Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Conta Pumas LT
Normal Tactiek Sweemp
40% Balbezit 60%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 37
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 45.8
weak Schieten very good
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen adequate


1e minuut.
Joest speelt de bal door. Klungelig pakt Pruneri de bal. Tremonti speelt de bal door. Pruneri is nu in balbezit. Pruneri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Berzi is nu in balbezit. Priente bereikt de bal nog maar net als eerste. Priente passt de bal in één keer door. Trobbiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Trobbiani haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Pruneri is nu in balbezit. Pruneri draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Conta - Pumas LT 0:1

7e minuut.
Povill geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Trobbiani de bal onder controle te krijgen. Pruneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruneri draait met de bal, schiet en ... Lilli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Conta - Pumas LT 0:2

12e minuut.
Vicentin geeft de bal voor. Klungelig pakt Priente de bal. Priente probeert naar een medespeler te passen. Pruneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruneri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Conta - Pumas LT 0:3

18e minuut.
Franchini kopt de bal weg. Cerrato geeft de bal voor. Iacovetti heeft problemen om de bal te vangen. Trobbiani rent richting de bal. Trobbiani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Conta - Pumas LT 0:4

19e minuut.
Converso is nu in balbezit. Trobbiani onderschept slim de pass. Bresani is nu in balbezit. Trobbiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Trobbiani haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Conta - Pumas LT 0:5

33e minuut.
Povill kopt de bal weg. Vicentin bereikt de bal nog maar net als eerste. Trobbiani is nu in balbezit. Trobbiani draait met de bal, schiet en ... Lilli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Conta - Pumas LT 0:6

34e minuut.
Bresani speelt de bal door. Klungelig pakt Trobbiani de bal. Trobbiani met een sublieme pass. Pruneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruneri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Conta - Pumas LT 0:7

38e minuut.
Povill rent richting de bal. Povill geeft een lange en hoge pass. Pruneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruneri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Conta - Pumas LT 0:8

39e minuut.
Converso passt de bal in één keer door. Berzi heeft problemen om de bal te vangen. Trobbiani is nu in balbezit. Trobbiani haalt uit met een fantastische trap. Iacovetti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Lauricella kopt de bal weg. Bresani heeft problemen om de bal te vangen. Tremonti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresani verovert de bal door een tackle van achteren. Bresani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Conta - Pumas LT 0:9

42e minuut.
Ranuzzi geeft een lange en hoge pass. Joest speelt de bal door. Daar is Trobbiani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bresani is nu in balbezit. Bresani haalt uit met een fantastische trap. Lilli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Conta - Pumas LT 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Conta 83%, Pumas LT 17%.
FC Conta - Pumas LT 0:10

48e minuut.
Priente geeft een hoge lob. Trobbiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Trobbiani geeft de bal voor. Daar is Bresani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bresani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Conta - Pumas LT 0:11

49e minuut.
Daar is Converso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trobbiani is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Franchini. Trobbiani raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Trobbiani kan niet meer verder spelen. Agote komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Klungelig pakt Tremonti de bal. Agote is nu in balbezit. Agote passt de bal in één keer door. Pruneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruneri draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Ranuzzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lilli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bresani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Conta - Pumas LT 0:12

53e minuut.
Converso bereikt de bal nog maar net als eerste. Priente probeert naar een medespeler te passen. Povill probeert naar een medespeler te passen. Agote rent richting de bal. Agote schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Pruneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruneri geeft een lange en hoge pass. Agote is nu in balbezit. Bresani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresani haalt uit met een fantastische trap. Lilli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Conta - Pumas LT 0:13

65e minuut.
Bresani bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacovetti speelt de bal door. Tremonti rent richting de bal. Bresani is nu in balbezit. Bresani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Conta - Pumas LT 0:14

68e minuut.
Joest passt de bal in één keer door. Daar is Bresani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bresani passt de bal zonder na te denken. Agote is nu in balbezit. Agote draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Klungelig pakt Priente de bal. Priente met een sublieme pass. Agote heeft problemen om de bal te vangen. Agote haalt uit met een fantastische trap. Lilli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Conta - Pumas LT 0:15

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Iacovetti trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Joest de bal. Joest geeft een hoge lob. Klungelig pakt Iacovetti de bal. Lilli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pruneri is nu in balbezit. Pruneri draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

77e minuut.
Daar is Povill, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Povill speelt de bal door. Priente rent richting de bal. Priente passt de bal met de wreef. Pruneri rent richting de bal. Paal! Pruneri rent richting de bal. Pruneri schiet op doel. Paal!

81e minuut.
Iacovetti kopt de bal weg. Priente probeert de bal aan de voet te houden. Priente geeft een lange en hoge pass. Pruneri is nu in balbezit. Pruneri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Ranuzzi met een sublieme pass. Bresani is nu in balbezit. Tremonti rent richting de bal. Bresani verovert de bal door een tackle van achteren. Bresani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Conta 69%, Pumas LT 31%.
FC Conta - Pumas LT 0:15