Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ornitorrincos Valerosos Caballas FC
Normal Tactiek ivanchutes 4-3-3
42% Balbezit 58%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 59
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 46.5
weak Schieten formidable
unsatisfactory Passen very good
weak Verdedigen good


3e minuut.
Klungelig pakt Murúa de bal. Murúa probeert naar een medespeler te passen. Chmieliński rent richting de bal. Chmieliński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ornitorrincos Valerosos - Caballas FC 0:1

4e minuut.
Mordak heeft problemen om de bal te vangen. Mordak geeft een lange en hoge pass. Pezzella kopt de bal weg. Klungelig pakt Bercu de bal. Bercu haalt uit met een fantastische trap. Hombre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Barbará geeft de bal voor. Inworp. Pezzella met een snelle inworp. Murúa is nu in balbezit. Murúa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Mordak bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeste begaat een overtreding. Mordak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tapia zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bercu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Murúa is nu in balbezit. Murúa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

14e minuut.
Pezzella bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzella passt de bal met de wreef. Murúa is nu in balbezit. Murúa geeft een lange en hoge pass. Pisón verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Pezzella kopt de bal weg. Murúa kan de bal niet met de borst controleren. Chmieliński rent richting de bal. Murúa bereikt de bal nog maar net als eerste. Murúa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Pisón bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmieliński verovert de bal door een tackle van achteren. Chmieliński probeert naar een medespeler te passen. Murúa bereikt de bal nog maar net als eerste. Murúa schiet op doel. Hombre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Guerendiain geeft de bal voor. Inworp. Pezzella zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Murúa rent richting de bal. Murúa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Brzozewski is nu in balbezit. Brzozewski geeft een lange en hoge pass. Bercu rent richting de bal. Chmieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmieliński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Inworp. Tot met de inworp. Mordak is nu in balbezit. Mordak geeft een lange en hoge pass. Murúa maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ornitorrincos Valerosos - Caballas FC 0:2

25e minuut.
Pezzella is nu in balbezit. Pezzella passt de bal in één keer door. Murúa is nu in balbezit. Murúa draait met de bal, schiet en ... Hombre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ornitorrincos Valerosos - Caballas FC 0:3

27e minuut.
Barbará met een sublieme pass. Pezzella probeert naar een medespeler te passen. Pons is nu in balbezit. Tot rent richting de bal. Tot draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Tot probeert naar een medespeler te passen. Chmieliński is nu in balbezit. Murúa is nu in balbezit. Murúa schiet op doel. Hombre maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bercu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercu draait met de bal, schiet en ... Hombre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ornitorrincos Valerosos - Caballas FC 0:4

31e minuut.
Hombre speelt de bal door. Tot kopt de bal weg. Chmieliński speelt de bal door. Klungelig pakt Murúa de bal. Murúa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Tot passt de bal zonder na te denken. Mordak rent richting de bal. Mordak met een sublieme pass. Daar is Bercu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bercu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Riestra Presa rent richting de bal. Murúa verovert de bal door een tackle van achteren. Murúa met een sublieme pass. Daar is Chmieliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chmieliński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Pezzella zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Murúa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riestra Presa is nu in balbezit. Murúa verovert de bal door een tackle van achteren. Murúa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Brzozewski probeert naar een medespeler te passen. Tot probeert naar een medespeler te passen. Chmieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmieliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ornitorrincos Valerosos - Caballas FC 0:5

40e minuut.
Tot passt de bal in één keer door. Chmieliński is nu in balbezit. Bercu rent richting de bal. Bercu draait met de bal, schiet en ... Guerendiain probeert de bal aan de voet te houden. Hombre bokst de bal weg. Bercu is nu in balbezit. Bercu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ornitorrincos Valerosos - Caballas FC 0:6

42e minuut.
Bercu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pisón de bal onder controle te krijgen. Mordak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ornitorrincos Valerosos 83%, Caballas FC 17%.
Ornitorrincos Valerosos - Caballas FC 0:6

49e minuut.
Stracquadagno geeft de bal voor. Murúa bereikt de bal nog maar net als eerste. Murúa passt de bal met de wreef. Chmieliński rent richting de bal. Chmieliński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Bercu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ilundáin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tot onderschept slim de pass. Tot geeft een hoge lob. Chmieliński krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ornitorrincos Valerosos - Caballas FC 0:7

