Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pedruscos Perdedores la doña
Normal Tactiek jusep
43% Balbezit 57%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 45
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 46
poor Schieten very good
poor Passen good
poor Verdedigen good


3e minuut.
Camal passt de bal in één keer door. Matem geeft een hoge lob. Marculeta heeft problemen om de bal te vangen. Karasiewicz rent richting de bal. Karasiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pedruscos Perdedores - la doña 0:1

4e minuut.
Tilápia bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilápia passt de bal met de wreef. Karasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrel is nu in balbezit. Ferrel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Tilápia geeft de bal voor. Ferrel kopt de bal weg. Marculeta heeft problemen om de bal te vangen. Tilápia rent richting de bal. Tilápia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Liébanes heeft problemen om de bal te vangen. Sretenović met een sublieme pass. Matem met een sublieme pass. Ferrel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrel draait met de bal, schiet en ... Bro Sáez bokst de bal weg.

8e minuut.
López Blanco rent richting de bal. Tilápia onderschept slim de pass. Tilápia probeert naar een medespeler te passen. Ferrel rent richting de bal. Ferrel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pedruscos Perdedores - la doña 0:2

9e minuut.
Tilápia met een sublieme pass. Galletti is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marculeta. Marculeta krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Camal passt de bal met de wreef. Daar is Karasiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karasiewicz met een sublieme pass. Tilápia bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilápia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Tilápia geeft een hoge lob. Bro Sáez met een sublieme pass. Galletti kopt de bal weg. Tilápia is nu in balbezit. Tilápia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Antoñanzas is nu in balbezit. Karasiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Ontangas rent richting de bal. Karasiewicz onderschept slim de pass. Karasiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pedruscos Perdedores - la doña 0:3

28e minuut.
Klungelig pakt Ontangas de bal. Marculeta rent richting de bal. Tilápia verovert de bal door een tackle van achteren. Tilápia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pedruscos Perdedores - la doña 0:4

35e minuut.
Karasiewicz passt de bal in één keer door. Ruiz García verovert de bal door een tackle van achteren. Hontoria probeert de bal met de borst te controleren. Ferrel rent richting de bal. Ferrel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Rekarte rent richting de bal. Camal onderschept slim de pass. Camal passt de bal zonder na te denken. Daar is Ferrel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferrel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
López Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Galletti onderschept slim de pass. Galletti speelt de bal door. Ferrel rent richting de bal. Ferrel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pedruscos Perdedores - la doña 0:5

40e minuut.
Camal rent richting de bal. Camal passt de bal met de wreef. Karasiewicz probeert naar een medespeler te passen. Ferrel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrel schiet op doel. Bro Sáez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Tilápia bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilápia passt de bal zonder na te denken. Ferrel rent richting de bal. Ferrel haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ruiz García de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jockel komt het veld opgelopen. Choiński komt het veld opgelopen. Brazil komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pedruscos Perdedores 80%, la doña 20%.
Pedruscos Perdedores - la doña 0:5

47e minuut.
Choiński schiet op doel. Doeltrap. Bro Sáez trapt de bal weg van het doel. Choiński rent richting de bal. Choiński schiet op doel. De bal raakt de paal.

48e minuut.
Ontangas geeft een hoge lob. Camal kopt de bal weg. Klungelig pakt Marculeta de bal. Choiński rent richting de bal. Choiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Jockel kopt de bal weg. Choiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Choiński passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ferrel de bal. Ferrel haalt uit met een fantastische trap. Bro Sáez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Bro Sáez probeert naar een medespeler te passen. Jockel kopt de bal weg. López Blanco is nu in balbezit. Tilápia onderschept slim de pass. Tilápia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Jockel onderschept slim de pass. Jockel geeft de bal voor. Klungelig pakt Ferrel de bal. Choiński is nu in balbezit. Choiński haalt uit met een fantastische trap. Bro Sáez bokst de bal weg. Daar is Ferrel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pedruscos Perdedores - la doña 0:6

60e minuut.
Curtean komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Rekarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Choiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Choiński passt de bal zonder na te denken. Tilápia bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilápia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Antoñanzas is nu in balbezit. Choiński onderschept slim de pass. Choiński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ferrel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferrel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Jockel is nu in balbezit. Jockel geeft de bal voor. Tilápia rent richting de bal. Tilápia haalt uit met een fantastische trap. Bro Sáez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pedruscos Perdedores - la doña 0:7

68e minuut.
Bro Sáez trapt de bal weg. Matem kopt de bal weg. Ruiz García probeert de bal met de borst te controleren. Ferrel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Bro Sáez trapt de bal weg. Inworp. Matem met een snelle inworp. Camal rent richting de bal. Camal geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Daar is Hontoria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferrel rent richting de bal. Antoñanzas rent richting de bal. Ferrel verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrel geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bro Sáez speelt de bal door. Matem kopt de bal weg. Choiński is nu in balbezit. Ferrel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pedruscos Perdedores - la doña 0:8

73e minuut.
Ferrel kopt de bal weg. Jockel probeert de bal aan de voet te houden. Choiński rent richting de bal. Choiński schiet op doel. Bro Sáez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pedruscos Perdedores - la doña 0:9

76e minuut.
Bro Sáez trapt de bal weg van het doel. Matem kopt de bal weg. Ferrel heeft problemen om de bal te vangen. Choiński rent richting de bal. Choiński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Bro Sáez met een harde bal richting middenveld. Matem kopt de bal weg. Ontangas is nu in balbezit. Choiński onderschept slim de pass. Choiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Marculeta passt de bal zonder na te denken. Grégoire rent richting de bal. Grégoire geeft een hoge lob. Tilápia rent richting de bal. Tilápia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pedruscos Perdedores - la doña 0:10

82e minuut.
López Blanco heeft problemen om de bal te vangen. Jockel bereikt de bal nog maar net als eerste. Jockel probeert naar een medespeler te passen. Tilápia bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilápia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Bro Sáez trapt de bal weg van het doel. Jockel bereikt de bal nog maar net als eerste. Jockel speelt de bal door. Tilápia is nu in balbezit. Tilápia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Mercader is nu in balbezit. Mercader passt de bal met de wreef. Curtean met een sublieme pass. Ferrel is nu in balbezit. Ferrel haalt uit met een fantastische trap. Bro Sáez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bro Sáez met een sublieme pass. Matem kopt de bal weg. Ferrel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Choiński rent richting de bal. Choiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pedruscos Perdedores - la doña 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pedruscos Perdedores 89%, la doña 11%.
Pedruscos Perdedores - la doña 0:11