Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Спортист 1948 Corlu 1947
Normal Tactiek 442
38% Balbezit 62%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 37.6
poor Schieten good
weak Passen average
poor Verdedigen average


16e minuut.
Levend bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwadeńczuk onderschept slim de pass. Kocaeli verovert de bal door een tackle van achteren. Kocaeli haalt uit met een fantastische trap. Belea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Спортист 1948 - Corlu 1947 1:0

24e minuut.
Jachacz is nu in balbezit. Szczur rent richting de bal. Manav maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Manav moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Manav schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Szczur raakt geblesseerd tijdens het duel. Samandağ komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Surdyga rent richting de bal. Surdyga met een sublieme pass. Neşe rent richting de bal. Szczur verovert de bal door een tackle van achteren. Szczur geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Tabanyan geeft een hoge lob. Knizia bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Neşe. Neşe krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Knizia bereikt de bal nog maar net als eerste. Knizia passt de bal zonder na te denken. Jachacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachacz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Спортист 1948 - Corlu 1947 1:1

44e minuut.
Tabanyan passt de bal met de wreef. Knizia is nu in balbezit. Ağrılıoğlu is nu in balbezit. Knizia verovert de bal door een tackle van achteren. Knizia schiet op doel. Ezer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Спортист 1948 - Corlu 1947 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Спортист 1948 64%, Corlu 1947 36%.
Спортист 1948 - Corlu 1947 1:2

46e minuut.
Chwadeńczuk probeert naar een medespeler te passen. Surdyga speelt de bal door. Knizia is nu in balbezit. Knizia draait met de bal, schiet en ... Ezer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Спортист 1948 - Corlu 1947 1:3

48e minuut.
Samandağ speelt de bal door. Jachacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachacz passt de bal in één keer door. Knizia bereikt de bal nog maar net als eerste. Knizia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Ezer met een harde bal richting middenveld. Szczur kan de bal niet met de borst controleren. Szczur probeert naar een medespeler te passen. Knizia bereikt de bal nog maar net als eerste. Knizia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Спортист 1948 - Corlu 1947 1:4

55e minuut.
Levend heeft problemen om de bal te vangen. Jachacz verovert de bal door een tackle van achteren. Jachacz passt de bal in één keer door. Knizia is nu in balbezit. Knizia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Samandağ met een sublieme pass. Day rent richting de bal. Day geeft een hoge lob. Jachacz is nu in balbezit. Jachacz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Szczur verovert de bal door een tackle van achteren. Szczur geeft een hoge lob. Daar is Kermes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knizia is nu in balbezit. Knizia geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Doeltrap. Ezer trapt de bal weg. Surdyga kopt de bal weg. Jachacz rent richting de bal. Jachacz haalt uit met een fantastische trap. Ezer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Szczur bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczur passt de bal in één keer door. Ağrılıoğlu is nu in balbezit. Jachacz verovert de bal door een tackle van achteren. Jachacz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Szczur met een sublieme pass. Surdyga is nu in balbezit. Surdyga passt de bal in één keer door. Jachacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachacz geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ezer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Yokolmaz rent richting de bal. Surdyga onderschept slim de pass. Surdyga passt de bal zonder na te denken. Knizia heeft problemen om de bal te vangen. Knizia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Knizia passt de bal in één keer door. Szczur is nu in balbezit. Ağrılıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachacz verovert de bal door een tackle van achteren. Jachacz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Спортист 1948 - Corlu 1947 1:5

85e minuut.
Szczur speelt de bal door. Jachacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachacz passt de bal met de wreef. Knizia rent richting de bal. Knizia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Спортист 1948 - Corlu 1947 1:6

87e minuut.
Kocaeli is nu in balbezit. Samandağ onderschept slim de pass. Samandağ speelt de bal door. Knizia is nu in balbezit. Knizia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Спортист 1948 78%, Corlu 1947 22%.
Спортист 1948 - Corlu 1947 1:6