Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Traktör Spor İstanbulspor
Normal Tactiek 433
41% Balbezit 59%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 66
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 60.6
slecht Schieten wonderbaarlijk
slecht Passen formidabel
zwak Verdedigen goed


1e minuut.
Sivaslılar met een sublieme pass. Daar is Devrimşen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carewicz geeft een hoge lob. Havlák bereikt de bal nog maar net als eerste. Havlák haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Tüzün de bal. Havlák is nu in balbezit. Havlák haalt uit met een fantastische trap. Kars probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Traktör Spor - İstanbulspor 0:1

4e minuut.
Kars trapt de bal weg van het doel. Carewicz probeert naar een medespeler te passen. Havlák is nu in balbezit. Tüzün bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüzün schiet op doel. Kars verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Havlák verovert de bal door een tackle van achteren. Ishi is nu in balbezit. Ishi passt de bal in één keer door. Tüzün is nu in balbezit. Tüzün draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Havlák geeft een hoge lob. Dörtler heeft problemen om de bal te vangen. Stumpf rent richting de bal. Stumpf draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dörtler de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Ishi met een sublieme pass. Tüzün is nu in balbezit. Stumpf rent richting de bal. Stumpf schiet op doel. Kars probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Klungelig pakt Ishi de bal. Ishi met een sublieme pass. Stumpf bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüzün rent richting de bal. Tüzün schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Daar is Sazalan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Havlák rent richting de bal. Havlák haalt uit met een fantastische trap. Köksoy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kars werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Traktör Spor - İstanbulspor 0:2

20e minuut.
Tüzün is nu in balbezit. Tüzün passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Köksoy de bal. Stumpf is nu in balbezit. Stumpf haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Ishi speelt de bal door. Daar is Tüzün, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tüzün passt de bal met de wreef. Havlák rent richting de bal. Havlák haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Traktör Spor - İstanbulspor 0:3

24e minuut.
Tüzün passt de bal in één keer door. Daar is Köksoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stumpf is nu in balbezit. Stumpf schiet op doel. Kars maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Traktör Spor - İstanbulspor 0:4

25e minuut.
Tüzün bereikt de bal nog maar net als eerste. Havlák is nu in balbezit. Tüzün rent richting de bal. Tüzün haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Traktör Spor - İstanbulspor 0:5

27e minuut.
Kavuran bereikt de bal nog maar net als eerste. Havlák onderschept slim de pass. Havlák passt de bal zonder na te denken. Stumpf is nu in balbezit. Stumpf haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kaplan is nu in balbezit. Kaplan met een sublieme pass. Havlák bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüzün is nu in balbezit. Tüzün haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Traktör Spor - İstanbulspor 0:6

31e minuut.
Kars met een sublieme pass. Ishi kan de bal niet met de borst controleren. Ishi met een sublieme pass. Stumpf rent richting de bal. Stumpf draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Köksoy geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ishi met de inworp. Havlák rent richting de bal. Havlák schiet op doel. Kars verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stumpf rent richting de bal. Stumpf schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Carewicz neemt de hoekschop. Stumpf heeft problemen om de bal te vangen. Tüzün is nu in balbezit. Havlák is nu in balbezit. Havlák haalt uit met een fantastische trap. Kars bokst de bal weg.

35e minuut.
Miñambres Pascual passt de bal zonder na te denken. Ishi heeft problemen om de bal te vangen. Ishi met een sublieme pass. Tüzün rent richting de bal. Tüzün haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Devrimşen heeft problemen om de bal te vangen. Carewicz rent richting de bal. Carewicz passt de bal in één keer door. Stumpf bereikt de bal nog maar net als eerste. Stumpf haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ishi speelt de bal door. Carewicz rent richting de bal. Carewicz speelt de bal door. Havlák rent richting de bal. Havlák schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Ishi geeft een lange en hoge pass. Stumpf bereikt de bal nog maar net als eerste. Dörtler rent richting de bal. Stumpf verovert de bal door een tackle van achteren. Stumpf haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stumpf rent richting de bal. Stumpf schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nagaş met een sublieme pass. Carewicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Tüzün de bal. Tüzün schiet op doel. Kars verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Köksoy kopt de bal weg. Tüzün is nu in balbezit. Tüzün draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Carewicz rent richting de bal. Carewicz passt de bal met de wreef. Havlák bereikt de bal nog maar net als eerste. Havlák schiet op doel. Kars werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Traktör Spor - İstanbulspor 0:7

