Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ilkiller56 CSKA Yambol
Normal Tactiek 5-2-3SINnew
40% Balbezit 60%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 38.9
unsatisfactory Schieten very good
weak Passen solid
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Modigliani passt de bal in één keer door. Grzebinoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzebinoga passt de bal zonder na te denken. Morgan is nu in balbezit. Morgan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ilkiller56 - CSKA Yambol 0:1

4e minuut.
Słoń heeft problemen om de bal te vangen. Słoń met een sublieme pass. Grzebinoga rent richting de bal. Grzebinoga haalt uit met een fantastische trap. Carnevale werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ilkiller56 - CSKA Yambol 0:2

8e minuut.
Słoń probeert naar een medespeler te passen. Gorilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzebinoga begaat een overtreding. Grzebinoga krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Újváry zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Słoń is nu in balbezit. Słoń passt de bal zonder na te denken. Grzebinoga is nu in balbezit. Grzebinoga haalt uit met een fantastische trap. Carnevale bokst de bal weg. Cudia is nu in balbezit. Morgan is nu in balbezit. Morgan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ilkiller56 - CSKA Yambol 0:3

16e minuut.
Anacleto Campanella probeert naar een medespeler te passen. Grzebinoga heeft problemen om de bal te vangen. Divozzi is nu in balbezit. Grzebinoga onderschept slim de pass. Grzebinoga geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Bimbi probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Grzebinoga geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Morgan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ilkiller56 - CSKA Yambol 0:4

29e minuut.
Grzebinoga verovert de bal door een tackle van achteren. Grzebinoga passt de bal in één keer door. Morgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgan schiet op doel. Carnevale maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Cudia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudia passt de bal in één keer door. Modigliani probeert naar een medespeler te passen. Grzebinoga rent richting de bal. Grzebinoga schiet op doel. Carnevale verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ilkiller56 76%, CSKA Yambol 24%.
ilkiller56 - CSKA Yambol 0:4

46e minuut.
Teca komt het veld opgelopen. Opriţa komt het veld opgelopen. Spadini komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Perozzi passt de bal in één keer door. Słoń probeert naar een medespeler te passen. Grzebinoga is nu in balbezit. Grzebinoga schiet op doel. Na een snelle pass probeert Opriţa de bal onder controle te krijgen. Carnevale bokst de bal weg. Opriţa rent richting de bal. Opriţa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ilkiller56 - CSKA Yambol 0:5

53e minuut.
Carnevale met een harde bal richting middenveld. Spadini is nu in balbezit. Spadini geeft een hoge lob. Daar is Opriţa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Opriţa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Cudia bereikt de bal nog maar net als eerste. Perozzi onderschept slim de pass. Perozzi geeft een lange en hoge pass. Opriţa rent richting de bal. Opriţa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ilkiller56 - CSKA Yambol 0:6

59e minuut.
Słoń passt de bal zonder na te denken. Opriţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriţa passt de bal met de wreef. Grzebinoga is nu in balbezit. Grzebinoga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Anacleto Campanella bereikt de bal nog maar net als eerste. Anacleto Campanella passt de bal in één keer door. Słoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Słoń geeft een lange en hoge pass. Grzebinoga springt en kopt de bal. Carnevale kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Opriţa maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ilkiller56 - CSKA Yambol 0:7

68e minuut.
Újváry met een sublieme pass. Anacleto Campanella probeert naar een medespeler te passen. Słoń speelt de bal door. Opriţa rent richting de bal. Opriţa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Carnevale trapt de bal weg van het doel. Anacleto Campanella speelt de bal door. Opriţa rent richting de bal. Opriţa schiet op doel. Bimbi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Spadini geeft de bal voor. Grzebinoga kopt de bal weg. Divozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriţa onderschept slim de pass. Opriţa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Spadini met een sublieme pass. Grzebinoga is nu in balbezit. Grzebinoga passt de bal in één keer door. Opriţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriţa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ilkiller56 - CSKA Yambol 0:8

72e minuut.
Spadini rent richting de bal. Spadini passt de bal in één keer door. Anacleto Campanella speelt de bal door. Opriţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriţa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Słoń met een snelle inworp. Anacleto Campanella bereikt de bal nog maar net als eerste. Anacleto Campanella speelt de bal door. Grzebinoga rent richting de bal. Grzebinoga haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Słoń geeft een lange en hoge pass. Grzebinoga kopt de bal weg. Anacleto Campanella speelt de bal door. Klungelig pakt Spadini de bal. Spadini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Słoń is nu in balbezit. Słoń passt de bal in één keer door. Bimbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriţa onderschept slim de pass. Opriţa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Opriţa onderschept slim de pass. Grzebinoga is nu in balbezit. Della Casa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Grzebinoga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grzebinoga zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
ilkiller56 - CSKA Yambol 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ilkiller56 78%, CSKA Yambol 22%.
ilkiller56 - CSKA Yambol 0:9