Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sassuolo A.S. Matici
352 Tactiek Difesone
38% Balbezit 62%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 40
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 44.8
poor Schieten very good
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen adequate


5e minuut.
Stellone geeft de bal voor. Inworp. Gagnor met een snelle inworp. Zieleziński is nu in balbezit. Zieleziński geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ostoja controleert de bal met de borst.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Stellone rent richting de bal. Stellone geeft een lange en hoge pass. Ostoja is nu in balbezit. Ostoja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sassuolo - A.S. Matici 0:1

9e minuut.
Zieleziński passt de bal met de wreef. Złotnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotnicki passt de bal zonder na te denken. Bălaşa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălaşa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Lazzarini geeft een hoge lob. Zhongfu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhongfu geeft de bal voor. Ostoja is nu in balbezit. Ostoja schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Złotnicki met een snelle inworp. Zieleziński geeft de bal voor. Daar is Stellone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zhongfu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Francica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ostoja springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sassuolo - A.S. Matici 0:2

25e minuut.
Zhongfu rent richting de bal. Zhongfu passt de bal in één keer door. Bălaşa is nu in balbezit. Bălaşa draait met de bal, schiet en ... Francica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sassuolo - A.S. Matici 0:3

29e minuut.
Złotnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotnicki passt de bal in één keer door. Bălaşa is nu in balbezit. Bălaşa schiet op doel. Stellone probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zhongfu zal de hoekschop nemen. Daar is Ostoja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sandonnini. Ostoja is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Zieleziński neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Doeltrap. Francica trapt de bal weg. Zieleziński kopt de bal weg. Ostoja rent richting de bal. Ostoja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sassuolo - A.S. Matici 0:4

37e minuut.
Ostoja is nu in balbezit. Ostoja met een sublieme pass. Bălaşa is nu in balbezit. Bălaşa haalt uit met een fantastische trap. Stellone probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Bindi heeft problemen om de bal te vangen. Ostoja rent richting de bal. Ostoja passt de bal met de wreef. Bălaşa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălaşa schiet op doel. Francica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zhongfu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ostoja springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sassuolo - A.S. Matici 0:5

41e minuut.
Zhongfu heeft problemen om de bal te vangen. Zhongfu speelt de bal door. Bălaşa is nu in balbezit. Bălaşa heeft problemen om de bal te vangen. Bălaşa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Bălaşa passt de bal zonder na te denken. Złotnicki speelt de bal door. Ostoja is nu in balbezit. Ostoja schiet op doel. Francica werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
sassuolo - A.S. Matici 0:6

43e minuut.
Bellotti met een sublieme pass. Carcangiu met een sublieme pass. Ostoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Ostoja de bal. Ostoja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sassuolo - A.S. Matici 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sassuolo 71%, A.S. Matici 29%.
sassuolo - A.S. Matici 0:7

47e minuut.
Bălaşa is nu in balbezit. Bălaşa passt de bal met de wreef. Ostoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostoja haalt uit met een fantastische trap. Francica probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sassuolo - A.S. Matici 0:8

48e minuut.
Ðinđić geeft de bal voor. Ostoja kopt de bal weg. Gucciardello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălaşa verovert de bal door een tackle van achteren. Bălaşa haalt uit met een fantastische trap. Francica bokst de bal weg.

52e minuut.
Zhongfu probeert naar een medespeler te passen. Bălaşa rent richting de bal. Gucciardello legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gucciardello krijgt een gele kaart. Bălaşa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Boersma komt het veld opgelopen. Ostoja legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
sassuolo - A.S. Matici 0:9

54e minuut.
Zieleziński kopt de bal weg. Ostoja is nu in balbezit. Ostoja passt de bal zonder na te denken. Boersma bereikt de bal nog maar net als eerste. Boersma schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Sandonnini is nu in balbezit. Zieleziński verovert de bal door een tackle van achteren. Zieleziński passt de bal in één keer door. Ostoja rent richting de bal. Ostoja draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Złotnicki is nu in balbezit. Złotnicki geeft een hoge lob. Daar is Stellone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boersma is nu in balbezit. Boersma draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Francica trapt de bal weg. Nicolosi kopt de bal weg. Ostoja probeert de bal met de borst te controleren. Ostoja haalt uit met een fantastische trap. Francica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Zhongfu probeert de bal met de borst te controleren. Zhongfu geeft een lange en hoge pass. Stellone is nu in balbezit. Ostoja onderschept slim de pass. Ostoja haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Zieleziński met een sublieme pass. Zhongfu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhongfu speelt de bal door. Boersma is nu in balbezit. Boersma draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Zieleziński verovert de bal door een tackle van achteren. Zieleziński met een sublieme pass. Ostoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostoja schiet op doel. Francica probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sassuolo - A.S. Matici 0:10

84e minuut.
Cerliani probeert naar een medespeler te passen. Gucciardello probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bindi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ostoja rent richting de bal. Ostoja haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Złotnicki is nu in balbezit. Boersma is nu in balbezit. Ostoja rent richting de bal. Ostoja haalt uit met een fantastische trap. Francica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sassuolo - A.S. Matici 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sassuolo 77%, A.S. Matici 23%.
sassuolo - A.S. Matici 0:11