53e minuut.
Murúa onderschept slim de pass. Murúa passt de bal zonder na te denken. Bercu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercu schiet op doel. Hombre probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

54e minuut.
Stracquadagno is nu in balbezit. Stracquadagno geeft de bal voor. Murúa rent richting de bal. Murúa haalt uit met een fantastische trap. Guerendiain probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Brzozewski geeft de bal voor. Mordak rent richting de bal. Mordak met een sublieme pass. Chmieliński is nu in balbezit. Chmieliński schiet op doel. Hombre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Murúa rent richting de bal. Murúa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ornitorrincos Valerosos - Caballas FC 0:8

58e minuut.
Bronze komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Bercu rent richting de bal. Chmieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmieliński passt de bal met de wreef. Murúa is nu in balbezit. Murúa draait met de bal, schiet en ... Hombre bokst de bal weg.

61e minuut.
Murúa bereikt de bal nog maar net als eerste. Murúa geeft een lange en hoge pass. Chmieliński rent richting de bal. Chmieliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ornitorrincos Valerosos - Caballas FC 0:9

63e minuut.
Mordak verovert de bal door een tackle van achteren. Mordak speelt de bal door. Chmieliński rent richting de bal. Chmieliński schiet op doel. Hombre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ornitorrincos Valerosos - Caballas FC 0:10

67e minuut.
Doeltrap. Şoimaru komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Tot is nu in balbezit. Tot geeft de bal voor. Guerendiain bereikt de bal nog maar net als eerste. Murúa verovert de bal door een tackle van achteren. Murúa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Murúa rent richting de bal. Murúa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Tot met een sublieme pass. Klungelig pakt Şoimaru de bal. Şoimaru met een sublieme pass. Bercu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ornitorrincos Valerosos - Caballas FC 0:11

71e minuut.
Pezzella met een snelle inworp. Mordak speelt de bal door. Murúa heeft problemen om de bal te vangen. Şoimaru is nu in balbezit. Şoimaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ornitorrincos Valerosos - Caballas FC 0:12

71e minuut.
Tot met een snelle inworp. Mordak rent richting de bal. Mordak geeft de bal voor. Murúa bereikt de bal nog maar net als eerste. Murúa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Mordak speelt de bal door. Tot probeert naar een medespeler te passen. Şoimaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoimaru haalt uit met een fantastische trap. Hombre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ornitorrincos Valerosos - Caballas FC 0:13

78e minuut.
Bercu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoimaru is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Pisón ... Strafschop! Şoimaru is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Şoimaru legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Hombre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Pezzella verovert de bal door een tackle van achteren. Pezzella passt de bal zonder na te denken. Şoimaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoimaru haalt uit met een fantastische trap. Pisón probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Şoimaru rent richting de bal. Şoimaru met een sublieme pass. Daar is Barbará, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murúa is nu in balbezit. Murúa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Şoimaru rent richting de bal. Şoimaru passt de bal in één keer door. Murúa rent richting de bal. Şoimaru is nu in balbezit. Şoimaru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Ilundáin heeft problemen om de bal te vangen. Tot geeft de bal voor. Murúa kopt de bal weg. Şoimaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoimaru draait met de bal, schiet en ... Hombre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Şoimaru rent richting de bal. Şoimaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ornitorrincos Valerosos - Caballas FC 0:14

87e minuut.
Bercu speelt de bal door. Tot heeft problemen om de bal te vangen. Tot met een sublieme pass. Bercu is nu in balbezit. Bercu draait met de bal, schiet en ... Hombre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Şoimaru rent richting de bal. Şoimaru haalt uit met een fantastische trap. Hombre werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Pezzella passt de bal zonder na te denken. Tot rent richting de bal. Tot passt de bal in één keer door. Şoimaru is nu in balbezit. Şoimaru schiet op doel. Hombre bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ornitorrincos Valerosos - Caballas FC 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ornitorrincos Valerosos 88%, Caballas FC 12%.
Ornitorrincos Valerosos - Caballas FC 0:15