Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Unirea Focsani M.D.C
433-n Tactiek Flood
37% Balbezit 63%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
46.3 gemiddelde waardering 65.5
solide Schieten uitmuntend
goed Passen uitstekend
redelijk Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Frers geeft een hoge lob. Menachem is nu in balbezit. Menachem geeft een hoge lob. Vishnevskij is nu in balbezit. Vishnevskij haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Carpintero is nu in balbezit. Carpintero passt de bal in één keer door. Menachem is nu in balbezit. Menachem geeft een hoge lob. Kononowicz kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Mdledle onderschept slim de pass. Mdledle met een sublieme pass. Kaktavičs is nu in balbezit. Kaktavičs geeft een lange en hoge pass. Kononowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Postoacă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kononowicz is nu in balbezit. Kononowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unirea Focsani - M.D.C 0:1

27e minuut.
Navia is nu in balbezit. Navia geeft een lange en hoge pass. Vishnevskij is nu in balbezit. Vishnevskij schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unirea Focsani - M.D.C 0:2

29e minuut.
Buitenspel voor Masoliver. Goede buitenspelval van de verdediging. Sofianidis maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pierre kopt de bal weg. Szuszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Szuszkiewicz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Frers. Szuszkiewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mandravelis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Szuszkiewicz de bal. Szostek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuszkiewicz onderschept slim de pass. Szuszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Navia probeert naar een medespeler te passen. Kaktavičs is nu in balbezit. Kaktavičs geeft een lange en hoge pass. Kononowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kononowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unirea Focsani - M.D.C 0:3

41e minuut.
Daar is Szojda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beşçeken speelt de bal door. Carpintero probeert de bal met de borst te controleren. Masoliver is nu in balbezit. Masoliver draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unirea Focsani - M.D.C 0:4

43e minuut.
Mdledle rent richting de bal. Mdledle passt de bal in één keer door. Vishnevskij rent richting de bal. Vishnevskij haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Vishnevskij rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szojda. Vishnevskij is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vishnevskij met een snel genomen vrije trap. Daar is Kaktavičs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaktavičs geeft de bal voor. Kononowicz krijgt zijn hoofd ertegen. Postoacă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vishnevskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Vishnevskij schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unirea Focsani - M.D.C 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Unirea Focsani 61%, M.D.C 39%.
FC Unirea Focsani - M.D.C 0:5

46e minuut.
Mdledle passt de bal in één keer door. Kaktavičs bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaktavičs passt de bal zonder na te denken. Masoliver is nu in balbezit. Masoliver draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Bicheru heeft problemen om de bal te vangen. Mdledle met een sublieme pass. Navia speelt de bal door. Masoliver is nu in balbezit. Masoliver haalt uit met een fantastische trap. Postoacă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Masoliver is nu in balbezit. Masoliver haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unirea Focsani - M.D.C 0:6

51e minuut.
Mdledle rent richting de bal. Mdledle passt de bal zonder na te denken. Vishnevskij is nu in balbezit. Vishnevskij draait met de bal, schiet en ... Postoacă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unirea Focsani - M.D.C 0:7

54e minuut.
Mdledle rent richting de bal. Mdledle geeft een lange en hoge pass. Masoliver is nu in balbezit. Masoliver haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Mdledle passt de bal met de wreef. Daar is Menachem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menachem passt de bal zonder na te denken. Vishnevskij rent richting de bal. Vishnevskij schiet op doel. Postoacă bokst de bal weg. Masoliver rent richting de bal. Masoliver haalt uit met een fantastische trap. Kononowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Postoacă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Kononowicz rent richting de bal. Beşçeken probeert naar een medespeler te passen. Masoliver rent richting de bal. Vishnevskij rent richting de bal. Vishnevskij haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Menachem passt de bal met de wreef. Mdledle rent richting de bal. Mdledle passt de bal in één keer door. Kononowicz rent richting de bal. Kononowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unirea Focsani - M.D.C 0:8

80e minuut.
Klungelig pakt Mdledle de bal. Beşçeken begaat een overtreding. Mdledle raakt geblesseerd tijdens het duel. Vishnevskij zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kaktavičs rent richting de bal. Kaktavičs geeft een lange en hoge pass. Kononowicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Menachem rent richting de bal. Menachem passt de bal zonder na te denken. Masoliver rent richting de bal. Masoliver draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unirea Focsani - M.D.C 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Unirea Focsani 62%, M.D.C 38%.
FC Unirea Focsani - M.D.C 0:9