Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IndennaZzionale A-Pulp
352 Tactiek CCNew2.2_off
45% Balbezit 55%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 49
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
25.6 gemiddelde waardering 54.1
average Schieten excellent
poor Passen excellent
weak Verdedigen adequate


2e minuut.
Səmədli met een sublieme pass. Páez rent richting de bal. Páez passt de bal met de wreef. Gromek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromek haalt uit met een fantastische trap. Crisafulli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Massariol met de inworp. Principi is nu in balbezit. Massariol verovert de bal door een tackle van achteren. Massariol geeft de bal voor. Stelzer springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Páez bereikt de bal nog maar net als eerste. Páez geeft een lange en hoge pass. Stelzer rent richting de bal. Stelzer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IndennaZzionale - A-Pulp 0:1

6e minuut.
Marchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchini geeft de bal voor. Inworp. Səmədli met de inworp. Gromek geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Stelzer speelt de bal door. Gromek is nu in balbezit. Gromek haalt uit met een fantastische trap. Rispoli probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Gromek heeft problemen om de bal te vangen. Crisafulli met een sublieme pass. Gromek kopt de bal weg. Daar is Strangi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Páez speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stelzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelzer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IndennaZzionale - A-Pulp 0:2

9e minuut.
Strangi bereikt de bal nog maar net als eerste. Strangi probeert naar een medespeler te passen. Səmədli met een sublieme pass. Stelzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelzer schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Verdone kopt de bal weg. Səmədli met een sublieme pass. Gromek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromek draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rispoli de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
IndennaZzionale - A-Pulp 0:3

12e minuut.
Səmədli is nu in balbezit. Səmədli speelt de bal door. Gromek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromek haalt uit met een fantastische trap. Crisafulli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IndennaZzionale - A-Pulp 0:4

13e minuut.
Səmədli passt de bal zonder na te denken. Rispoli is nu in balbezit. Gromek verovert de bal door een tackle van achteren. Stelzer is nu in balbezit. Stelzer haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Gromek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Páez de bal. Stelzer is nu in balbezit. Stelzer schiet op doel. Crisafulli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IndennaZzionale - A-Pulp 0:5

18e minuut.
Səmədli speelt de bal door. Gromek is nu in balbezit. Gromek probeert naar een medespeler te passen. Stelzer rent richting de bal. Stelzer schiet op doel. Crisafulli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Páez rent richting de bal. Páez passt de bal met de wreef. Stelzer rent richting de bal. Stelzer draait met de bal, schiet en ... Crisafulli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IndennaZzionale - A-Pulp 0:6

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Strangi met een snelle inworp. Páez bereikt de bal nog maar net als eerste. Páez geeft de bal voor. Stelzer maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Riccardo passt de bal met de wreef. Səmədli rent richting de bal. Səmədli passt de bal met de wreef. Gromek rent richting de bal. Gromek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IndennaZzionale - A-Pulp 0:7

27e minuut.
Gromek is nu in balbezit. Stelzer rent richting de bal. Gromek is nu in balbezit. Gromek schiet op doel. Crisafulli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IndennaZzionale - A-Pulp 0:8

28e minuut.
Stelzer onderschept slim de pass. Páez rent richting de bal. Páez met een sublieme pass. Gromek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Crisafulli speelt de bal door. Səmədli geeft de bal voor. Klungelig pakt Sosio de bal. Stelzer is nu in balbezit. Stelzer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Gromek rent richting de bal. Gromek geeft een lange en hoge pass. Stelzer rent richting de bal. Səmədli geeft de bal voor. Gromek maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Strangi is nu in balbezit. Strangi probeert naar een medespeler te passen. Gromek rent richting de bal. Gromek schiet op doel. Crisafulli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IndennaZzionale - A-Pulp 0:9

44e minuut.
Stelzer draait met de bal, schiet en ... Crisafulli met een sublieme pass. Klungelig pakt Verdone de bal. Páez bereikt de bal nog maar net als eerste. Páez geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cioce komt het veld opgelopen. Isnardi komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Páez rent richting de bal. Páez passt de bal in één keer door. Isnardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Isnardi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IndennaZzionale - A-Pulp 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IndennaZzionale 91%, A-Pulp 9%.
IndennaZzionale - A-Pulp 0:10

