Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lucas Team STEAUA `86
442 Tactiek New 433
39% Balbezit 61%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 48
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.9 gemiddelde waardering 56.1
average Schieten incredible
poor Passen excellent
weak Verdedigen solid


1e minuut.
Klungelig pakt Anchev de bal. Moder onderschept slim de pass. Moder passt de bal met de wreef. Cancino heeft problemen om de bal te vangen. Cancino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Pailamilla passt de bal met de wreef. Fizedean speelt de bal door. Klungelig pakt Cancino de bal. Moder bereikt de bal nog maar net als eerste. Moder haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Moder bereikt de bal nog maar net als eerste. Moder passt de bal in één keer door. Cancino is nu in balbezit. Cancino schiet op doel. Ciumak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lucas Team - STEAUA `86 0:1

10e minuut.
Pailamilla onderschept slim de pass. Pailamilla speelt de bal door. Bohălţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cancino verovert de bal door een tackle van achteren. Cancino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Pailamilla passt de bal met de wreef. Moder is nu in balbezit. Moder passt de bal zonder na te denken. Cancino is nu in balbezit. Cancino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lucas Team - STEAUA `86 0:2

16e minuut.
Pailamilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pailamilla geeft een lange en hoge pass. Cancino is nu in balbezit. Cancino haalt uit met een fantastische trap. Ciumak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lucas Team - STEAUA `86 0:3

19e minuut.
Klungelig pakt Ivănescu de bal. Subotin rent richting de bal. Subotin geeft een hoge lob. Cancino rent richting de bal. Cancino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Özbilgiç onderschept slim de pass. Tavares verovert de bal door een tackle van achteren. Tavares probeert naar een medespeler te passen. Daar is Moder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moder draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Fizedean onderschept slim de pass. Fizedean met een sublieme pass. Pailamilla rent richting de bal. Pailamilla draait met de bal, schiet en ... Ciumak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lucas Team - STEAUA `86 0:4

26e minuut.
Pailamilla passt de bal met de wreef. Daar is Moder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bohălţeanu is nu in balbezit. Pailamilla rent richting de bal. Pailamilla schiet op doel. Ciumak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lucas Team - STEAUA `86 0:5

27e minuut.
Özbilgiç probeert naar een medespeler te passen. Cancino is nu in balbezit. Cancino passt de bal met de wreef. Moder heeft problemen om de bal te vangen. Moder draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lucas Team - STEAUA `86 0:6

33e minuut.
Tavares geeft een hoge lob. Sartorius is nu in balbezit. Sartorius speelt de bal door. Klungelig pakt Cancino de bal. Cancino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ciumak trapt de bal weg van het doel. Fizedean kopt de bal weg. Daar is Cancino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cancino schiet op doel. Ciumak bokst de bal weg.

35e minuut.
Ciumak probeert naar een medespeler te passen. Tavares probeert naar een medespeler te passen. Cancino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pailamilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pailamilla draait met de bal, schiet en ... Ciumak bokst de bal weg.

38e minuut.
Daar is Ploeşteanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pailamilla speelt de bal door. Moder is nu in balbezit. Pailamilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pailamilla draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

40e minuut.
Tavares zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fizedean bereikt de bal nog maar net als eerste. Fizedean met een sublieme pass. Moder rent richting de bal. Moder draait met de bal, schiet en ... Ciumak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Căpăţână geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sartorius zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cancino heeft problemen om de bal te vangen. Cancino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Anchev is nu in balbezit. Ayerza verovert de bal door een tackle van achteren. Ayerza met een sublieme pass. Daar is Cancino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cancino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lucas Team 81%, STEAUA `86 19%.
FC Lucas Team - STEAUA `86 0:6

46e minuut.
Moder passt de bal zonder na te denken. Fizedean rent richting de bal. Fizedean passt de bal met de wreef. Cancino is nu in balbezit. Cancino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lucas Team - STEAUA `86 0:7

47e minuut.
Ivănescu is nu in balbezit. Cancino verovert de bal door een tackle van achteren. Radu is nu in balbezit. Cancino onderschept slim de pass. Cancino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Storhaug is nu in balbezit. Cancino onderschept slim de pass. Căpăţână legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cancino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fizedean zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Daar is Sartorius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sartorius speelt de bal door. Cancino is nu in balbezit. Cancino schiet op doel. Ciumak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lucas Team - STEAUA `86 0:8

61e minuut.
Latovlevici rent richting de bal. Zioło verovert de bal door een tackle van achteren. Zioło passt de bal zonder na te denken. Cancino rent richting de bal. Cancino haalt uit met een fantastische trap. Paal!

63e minuut.
Klungelig pakt Ayerza de bal. Ayerza speelt de bal door. Fizedean speelt de bal door. Cancino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cancino geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Fizedean passt de bal zonder na te denken. Cancino bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână rent richting de bal. Cancino onderschept slim de pass. Cancino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lucas Team - STEAUA `86 0:9

67e minuut.
Storhaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Cancino onderschept slim de pass. Cancino geeft een hoge lob. Klungelig pakt Moder de bal. Moder schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Fizedean kopt de bal weg. Cancino rent richting de bal. Cancino geeft de bal voor. Moder rent richting de bal. Moder schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Zioło geeft een lange en hoge pass. Moder kopt de bal weg. Daar is Căpăţână, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pailamilla is nu in balbezit. Pailamilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lucas Team - STEAUA `86 0:10

77e minuut.
Pailamilla passt de bal met de wreef. Moder is nu in balbezit. Cancino rent richting de bal. Cancino draait met de bal, schiet en ... Ciumak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lucas Team - STEAUA `86 0:11

78e minuut.
Anchev passt de bal zonder na te denken. Daar is Radu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pailamilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pailamilla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lucas Team - STEAUA `86 0:12

79e minuut.
Daar is Ivănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cancino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cancino probeert naar een medespeler te passen. Moder is nu in balbezit. Moder draait met de bal, schiet en ... Ciumak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Ciumak niet meer kan verder spelen. Teodor komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Tavares is nu in balbezit. Tavares probeert naar een medespeler te passen. Pailamilla rent richting de bal. Pailamilla draait met de bal, schiet en ... Teodor probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Cancino is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Özbilgiç kopt de bal weg. Sartorius rent richting de bal. Sartorius passt de bal zonder na te denken. Cancino rent richting de bal. Cancino haalt uit met een fantastische trap. Teodor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Tavares rent richting de bal. Tavares geeft een lange en hoge pass. Moder kopt de bal weg. Pailamilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pailamilla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lucas Team - STEAUA `86 0:13

85e minuut.
Moder verovert de bal door een tackle van achteren. Moder geeft een lange en hoge pass. Storhaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Cancino verovert de bal door een tackle van achteren. Cancino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Tavares is nu in balbezit. Inworp. Ploeşteanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pailamilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pailamilla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Sartorius is nu in balbezit. Sartorius geeft de bal voor. Cancino kopt de bal weg. Pailamilla is nu in balbezit. Pailamilla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lucas Team 82%, STEAUA `86 18%.
FC Lucas Team - STEAUA `86 0:13