Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ac Foen S.S.C.CONDOR
Normal Tactiek W Napoli
39% Balbezit 61%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 29.3
average Schieten average
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen adequate


1e minuut.
Zəfəroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Zəfəroğlu passt de bal in één keer door. Panek is nu in balbezit. Panek schiet op doel. Volpino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Foen - S.S.C.CONDOR 0:1

9e minuut.
Petrioli heeft problemen om de bal te vangen. Güvez is nu in balbezit. Güvez geeft een lange en hoge pass. Panek rent richting de bal. Panek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Cerbasi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Güvez met een snelle inworp. Płaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Płaza geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Płaza met een sublieme pass. Panek rent richting de bal. Cortenova rent richting de bal. Panek onderschept slim de pass. Panek geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Panek is nu in balbezit. Panek passt de bal in één keer door. Güvez rent richting de bal. Zəfəroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zəfəroğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ac Foen 50%, S.S.C.CONDOR 50%.
Ac Foen - S.S.C.CONDOR 0:1

64e minuut.
Płaza is nu in balbezit. Płaza passt de bal zonder na te denken. Panek is nu in balbezit. Panek haalt uit met een fantastische trap. Briaschi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Foen - S.S.C.CONDOR 0:2

69e minuut.
Cortenova bereikt de bal nog maar net als eerste. Borbás onderschept slim de pass. Borbás passt de bal met de wreef. Panek heeft problemen om de bal te vangen. Panek geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Foen - S.S.C.CONDOR 0:3

77e minuut.
Bojin passt de bal met de wreef. Płaza met een sublieme pass. Daar is Cortenova, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tadé bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadé geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stefani bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Foen - S.S.C.CONDOR 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ac Foen 63%, S.S.C.CONDOR 37%.
Ac Foen - S.S.C.CONDOR 1:3