44e minuut.
Havlák passt de bal zonder na te denken. Stumpf rent richting de bal. Carewicz met een sublieme pass. Tüzün bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüzün draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Kars trapt de bal weg. Carewicz kopt de bal weg. Stumpf bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüzün is nu in balbezit. Tüzün draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Traktör Spor 87%, İstanbulspor 13%.
Traktör Spor - İstanbulspor 0:7

46e minuut.
Havlák speelt de bal door. Havlák heeft problemen om de bal te vangen. Miñambres Pascual probeert naar een medespeler te passen. Tüzün bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüzün schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Miñambres Pascual passt de bal zonder na te denken. Carewicz speelt de bal door. Stumpf rent richting de bal. Stumpf haalt uit met een fantastische trap. Kars maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Traktör Spor - İstanbulspor 0:8

50e minuut.
Carewicz passt de bal met de wreef. Stumpf bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüzün is nu in balbezit. Tüzün draait met de bal, schiet en ... Kars maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Traktör Spor - İstanbulspor 0:9

51e minuut.
Havlák verovert de bal door een tackle van achteren. Tüzün bereikt de bal nog maar net als eerste. Stumpf rent richting de bal. Stumpf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Traktör Spor - İstanbulspor 0:10

52e minuut.
Klungelig pakt Canalan de bal. Stumpf is nu in balbezit. Stumpf passt de bal zonder na te denken. Tüzün heeft problemen om de bal te vangen. Tüzün schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Traktör Spor - İstanbulspor 0:11

54e minuut.
Ishi verovert de bal door een tackle van achteren. Ishi passt de bal zonder na te denken. Tüzün rent richting de bal. Tüzün schiet op doel. Kars werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Traktör Spor - İstanbulspor 0:12

57e minuut.
Miñambres Pascual verovert de bal door een tackle van achteren. Ishi is nu in balbezit. Ishi geeft een hoge lob. Daar is Stumpf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stumpf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Traktör Spor - İstanbulspor 0:13

58e minuut.
Stumpf bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüzün rent richting de bal. Tüzün passt de bal in één keer door. Stumpf is nu in balbezit. Stumpf draait met de bal, schiet en ... Kars probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Tüzün kopt de bal weg. Nagaş rent richting de bal. Carewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Carewicz geeft de bal voor. Havlák maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Kars trapt de bal weg van het doel. Carewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Carewicz passt de bal in één keer door. Havlák is nu in balbezit. Havlák draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Havlák kopt de bal weg. Klungelig pakt Dörtler de bal. Tüzün bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüzün schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Traktör Spor - İstanbulspor 0:14

63e minuut.
Canalan passt de bal in één keer door. Turkaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Turkaz passt de bal zonder na te denken. Tüzün rent richting de bal. Tüzün haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Traktör Spor - İstanbulspor 0:15

65e minuut.
Havlák is nu in balbezit. Kavuran begaat een overtreding. Havlák raakt geblesseerd tijdens het duel. Ishi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Stumpf kopt de bal weg. Carewicz met een sublieme pass. Tüzün heeft problemen om de bal te vangen. Tüzün schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Carewicz kopt de bal weg. Ishi rent richting de bal. Ishi geeft een hoge lob. Stumpf bereikt de bal nog maar net als eerste. Stumpf schiet op doel. Kars verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Stumpf bereikt de bal nog maar net als eerste. Stumpf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Traktör Spor - İstanbulspor 0:16

71e minuut.
Ishi is nu in balbezit. Ishi passt de bal in één keer door. Tüzün bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüzün schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Traktör Spor - İstanbulspor 0:17

73e minuut.
Köksoy geeft een lange en hoge pass. Inworp. Carewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stumpf rent richting de bal. Stumpf haalt uit met een fantastische trap. Kars bokst de bal weg. Tüzün bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüzün haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Miñambres Pascual passt de bal in één keer door. Havlák rent richting de bal. Havlák passt de bal in één keer door. Stumpf is nu in balbezit. Stumpf haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Ishi neemt de hoekschop. Daar is Havlák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tüzün is nu in balbezit. Tüzün draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Traktör Spor - İstanbulspor 0:18

83e minuut.
Turkaz speelt de bal door. Canalan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Miñambres Pascual. Miñambres Pascual krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Miñambres Pascual is nu in balbezit. Miñambres Pascual geeft een lange en hoge pass. Stumpf controleert de bal met de borst. Tüzün bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüzün schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Ishi heeft problemen om de bal te vangen. Ishi probeert naar een medespeler te passen. Havlák rent richting de bal. Tüzün rent richting de bal. Tüzün schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Traktör Spor 85%, İstanbulspor 15%.
Traktör Spor - İstanbulspor 0:18