52e minuut.
Səmədli is nu in balbezit. Səmədli geeft een lange en hoge pass. Isnardi kopt de bal weg. Gromek is nu in balbezit. Gromek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Doeltrap. Crisafulli trapt de bal weg. Riccardo probeert naar een medespeler te passen. Gromek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromek schiet op doel. Crisafulli bokst de bal weg. Páez is nu in balbezit. Páez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
IndennaZzionale - A-Pulp 0:11

54e minuut.
Gromek rent richting de bal. Páez rent richting de bal. Páez geeft een lange en hoge pass. Isnardi maakt een snoekduik en kopt de bal. Crisafulli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IndennaZzionale - A-Pulp 0:12

55e minuut.
Massariol onderschept slim de pass. Massariol geeft de bal voor. Isnardi rent richting de bal. Isnardi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IndennaZzionale - A-Pulp 0:13

57e minuut.
Páez bereikt de bal nog maar net als eerste. Páez met een sublieme pass. Isnardi is nu in balbezit. Isnardi schiet op doel. Crisafulli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IndennaZzionale - A-Pulp 0:14

59e minuut.
Sosio geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Massariol met de inworp. Páez rent richting de bal. Páez geeft een lange en hoge pass. Crisafulli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Isnardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Isnardi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IndennaZzionale - A-Pulp 0:15

64e minuut.
Cioce verovert de bal door een tackle van achteren. Cioce passt de bal met de wreef. Gromek is nu in balbezit. Gromek draait met de bal, schiet en ... Crisafulli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IndennaZzionale - A-Pulp 0:16

66e minuut.
Páez rent richting de bal. Páez geeft een lange en hoge pass. Crisafulli probeert naar een medespeler te passen. Flora geeft een hoge lob. Gromek kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Páez bereikt de bal nog maar net als eerste. Páez passt de bal met de wreef. Isnardi rent richting de bal. Isnardi schiet op doel. Crisafulli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IndennaZzionale - A-Pulp 0:17

70e minuut.
Səmədli bereikt de bal nog maar net als eerste. Səmədli passt de bal met de wreef. Páez speelt de bal door. Isnardi rent richting de bal. Isnardi schiet op doel. Crisafulli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gromek rent richting de bal. Gromek schiet op doel. Crisafulli probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
IndennaZzionale - A-Pulp 0:18

73e minuut.
Strangi rent richting de bal. Strangi passt de bal zonder na te denken. Páez is nu in balbezit. Isnardi is nu in balbezit. Isnardi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Səmədli speelt de bal door. Páez heeft problemen om de bal te vangen. Páez probeert naar een medespeler te passen. Gromek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IndennaZzionale - A-Pulp 0:19

77e minuut.
Səmədli bereikt de bal nog maar net als eerste. Səmədli passt de bal in één keer door. Daar is Isnardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Páez bereikt de bal nog maar net als eerste. Páez draait met de bal, schiet en ... Paal!

78e minuut.
Crisafulli trapt de bal weg. Səmədli kopt de bal weg. Gromek probeert de bal met de borst te controleren. Gromek draait met de bal, schiet en ... Rispoli probeert de bal aan de voet te houden. Crisafulli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Cioce zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Verdone rent richting de bal. Səmədli begaat een overtreding. Səmədli krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Səmədli rent richting de bal. Isnardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Səmədli is nu in balbezit. Isnardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Isnardi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Páez passt de bal met de wreef. Isnardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Səmədli bereikt de bal nog maar net als eerste. Səmədli haalt uit met een fantastische trap. Crisafulli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IndennaZzionale - A-Pulp 0:20

85e minuut.
Rispoli heeft problemen om de bal te vangen. Səmədli bereikt de bal nog maar net als eerste. Səmədli geeft een lange en hoge pass. Isnardi is nu in balbezit. Isnardi schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Səmədli speelt de bal door. Páez met een sublieme pass. Gromek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IndennaZzionale - A-Pulp 0:21

88e minuut.
Isnardi passt de bal met de wreef. Riccardo is nu in balbezit. Riccardo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gromek de bal. Gromek draait met de bal, schiet en ... Crisafulli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gromek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IndennaZzionale - A-Pulp 0:22

89e minuut.
Páez bereikt de bal nog maar net als eerste. Páez passt de bal in één keer door. Səmədli bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Səmədli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Səmədli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Crisafulli trapt de bal weg van het doel. Səmədli kopt de bal weg. Daar is Gromek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isnardi is nu in balbezit. Isnardi haalt uit met een fantastische trap. Crisafulli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gromek is nu in balbezit. Gromek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IndennaZzionale 88%, A-Pulp 12%.
IndennaZzionale - A-Pulp 0:22