Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C.nquina Antoniana F.C.
Normal Tactiek 4-3-3 alto
39% Balbezit 61%
86% Spel op eigen helft 14%
1 Doelpogingen 62
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 56.6
average Schieten formidable
weak Passen very good
hopeless Verdedigen very good


2e minuut.
Tosatto rent richting de bal. Alvarado onderschept slim de pass. Alvarado geeft een lange en hoge pass. Amaya springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.nquina - Antoniana F.C. 0:1

4e minuut.
Patacca geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vara met een snelle inworp. Kuczera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Stornara bereikt de bal nog maar net als eerste. Petercol verovert de bal door een tackle van achteren. Petercol geeft een hoge lob. Daar is Amaya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amaya draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lovati trapt de bal weg van het doel. Jones kopt de bal weg. Amaya is nu in balbezit. Amaya haalt uit met een fantastische trap. Lovati verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kuczera heeft problemen om de bal te vangen. Kuczera haalt uit met een fantastische trap. Lovati maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.nquina - Antoniana F.C. 0:2

7e minuut.
Kuczera onderschept slim de pass. Maccione is nu in balbezit. Kuczera onderschept slim de pass. Kuczera geeft de bal voor. Alvarado springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lovati probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Jones kopt de bal weg. Kuczera kan de bal niet met de borst controleren. Patacca bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczera onderschept slim de pass. Kuczera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Mandrelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaya verovert de bal door een tackle van achteren. Amaya speelt de bal door. Kuczera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczera haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.nquina - Antoniana F.C. 0:3

14e minuut.
Vara is nu in balbezit. Klungelig pakt Vara de bal. Vara geeft een hoge lob. Amaya rent richting de bal. Amaya haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cambiasi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Valena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuczera is nu in balbezit. Kuczera draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Cuturro rent richting de bal. Cambiasi verovert de bal door een tackle van achteren. Cambiasi speelt de bal door. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Lovati met een harde bal richting middenveld. Jones kopt de bal weg. Daar is Cuturro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado schiet op doel. Lovati kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Amaya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amaya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.nquina - Antoniana F.C. 0:4

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cambiasi met een snelle inworp. Alvarado rent richting de bal. Alvarado draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Maccione de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vara zal de hoekschop nemen. Kuczera kopt de bal weg. Vara geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Amaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaya schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Stornara passt de bal met de wreef. Tosatto rent richting de bal. Cambiasi onderschept slim de pass. Amaya rent richting de bal. Amaya draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Cambiasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambiasi passt de bal met de wreef. Amaya rent richting de bal. Kuczera is nu in balbezit. Kuczera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.nquina - Antoniana F.C. 0:5

29e minuut.
Cambiasi verovert de bal door een tackle van achteren. Cambiasi geeft een hoge lob. Kuczera kopt de bal weg. Amaya is nu in balbezit. Amaya schiet op doel. Lovati verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.nquina - Antoniana F.C. 0:6

32e minuut.
Vara geeft een lange en hoge pass. Lovati speelt de bal door. Daar is Erzeni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vara is nu in balbezit. Vara schiet op doel. Lovati kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mandrelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandrelli geeft een lange en hoge pass. Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Jones geeft de bal voor. Alvarado kopt de bal weg. Lovati verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Vara met een snelle inworp. Kuczera rent richting de bal. Kuczera geeft een hoge lob. Alvarado rent richting de bal. Alvarado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Tănase is nu in balbezit. Tănase geeft een hoge lob. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaya rent richting de bal. Amaya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.nquina - Antoniana F.C. 0:7

37e minuut.
Jones passt de bal in één keer door. Vara speelt de bal door. Kuczera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczera schiet op doel. Lovati werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.nquina - Antoniana F.C. 0:8

38e minuut.
Stornara speelt de bal door. Daar is Erzeni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuczera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Maccione met een harde bal richting middenveld. Vara kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Amaya de bal onder controle te krijgen. Kuczera rent richting de bal. Kuczera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.nquina - Antoniana F.C. 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.nquina 83%, Antoniana F.C. 17%.
A.C.nquina - Antoniana F.C. 0:9

46e minuut.
Cursietti komt het veld opgelopen. Sarmiento komt het veld opgelopen. Ledezma komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Tosatto is nu in balbezit. Jones onderschept slim de pass. Amaya is nu in balbezit. Daar is Alvarado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alvarado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Cursietti geeft de bal voor. Amaya kopt de bal weg. Alvarado heeft problemen om de bal te vangen. Amaya is nu in balbezit. Amaya draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Tosatto de bal. Alvarado rent richting de bal. Alvarado schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Amaya rent richting de bal. Amaya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.nquina - Antoniana F.C. 0:10

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lovati met een harde bal richting middenveld. Cursietti kopt de bal weg. Amaya is nu in balbezit. Amaya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.nquina - Antoniana F.C. 0:11

59e minuut.
Štepka probeert de bal met de borst te controleren. Ledezma probeert naar een medespeler te passen. Alvarado rent richting de bal. Alvarado schiet op doel. Lovati werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Cursietti probeert naar een medespeler te passen. Sarmiento rent richting de bal. Sarmiento passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Amaya de bal. Amaya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.nquina - Antoniana F.C. 0:12

63e minuut.
Amaya schiet op doel. Mandrelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ledezma neemt de hoekschop. Alvarado krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Cuturro geeft de bal voor. Otépka is nu in balbezit. Otépka passt de bal met de wreef. Amaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.nquina - Antoniana F.C. 0:13

66e minuut.
Mandrelli geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ledezma met de inworp. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Cuturro rent richting de bal. Alvarado verovert de bal door een tackle van achteren. Alvarado met een sublieme pass. Amaya heeft problemen om de bal te vangen. Amaya haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Alvarado rent richting de bal. Alvarado passt de bal in één keer door. Amaya is nu in balbezit. Amaya draait met de bal, schiet en ... Lovati maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Sarmiento is nu in balbezit. Sarmiento draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.nquina - Antoniana F.C. 0:14

71e minuut.
Doeltrap. Maccione trapt de bal weg van het doel. Stornara kopt de bal weg. Amaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaya schiet op doel. Lovati verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Petercol geeft de bal voor. Klungelig pakt Mandrelli de bal. Alvarado rent richting de bal. Alvarado haalt uit met een fantastische trap. Lovati werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.nquina - Antoniana F.C. 0:15

75e minuut.
Mandrelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaya onderschept slim de pass. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado schiet op doel. Lovati maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Cursietti rent richting de bal. Cursietti passt de bal zonder na te denken. Sarmiento is nu in balbezit. Sarmiento draait met de bal, schiet en ... Lovati probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.nquina - Antoniana F.C. 0:16

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Maccione trapt de bal weg. Ledezma kopt de bal weg. Alvarado rent richting de bal. Alvarado schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Maccione, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarmiento is nu in balbezit. Sarmiento haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.nquina - Antoniana F.C. 0:17

82e minuut.
Lovati trapt de bal weg. Inworp. Ledezma met een snelle inworp. Jones heeft problemen om de bal te vangen. Jones schiet op doel. Lovati bokst de bal weg.

85e minuut.
Ledezma speelt de bal door. Alvarado heeft problemen om de bal te vangen. Alvarado passt de bal zonder na te denken. Amaya heeft problemen om de bal te vangen. Amaya draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Štepka geeft een lange en hoge pass. Cursietti rent richting de bal. Cursietti speelt de bal door. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.nquina - Antoniana F.C. 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.nquina 88%, Antoniana F.C. 12%.
A.C.nquina - Antoniana F.C. 0:18