Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caballeros Ásperos Cuerpos Potentes
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 20
average Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


17e minuut.
Galera López bereikt de bal nog maar net als eerste. Galera López geeft een lange en hoge pass. Bodí kopt de bal weg. Yerga bereikt de bal nog maar net als eerste. Yerga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Procopio passt de bal zonder na te denken. Cuevas Capín bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Arango begaat een overtreding. Pérez Arango krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Molina passt de bal met de wreef. Bodí probeert de bal aan de voet te houden. del Amo Cagigas met een sublieme pass. Villabona bereikt de bal nog maar net als eerste. Villabona draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
del Amo Cagigas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Unanua is nu in balbezit. Luengo rent richting de bal. Daar is Luengo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luengo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Luengo is nu in balbezit. del Amo Cagigas verovert de bal door een tackle van achteren. del Amo Cagigas speelt de bal door. Pérez Arango is nu in balbezit. Pérez Arango haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballeros Ásperos - Cuerpos Potentes 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballeros Ásperos 62%, Cuerpos Potentes 38%.
Caballeros Ásperos - Cuerpos Potentes 0:1

46e minuut.
Luengo met een sublieme pass. Yerga bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cuevas Capín. Cuevas Capín krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Pernía trapt de bal weg. Bodí kopt de bal weg. Pericás probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yerga rent richting de bal. Yerga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caballeros Ásperos - Cuerpos Potentes 0:2

61e minuut.
Procopio geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galera López met de inworp. Luengo rent richting de bal. Luengo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Procopio passt de bal met de wreef. Villabona rent richting de bal. Cuevas Capín bereikt de bal nog maar net als eerste. Villabona bereikt de bal nog maar net als eerste. Villabona draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Bodí speelt de bal door. Molina is nu in balbezit. Molina passt de bal zonder na te denken. Yerga rent richting de bal. Yerga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballeros Ásperos 57%, Cuerpos Potentes 43%.
Caballeros Ásperos - Cuerpos Potentes 0:2