Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ManguStars The Alpha Divers
433 Tactiek 451 sos altos
36% Balbezit 64%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 49
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 50.6
weak Schieten outstanding
weak Passen solid
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
Äckerle rent richting de bal. Äckerle passt de bal met de wreef. Pelegrino heeft problemen om de bal te vangen. Pelegrino haalt uit met een fantastische trap. Tenani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ManguStars - The Alpha Divers 0:1

7e minuut.
Äckerle is nu in balbezit. Bozzini met een sublieme pass. Ołtarzewski rent richting de bal. Ołtarzewski schiet op doel. Tenani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ManguStars - The Alpha Divers 0:2

9e minuut.
Äckerle passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ołtarzewski de bal. Ołtarzewski speelt de bal door. Äckerle rent richting de bal. Äckerle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ManguStars - The Alpha Divers 0:3

14e minuut.
Tomankiewicz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ołtarzewski de bal. Äckerle speelt de bal door. Pelegrino rent richting de bal. Pelegrino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Tomankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomankiewicz passt de bal in één keer door. Äckerle heeft problemen om de bal te vangen. Äckerle speelt de bal door. Ołtarzewski rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tomankiewicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pelegrino springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Tomankiewicz is nu in balbezit. Tomankiewicz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Äckerle de bal. Pelegrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelegrino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Vivien kopt de bal weg. Ołtarzewski controleert de bal met de borst. Äckerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Ołtarzewski is nu in balbezit. Ołtarzewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Tomankiewicz probeert naar een medespeler te passen. Ołtarzewski is nu in balbezit. Ołtarzewski passt de bal met de wreef. Äckerle is nu in balbezit. Äckerle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ManguStars - The Alpha Divers 0:4

24e minuut.
Ołtarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ołtarzewski passt de bal met de wreef. Pelegrino rent richting de bal. Pelegrino draait met de bal, schiet en ... Tenani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ManguStars - The Alpha Divers 0:5

26e minuut.
Vivien kopt de bal weg. Klungelig pakt Re Calegari de bal. Äckerle rent richting de bal. Äckerle draait met de bal, schiet en ... Tenani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ManguStars - The Alpha Divers 0:6

31e minuut.
Ivon passt de bal zonder na te denken. Brum met een sublieme pass. Pelegrino geeft de bal voor. Äckerle rent richting de bal. Äckerle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ManguStars - The Alpha Divers 0:7

32e minuut.
Pelegrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozzini onderschept slim de pass. Äckerle is nu in balbezit. Äckerle passt de bal zonder na te denken. Ołtarzewski rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Tenani met een harde bal richting middenveld. Vivien bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivien passt de bal in één keer door. Äckerle heeft problemen om de bal te vangen. Äckerle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Vivien kopt de bal weg. Äckerle heeft problemen om de bal te vangen. Pelegrino is nu in balbezit. Ołtarzewski is nu in balbezit. Ołtarzewski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Pallesi rent richting de bal. Äckerle verovert de bal door een tackle van achteren. Äckerle speelt de bal door. Ołtarzewski is nu in balbezit. Ołtarzewski schiet op doel. Tenani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Äckerle is nu in balbezit. Äckerle schiet op doel. Tenani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ManguStars - The Alpha Divers 0:8

38e minuut.
Ołtarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ołtarzewski geeft een hoge lob. Pelegrino kopt de bal weg. Äckerle rent richting de bal. Äckerle schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Vivien rent richting de bal. Vivien probeert naar een medespeler te passen. Äckerle heeft problemen om de bal te vangen. Äckerle draait met de bal, schiet en ... Re Calegari probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Bonaluce passt de bal in één keer door. Tomankiewicz met een sublieme pass. Pelegrino is nu in balbezit. Pelegrino haalt uit met een fantastische trap. Tenani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ManguStars - The Alpha Divers 0:9

43e minuut.
Vivien met een snelle inworp. Klungelig pakt Pelegrino de bal. Pelegrino geeft de bal voor. Klungelig pakt Ołtarzewski de bal. Ołtarzewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ManguStars - The Alpha Divers 0:10

44e minuut.
Pelegrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelegrino geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Re Calegari de bal onder controle te krijgen. Äckerle rent richting de bal. Äckerle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ManguStars - The Alpha Divers 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ManguStars 85%, The Alpha Divers 15%.
ManguStars - The Alpha Divers 0:11

