Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unione venezia 82 papaveri
Normal Tactiek vamos555
39% Balbezit 61%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 38
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 37.3
weak Schieten good
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen average


4e minuut.
Gerardi verovert de bal door een tackle van achteren. Gerardi passt de bal zonder na te denken. Ciardo is nu in balbezit. Daar is Ciardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciardo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Consiglio is nu in balbezit. Consiglio geeft een lange en hoge pass. Collinelli met een sublieme pass. Brandolesio rent richting de bal. Brandolesio passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Fratello is nu in balbezit. Brandolesio onderschept slim de pass. Brandolesio passt de bal met de wreef. Ciardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Unione venezia 82 - papaveri 0:1

11e minuut.
Falcata is nu in balbezit. Falcata speelt de bal door. Feni met een sublieme pass. Klungelig pakt Brandolesio de bal. Brandolesio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Cusumano heeft problemen om de bal te vangen. Gerardi met een sublieme pass. Falcata is nu in balbezit. Brandolesio is nu in balbezit. Brandolesio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Feni controleert de bal met de borst. Ciardo rent richting de bal. Cusumano schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cusumano krijgt een gele kaart. Ciardo raakt geblesseerd tijdens het duel. Feni wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Calzetta speelt de bal door. Collinelli probeert naar een medespeler te passen. Cacciari probeert de bal met de borst te controleren. Ciardo is nu in balbezit. Ciardo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Fratello bereikt de bal nog maar net als eerste. Morino verovert de bal door een tackle van achteren. Morino passt de bal zonder na te denken. Brandolesio is nu in balbezit. Brandolesio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Daar is Brandolesio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brandolesio speelt de bal door. Barazzutti bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcata verovert de bal door een tackle van achteren. Falcata schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Collinelli met een snelle inworp. Daar is Brandolesio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brandolesio schiet op doel. Fratello probeert de bal aan de voet te houden. Campagna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Unione venezia 82 - papaveri 0:2

26e minuut.
Feni probeert naar een medespeler te passen. Ciardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciardo passt de bal met de wreef. Brandolesio rent richting de bal. Brandolesio draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Feni bereikt de bal nog maar net als eerste. Feni passt de bal in één keer door. Cusumano speelt de bal door. Collinelli rent richting de bal. Collinelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Unione venezia 82 - papaveri 0:3

38e minuut.
Ciardo onderschept slim de pass. Ciardo met een sublieme pass. Brandolesio bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandolesio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Unione venezia 82 - papaveri 0:4

41e minuut.
Garibbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratello begaat een overtreding. Garibbo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Morino met een snel genomen vrije trap. Brandolesio rent richting de bal. Brandolesio draait met de bal, schiet en ... Campagna maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unione venezia 82 85%, papaveri 15%.
Unione venezia 82 - papaveri 0:4

46e minuut.
Bregalini geeft een hoge lob. Gerardi rent richting de bal. Gerardi geeft de bal voor. Klungelig pakt Brandolesio de bal. Brandolesio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Unione venezia 82 - papaveri 0:5

48e minuut.
Gerardi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barazzutti. Gerardi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gerardi met een snel genomen vrije trap. Brandolesio springt en kopt de bal. Campagna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Unione venezia 82 - papaveri 0:6

49e minuut.
Garibbo geeft de bal voor. Gerardi rent richting de bal. Gerardi passt de bal met de wreef. Falcata rent richting de bal. Falcata draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Falcata met de inworp. Feni is nu in balbezit. Feni speelt de bal door. Collinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Collinelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Cusumano verovert de bal door een tackle van achteren. Feni bereikt de bal nog maar net als eerste. Feni passt de bal zonder na te denken. Gerardi heeft problemen om de bal te vangen. Gerardi geeft de bal voor. Campagna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Brandolesio rent richting de bal. Brandolesio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unione venezia 82 - papaveri 0:7

64e minuut.
Barazzutti bereikt de bal nog maar net als eerste. Barazzutti geeft een lange en hoge pass. Garibbo met een sublieme pass. Brandolesio rent richting de bal. Brandolesio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Buciella geeft een hoge lob. Inworp. Falcata met de inworp. Feni bereikt de bal nog maar net als eerste. Feni geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Unione venezia 82 - papaveri 0:8

70e minuut.
Cacciari geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Collinelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brandolesio heeft problemen om de bal te vangen. Brandolesio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Falcata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falcata schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Falcata bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcata draait met de bal, schiet en ... Buciella probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Unione venezia 82 - papaveri 0:9

73e minuut.
Garibbo met een sublieme pass. Brandolesio rent richting de bal. Brandolesio passt de bal met de wreef. Ciardo rent richting de bal. Ciardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unione venezia 82 - papaveri 0:10

76e minuut.
Cacciari geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Collinelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brandolesio is nu in balbezit. Brandolesio geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ciardo rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unione venezia 82 - papaveri 0:11

85e minuut.
Cacciari heeft problemen om de bal te vangen. Ciardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciardo passt de bal met de wreef. Brandolesio is nu in balbezit. Brandolesio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Brandolesio passt de bal in één keer door. Ciardo rent richting de bal. Feni rent richting de bal. Ciardo rent richting de bal. Ciardo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unione venezia 82 85%, papaveri 15%.
Unione venezia 82 - papaveri 0:11