een fantastische trap. Capoferri bokst de bal weg.

38e minuut.
Skander bereikt de bal nog maar net als eerste. Skander geeft de bal voor. Wessel is nu in balbezit. Wessel haalt uit met een fantastische trap. Capoferri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Campulung - A.C. Milan 1899 0:1

41e minuut.
Pietrkiewicz is nu in balbezit. Carglises verovert de bal door een tackle van achteren. Carglises geeft een lange en hoge pass. Wessel rent richting de bal. Wessel schiet op doel. Capoferri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stubiński heeft problemen om de bal te vangen. Janžek bereikt de bal nog maar net als eerste. Janžek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Skander passt de bal in één keer door. Hutić speelt de bal door. Hedrén bereikt de bal nog maar net als eerste. Janžek verovert de bal door een tackle van achteren. Janžek haalt uit met een fantastische trap. Capoferri bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapid Campulung 55%, A.C. Milan 1899 45%.
Rapid Campulung - A.C. Milan 1899 0:1

47e minuut.
Daar is Bęben, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skander rent richting de bal. Skander geeft de bal voor. Wessel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wessel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Fikejz geeft de bal voor. Breij geeft een lange en hoge pass. Hedrén heeft problemen om de bal te vangen. Janžek rent richting de bal. Janžek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Fikejz verovert de bal door een tackle van achteren. Fikejz geeft een lange en hoge pass. Carglises kopt de bal weg. Pietrkiewicz rent richting de bal. Pietrkiewicz schiet op doel. Cărănică bokst de bal weg.

54e minuut.
Wessel is nu in balbezit. Janžek rent richting de bal. Wessel is nu in balbezit. Wessel schiet op doel. Capoferri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Campulung - A.C. Milan 1899 0:2

67e minuut.
Janžek bereikt de bal nog maar net als eerste. Janžek passt de bal zonder na te denken. Bohovčík met een sublieme pass. Wessel is nu in balbezit. Wessel haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Oikonomakis onderschept slim de pass. Oikonomakis speelt de bal door. Wessel is nu in balbezit. Wessel schiet op doel. Capoferri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Campulung - A.C. Milan 1899 0:3

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pietrkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hutić geeft een hoge lob. Janžek rent richting de bal. Janžek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Inworp. Murdock met de inworp. Bohovčík probeert naar een medespeler te passen. Wessel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wessel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Hutić passt de bal zonder na te denken. Daar is Janžek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janžek passt de bal in één keer door. Bohovčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohovčík draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Stubiński kopt de bal weg. Wessel is nu in balbezit. Rios begaat een overtreding. Rios krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapid Campulung 59%, A.C. Milan 1899 41%.
Rapid Campulung - A.C. Milan 1899 0:3