Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Garbatella Newland
442 Tactiek amichevole
40% Balbezit 60%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.8 gemiddelde waardering 45.9
weak Schieten solid
poor Passen good
weak Verdedigen good


2e minuut.
Tepe speelt de bal door. Ilg speelt de bal door. Chipciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chipciu schiet op doel. Ragno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Garbatella - Newland 0:1

5e minuut.
Antoniolo geeft een lange en hoge pass. Cuéllar kopt de bal weg. Kurlej rent richting de bal. Kurlej passt de bal met de wreef. Tepe geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Daar is Borsani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tepe rent richting de bal. Tepe passt de bal in één keer door. Ilg is nu in balbezit. Ilg schiet op doel. Ragno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chochołek zal de hoekschop nemen. Chipciu maakt een snoekduik en kopt de bal. Ragno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Garbatella - Newland 0:2

24e minuut.
Tirone speelt de bal door. Chochołek is nu in balbezit. Chochołek met een sublieme pass. Ilg is nu in balbezit. Ilg geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Garbatella - Newland 0:3

26e minuut.
Chipciu onderschept slim de pass. Antoniolo met een sublieme pass. Chipciu probeert de bal aan de voet te houden. Kurlej bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurlej geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Ragno trapt de bal weg van het doel. Kurlej is nu in balbezit. Kurlej probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ilg de bal. Ilg haalt uit met een fantastische trap. Ragno bokst de bal weg.

32e minuut.
Tirone met een sublieme pass. Daar is Kurlej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurlej geeft de bal voor. Ilg is nu in balbezit. Ilg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ragno trapt de bal weg van het doel. Chochołek kopt de bal weg. Ilg heeft problemen om de bal te vangen. Ilg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Garbatella - Newland 0:4

36e minuut.
Cappello is nu in balbezit. Kurlej onderschept slim de pass. Kurlej passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ilg de bal. Ilg geeft de bal voor. Ragno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Zaghetto rent richting de bal. Zaghetto passt de bal in één keer door. Ilg is nu in balbezit. Ilg draait met de bal, schiet en ... Ragno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Garbatella - Newland 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Garbatella 78%, Newland 22%.
AS Garbatella - Newland 0:5

50e minuut.
Inworp. Chochołek met de inworp. Tepe geeft een hoge lob. Chipciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chipciu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Maragnano bereikt de bal nog maar net als eerste. Tepe verovert de bal door een tackle van achteren. Tepe speelt de bal door. Chipciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chipciu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Kurlej kopt de bal weg. Chipciu heeft problemen om de bal te vangen. Chipciu passt de bal zonder na te denken. Ilg rent richting de bal. Ilg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Borsani is nu in balbezit. Baronchelli begaat een overtreding. Borsani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. D`Ambruosi met een snel genomen vrije trap. Cuéllar bereikt de bal nog maar net als eerste. Malfatti verovert de bal door een tackle van achteren. Malfatti draait met de bal, schiet en ... Ragusini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Antoniolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniolo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tepe de bal. Tepe geeft een hoge lob. Chipciu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Chochołek kan de bal niet met de borst controleren. D`Ambruosi is nu in balbezit. Chochołek verovert de bal door een tackle van achteren. Ilg is nu in balbezit. Ilg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Garbatella - Newland 0:6

67e minuut.
Tirone passt de bal zonder na te denken. Daar is Chochołek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chochołek probeert naar een medespeler te passen. Ilg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilg geeft een lange en hoge pass. Ragno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Chipciu rent richting de bal. Chipciu geeft een lange en hoge pass. Ilg bereikt de bal nog maar net als eerste. Chipciu rent richting de bal. Chipciu haalt uit met een fantastische trap. Ragno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Buitenspel voor Ilg. Goede buitenspelval van de verdediging. Ragno maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kurlej met een sublieme pass. Chipciu is nu in balbezit. Chipciu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Ragno met een harde bal richting middenveld. Tirone speelt de bal door. Chochołek probeert naar een medespeler te passen. Ilg rent richting de bal. Ilg schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chipciu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Garbatella - Newland 0:7

83e minuut.
Cozzolino geeft een lange en hoge pass. Vescovi heeft problemen om de bal te vangen. Kurlej met een sublieme pass. Ilg rent richting de bal. Ilg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Garbatella - Newland 0:8

85e minuut.
Chipciu rent richting de bal. Daar is Kurlej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurlej speelt de bal door. Ilg is nu in balbezit. Ilg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Garbatella - Newland 0:9

87e minuut.
Cappello geeft een lange en hoge pass. D`Ambruosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Maragnano is nu in balbezit. Ilg is nu in balbezit. Ilg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Baronchelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chochołek is nu in balbezit. Chochołek geeft een hoge lob. Chipciu is nu in balbezit. Chipciu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Garbatella - Newland 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Garbatella 78%, Newland 22%.
AS Garbatella - Newland 0:10