Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gengy football nonmollemo
Normal Tactiek 442class
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 31.9
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Malvolti geeft een lange en hoge pass. Bendkowski is nu in balbezit. Bendkowski probeert naar een medespeler te passen. Fabbrini rent richting de bal. Fabbrini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gengy football - nonmollemo 0:1

14e minuut.
Pagnoncelli met een snelle inworp. Klungelig pakt Pedrosa de bal. Pedrosa passt de bal in één keer door. Fabbrini met een sublieme pass. Bendkowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Gengy football - nonmollemo 0:2

18e minuut.
Filosi verovert de bal door een tackle van achteren. Filosi probeert naar een medespeler te passen. Bendkowski is nu in balbezit. Bendkowski schiet op doel. Abbaticola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gengy football - nonmollemo 0:3

20e minuut.
Filosi speelt de bal door. Musso bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bonfiglio zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Bonfiglio moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bonfiglio schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

26e minuut.
Pedrosa rent richting de bal. De Nunzio onderschept slim de pass. De Nunzio geeft een hoge lob. Fabbrini heeft problemen om de bal te vangen. Fabbrini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Davì rent richting de bal. Mattiucci onderschept slim de pass. Mattiucci probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fabbrini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fabbrini passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bendkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gengy football - nonmollemo 0:4

32e minuut.
Filosi is nu in balbezit. Tansini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tansini passt de bal zonder na te denken. Bendkowski is nu in balbezit. Bendkowski haalt uit met een fantastische trap. Abbaticola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
De Rossi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sarci de bal. Bendkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendkowski draait met de bal, schiet en ... Paal!

40e minuut.
Daar is Bendkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fabbrini is nu in balbezit. Bendkowski rent richting de bal. Bendkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gengy football - nonmollemo 0:5

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Abbaticola trapt de bal weg. Pedrosa controleert de bal met de borst. Tansini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tansini haalt uit met een fantastische trap. Abbaticola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gengy football 60%, nonmollemo 40%.
Gengy football - nonmollemo 0:5

46e minuut.
Fabbrini met een sublieme pass. Daar is Bendkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Collacchioni is nu in balbezit. Collacchioni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Mattiucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Davì bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattiucci onderschept slim de pass. Mattiucci geeft de bal voor. Bendkowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Bendkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendkowski passt de bal in één keer door. Fabbrini is nu in balbezit. Bendkowski rent richting de bal. Bendkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bendkowski is nu in balbezit. Bendkowski schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gengy football - nonmollemo 0:6

74e minuut.
De Nunzio probeert naar een medespeler te passen. Fabbrini rent richting de bal. Fabbrini met een sublieme pass. Bendkowski is nu in balbezit. Bendkowski haalt uit met een fantastische trap. Abbaticola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Pedrosa passt de bal met de wreef. Collacchioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagnoncelli maakt een afschuwelijke overtreding. Pagnoncelli krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Collacchioni probeert naar een medespeler te passen. Bendkowski rent richting de bal. Bendkowski passt de bal met de wreef. Fabbrini rent richting de bal. Fabbrini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gengy football 56%, nonmollemo 44%.
Gengy football - nonmollemo 0:6