Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TomomoT pindui
433 Tactiek pipo def mod
38% Balbezit 62%
77% Spel op eigen helft 23%
4 Doelpogingen 39
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.3 gemiddelde waardering 46.4
weak Schieten formidable
poor Passen good
weak Verdedigen solid


3e minuut.
Árva verovert de bal door een tackle van achteren. Árva passt de bal in één keer door. Meio Campista is nu in balbezit. Meio Campista probeert naar een medespeler te passen. Koszora rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Hirt heeft problemen om de bal te vangen. Hirt met een sublieme pass. Meio Campista bereikt de bal nog maar net als eerste. Meio Campista schiet op doel. Petzeu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TomomoT - pindui 0:1

4e minuut.
Giudissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Meio Campista verovert de bal door een tackle van achteren. Quevedo rent richting de bal. Meio Campista is nu in balbezit. Meio Campista schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Koszora kopt de bal weg. Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Koszora de bal. Koszora schiet op doel. Petzeu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Hirt is nu in balbezit. Hirt passt de bal met de wreef. Daar is Lemma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koszora is nu in balbezit. Koszora haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Vlădulescu heeft problemen om de bal te vangen. Koszora rent richting de bal. Koszora passt de bal met de wreef. Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TomomoT - pindui 0:2

20e minuut.
Roca geeft de bal voor. Inworp. Vlădulescu met een snelle inworp. Koszora rent richting de bal. Koszora schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Lemma probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Quevedo probeert naar een medespeler te passen. Meio Campista heeft problemen om de bal te vangen. Meio Campista draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Crescimbene de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Hirt met een snelle inworp. Árva probeert de bal met de borst te controleren. Árva passt de bal met de wreef. Koszora rent richting de bal. Koszora haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Quevedo rent richting de bal. Meio Campista bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemma legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Meio Campista raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Quevedo neemt zijn aanloop. Petzeu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
TomomoT - pindui 0:3

26e minuut.
Vlădulescu met een sublieme pass. Koszora rent richting de bal. Koszora passt de bal in één keer door. Quevedo rent richting de bal. Quevedo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Koszora onderschept slim de pass. Koszora passt de bal in één keer door. Meio Campista bereikt de bal nog maar net als eerste. Meio Campista schiet op doel. Petzeu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TomomoT - pindui 0:4

29e minuut.
Koszora controleert de bal met de borst. Bueti begaat een overtreding. Koszora is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vlădulescu met een snel genomen vrije trap. Koszora heeft problemen om de bal te vangen. Koszora draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Meio Campista is nu in balbezit. Meio Campista haalt uit met een fantastische trap. Petzeu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TomomoT - pindui 0:5

32e minuut.
Suzzani geeft de bal voor. Daar is Cieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meio Campista speelt de bal door. Quevedo is nu in balbezit. Quevedo schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TomomoT - pindui 0:6

34e minuut.
Inworp. Vlădulescu met een snelle inworp. Koszora bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszora geeft de bal voor. Meio Campista krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
TomomoT - pindui 0:7

37e minuut.
Quevedo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Koszora de bal. Koszora probeert naar een medespeler te passen. Meio Campista heeft problemen om de bal te vangen. Meio Campista draait met de bal, schiet en ... Petzeu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Koszora heeft problemen om de bal te vangen. Lemma bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo verovert de bal door een tackle van achteren. Quevedo haalt uit met een fantastische trap. Petzeu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TomomoT - pindui 0:8

41e minuut.
Árva bereikt de bal nog maar net als eerste. Árva probeert naar een medespeler te passen. Meio Campista bereikt de bal nog maar net als eerste. Meio Campista haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Romagnoli is nu in balbezit. Romagnoli passt de bal met de wreef. Meio Campista heeft problemen om de bal te vangen. Meio Campista draait met de bal, schiet en ... Petzeu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TomomoT 79%, pindui 21%.
TomomoT - pindui 0:8

46e minuut.
Hirt rent richting de bal. Hirt passt de bal in één keer door. Suzzani is nu in balbezit. Giudissi verovert de bal door een tackle van achteren. Giudissi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Vlădulescu speelt de bal door. Koszora is nu in balbezit. Koszora passt de bal zonder na te denken. Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Bueti verovert de bal door een tackle van achteren. Quevedo rent richting de bal. Quevedo met een sublieme pass. Meio Campista rent richting de bal. Meio Campista schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Petzeu met een harde bal richting middenveld. Hirt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirt passt de bal met de wreef. Meio Campista is nu in balbezit. Meio Campista haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Suzzani onderschept slim de pass. Hirt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirt met een sublieme pass. Quevedo rent richting de bal. Quevedo draait met de bal, schiet en ... Petzeu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Gargano bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlădulescu is nu in balbezit. Vlădulescu passt de bal zonder na te denken. Koszora is nu in balbezit. Koszora draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Meio Campista rent richting de bal. Meio Campista haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TomomoT - pindui 0:9

60e minuut.
Koszora passt de bal in één keer door. Quevedo is nu in balbezit. Quevedo met een sublieme pass. Daar is Meio Campista, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meio Campista schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Vlădulescu kopt de bal weg. Daar is Koszora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koszora passt de bal zonder na te denken. Meio Campista rent richting de bal. Meio Campista haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Hirt kopt de bal weg. Meio Campista rent richting de bal. Meio Campista passt de bal met de wreef. Koszora is nu in balbezit. Koszora schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Koszora is nu in balbezit. Koszora draait met de bal, schiet en ... Petzeu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Quevedo de bal onder controle te krijgen. Árva is nu in balbezit. Árva speelt de bal door. Quevedo rent richting de bal. Quevedo schiet op doel. Petzeu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Árva kopt de bal weg. Daar is Bueti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koszora is nu in balbezit. Koszora draait met de bal, schiet en ... Petzeu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TomomoT - pindui 0:10

78e minuut.
Meio Campista is nu in balbezit. Daar is Árva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Árva speelt de bal door. Quevedo is nu in balbezit. Quevedo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TomomoT - pindui 0:11

79e minuut.
Falsetti speelt de bal door. Daar is Quevedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quevedo passt de bal in één keer door. Koszora is nu in balbezit. Koszora haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Meio Campista passt de bal zonder na te denken. Quevedo is nu in balbezit. Bueti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Quevedo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Meio Campista neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
TomomoT - pindui 0:12

88e minuut.
Árva probeert de bal met de borst te controleren. Árva speelt de bal door. Klungelig pakt Meio Campista de bal. Quevedo is nu in balbezit. Quevedo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TomomoT 74%, pindui 26%.
TomomoT - pindui 0:12