Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Virgilio WEEDSjoint
541 Tactiek IIPdgi
40% Balbezit 60%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 40.5
weak Schieten very good
poor Passen adequate
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Chlabicz is nu in balbezit. Chlabicz met een sublieme pass. Kecskés geeft een lange en hoge pass. Tytek is nu in balbezit. Tytek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Pinotti kopt de bal weg. Daar is Tytek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Micciché is nu in balbezit. Tytek onderschept slim de pass. Tytek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Virgilio - WEEDSjoint 0:1

7e minuut.
Colletta verovert de bal door een tackle van achteren. Pinotti onderschept slim de pass. Pinotti met een sublieme pass. Tonon bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonon draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Velcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcea haalt uit met een fantastische trap. Gonella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Pesaresi geeft een hoge lob. Pavino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pinotti is nu in balbezit. Pinotti geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Virgilio - WEEDSjoint 0:2

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gonella met een harde bal richting middenveld. Truchanowski kopt de bal weg. Velcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcea schiet op doel. Gonella bokst de bal weg.

22e minuut.
Celestini is nu in balbezit. Micciché bereikt de bal nog maar net als eerste. Tytek verovert de bal door een tackle van achteren. Tytek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Pesaresi rent richting de bal. Pesaresi passt de bal zonder na te denken. Teodorovici geeft een lange en hoge pass. Tytek is nu in balbezit. Tytek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Virgilio - WEEDSjoint 0:3

26e minuut.
Pesaresi met een sublieme pass. Velcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcea geeft de bal voor. Tytek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tytek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Kecskés bereikt de bal nog maar net als eerste. Kecskés passt de bal in één keer door. Pinotti rent richting de bal. Pinotti geeft de bal voor. Velcea rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Chlabicz heeft problemen om de bal te vangen. Chlabicz geeft een lange en hoge pass. Pesaresi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesaresi draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Micciché de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Virgilio - WEEDSjoint 0:4

33e minuut.
Pillon passt de bal met de wreef. Pinotti heeft problemen om de bal te vangen. Pinotti speelt de bal door. Tytek rent richting de bal. Tytek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Pinotti probeert de bal met de borst te controleren. Pinotti probeert naar een medespeler te passen. Bulbarelli is nu in balbezit. Tytek verovert de bal door een tackle van achteren. Tytek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Tonon is nu in balbezit. Tytek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulbarelli heeft problemen om de bal te vangen. Pinotti is nu in balbezit. Pinotti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Virgilio 81%, WEEDSjoint 19%.
Real Virgilio - WEEDSjoint 0:4

60e minuut.
Pinotti verovert de bal door een tackle van achteren. Pinotti passt de bal met de wreef. Micciché rent richting de bal. Tytek onderschept slim de pass. Tytek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Pinotti probeert naar een medespeler te passen. Celestini rent richting de bal. Velcea onderschept slim de pass. Velcea draait met de bal, schiet en ... Gonella probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Virgilio - WEEDSjoint 0:5

64e minuut.
Yanbakmaz met een snelle inworp. Pesaresi bereikt de bal nog maar net als eerste. Colletta rent richting de bal. Pesaresi onderschept slim de pass. Pesaresi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Pinotti heeft problemen om de bal te vangen. Pinotti met een sublieme pass. Velcea rent richting de bal. Velcea schiet op doel. Gonella maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Virgilio - WEEDSjoint 0:6

74e minuut.
Tytek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tytek passt de bal in één keer door. Micciché heeft problemen om de bal te vangen. Velcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Teodorovici speelt de bal door. Klungelig pakt Pesaresi de bal. Colletta maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Colletta moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Colletta schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

76e minuut.
Micciché kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Yanbakmaz zal de hoekschop nemen. Pinotti kopt de bal weg. Micciché heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Virgilio - WEEDSjoint 0:7

79e minuut.
Inworp. Kecskés met de inworp. Tonon rent richting de bal. Tonon geeft de bal voor. Velcea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gonella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Truchanowski geeft de bal voor. Chlabicz probeert de bal aan de voet te houden. Pesaresi rent richting de bal. Pesaresi passt de bal zonder na te denken. Pinotti geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Pinotti probeert naar een medespeler te passen. Celestini bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcea onderschept slim de pass. Velcea draait met de bal, schiet en ... Gonella maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Virgilio - WEEDSjoint 0:8

89e minuut.
Chlabicz met een sublieme pass. Celestini bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcea onderschept slim de pass. Velcea draait met de bal, schiet en ... Gonella maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Virgilio - WEEDSjoint 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Virgilio 71%, WEEDSjoint 29%.
Real Virgilio - WEEDSjoint 0:9