48e minuut.
Vivien speelt de bal door. Äckerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Äckerle speelt de bal door. Daar is Ołtarzewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ołtarzewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Äckerle passt de bal in één keer door. Vivien is nu in balbezit. Pelegrino is nu in balbezit. Pelegrino draait met de bal, schiet en ... Tenani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ManguStars - The Alpha Divers 0:12

50e minuut.
Pelegrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelegrino passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Äckerle de bal. Ołtarzewski is nu in balbezit. Ołtarzewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ManguStars - The Alpha Divers 0:13

51e minuut.
Piccolomini rent richting de bal. Pelegrino rent richting de bal. Pelegrino met een sublieme pass. Ołtarzewski heeft problemen om de bal te vangen. Ołtarzewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Brum geeft de bal voor. Pelegrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelegrino passt de bal met de wreef. Äckerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Äckerle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Doeltrap. Tenani trapt de bal weg. Tomankiewicz kopt de bal weg. Äckerle is nu in balbezit. Äckerle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Tomankiewicz kopt de bal weg. Ołtarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ołtarzewski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Äckerle de bal. Äckerle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ManguStars - The Alpha Divers 0:14

60e minuut.
Vivien probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pelegrino de bal. Pelegrino passt de bal met de wreef. Äckerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Äckerle schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Tenani met een harde bal richting middenveld. Tomankiewicz is nu in balbezit. Tomankiewicz passt de bal met de wreef. Ołtarzewski is nu in balbezit. Ołtarzewski schiet op doel. Tenani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pelegrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelegrino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ManguStars - The Alpha Divers 0:15

65e minuut.
Äckerle rent richting de bal. Äckerle passt de bal zonder na te denken. Ołtarzewski rent richting de bal. Ołtarzewski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Re Calegari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ManguStars - The Alpha Divers 0:16

67e minuut.
Vivien kopt de bal weg. Äckerle probeert naar een medespeler te passen. Pelegrino is nu in balbezit. Pelegrino haalt uit met een fantastische trap. Tenani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ManguStars - The Alpha Divers 0:17

69e minuut.
Äckerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelegrino probeert naar een medespeler te passen. Vivien is nu in balbezit. Vivien geeft een hoge lob. Ołtarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Ołtarzewski passt de bal met de wreef. Tomankiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Ołtarzewski geeft de bal voor. Äckerle krijgt zijn hoofd ertegen. Tenani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ManguStars - The Alpha Divers 0:18

73e minuut.
Äckerle is nu in balbezit. Pelegrino is nu in balbezit. Pelegrino passt de bal in één keer door. Äckerle is nu in balbezit. Äckerle haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Tomankiewicz met een snelle inworp. Brum bereikt de bal nog maar net als eerste. Brum passt de bal met de wreef. Daar is Ołtarzewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ołtarzewski schiet op doel. Tenani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ołtarzewski rent richting de bal. Ołtarzewski passt de bal met de wreef. Pelegrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelegrino schiet op doel. Tenani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ManguStars - The Alpha Divers 0:19

77e minuut.
Klungelig pakt Tullio de bal. Ołtarzewski verovert de bal door een tackle van achteren. Ołtarzewski geeft een lange en hoge pass. Äckerle kan de bal niet met de borst controleren. Äckerle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ManguStars - The Alpha Divers 0:20

80e minuut.
Noci bereikt de bal nog maar net als eerste. Brum verovert de bal door een tackle van achteren. Brum geeft een lange en hoge pass. Pelegrino rent richting de bal. Pelegrino haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Ołtarzewski geeft een lange en hoge pass. Tenani probeert naar een medespeler te passen. Brum kopt de bal weg. Äckerle rent richting de bal. Äckerle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ManguStars - The Alpha Divers 0:21

84e minuut.
Saggini bereikt de bal nog maar net als eerste. Saggini geeft een hoge lob. Tomankiewicz kopt de bal weg. Ołtarzewski is nu in balbezit. Ołtarzewski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tenani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Re Calegari geeft een lange en hoge pass. Piccolomini kan de bal niet met de borst controleren. Vivien speelt de bal door. Äckerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Äckerle haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Daar is Pallesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pallesi geeft de bal voor. Nizielski kopt de bal weg. Tomankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomankiewicz passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Ołtarzewski kopt de bal weg. Äckerle kan de bal niet met de borst controleren. Pelegrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Äckerle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Äckerle haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Äckerle is nu in balbezit. Ołtarzewski rent richting de bal. Ołtarzewski passt de bal met de wreef. Pelegrino is nu in balbezit. Pelegrino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ManguStars - The Alpha Divers 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ManguStars 89%, The Alpha Divers 11%.
ManguStars - The Alpha Divers 0:22