Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scappati I Casa Socialisma Teamo
Normal Tactiek Socialisma 433
42% Balbezit 58%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 53
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 53.3
poor Schieten formidable
poor Passen excellent
weak Verdedigen very good


1e minuut.
Ibarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibarra passt de bal zonder na te denken. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Tú bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Tú haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco geeft de bal voor. Serrano is nu in balbezit. Serrano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Tuấn Tú controleert de bal met de borst. Tấn Phát is nu in balbezit. Tấn Phát met een sublieme pass. Ibarra is nu in balbezit. Ibarra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Pacheco rent richting de bal. Pacheco met een sublieme pass. Serrano heeft problemen om de bal te vangen. Tuấn Tú bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Tú draait met de bal, schiet en ... Telese probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Serrano rent richting de bal. Serrano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scappati I Casa - Socialisma Teamo 0:1

8e minuut.
Pacheco verovert de bal door een tackle van achteren. Pacheco geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ibarra de bal. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Serrano passt de bal zonder na te denken. Daar is Tuấn Tú, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuấn Tú probeert naar een medespeler te passen. Serrano rent richting de bal. Serrano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scappati I Casa - Socialisma Teamo 0:2

18e minuut.
Tuấn Tú heeft problemen om de bal te vangen. Aita bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano rent richting de bal. Serrano schiet op doel. Telese werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scappati I Casa - Socialisma Teamo 0:3

21e minuut.
Tấn Phát bereikt de bal nog maar net als eerste. Tấn Phát passt de bal zonder na te denken. Serrano is nu in balbezit. Serrano schiet op doel. Telese werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scappati I Casa - Socialisma Teamo 0:4

22e minuut.
Cresci heeft problemen om de bal te vangen. Serrano is nu in balbezit. Tuấn Tú rent richting de bal. Serrano rent richting de bal. Serrano schiet op doel. Telese probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Tấn Phát geeft een hoge lob. Serrano kopt de bal weg. Tuấn Tú is nu in balbezit. Tuấn Tú schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Scappati I Casa - Socialisma Teamo 0:5

25e minuut.
Tuấn Tú passt de bal zonder na te denken. Daar is Serrano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serrano passt de bal met de wreef. Ibarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibarra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Duménigo geeft een hoge lob. Tuấn Tú rent richting de bal. Tuấn Tú speelt de bal door. Serrano heeft problemen om de bal te vangen. Serrano haalt uit met een fantastische trap. Telese kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Scarpellini rent richting de bal. Scarpellini passt de bal zonder na te denken. Crudeli heeft problemen om de bal te vangen. Ibarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibarra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Duménigo geeft de bal voor. Scarpellini kopt de bal weg. Cresci heeft problemen om de bal te vangen. Ibarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibarra schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Tấn Phát passt de bal zonder na te denken. Daar is Tuấn Tú, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuấn Tú passt de bal in één keer door. Serrano rent richting de bal. Serrano schiet op doel. Telese probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Serrano rent richting de bal. Serrano passt de bal zonder na te denken. Tuấn Tú bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Tú haalt uit met een fantastische trap. Telese maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scappati I Casa - Socialisma Teamo 0:6

39e minuut.
Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano passt de bal zonder na te denken. Tuấn Tú is nu in balbezit. Ibarra is nu in balbezit. Ibarra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Tuấn Tú bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Tú verovert de bal door een tackle van achteren. Serrano rent richting de bal. Serrano schiet op doel. Telese probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ibarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibarra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scappati I Casa - Socialisma Teamo 0:7

43e minuut.
Pacheco passt de bal met de wreef. Ibarra is nu in balbezit. Ibarra probeert naar een medespeler te passen. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Scappati I Casa - Socialisma Teamo 0:8

45e minuut.
Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sperandio de bal. Serrano rent richting de bal. Serrano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scappati I Casa 86%, Socialisma Teamo 14%.
Scappati I Casa - Socialisma Teamo 0:8

46e minuut.
Ibarra speelt de bal door. Serrano rent richting de bal. Serrano passt de bal zonder na te denken. Tuấn Tú is nu in balbezit. Tuấn Tú schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Badanai kopt de bal weg. Duménigo geeft de bal voor. Ibarra kopt de bal weg. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Scarpellini de bal. Tuấn Tú rent richting de bal. Tuấn Tú schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Klungelig pakt Tuấn Tú de bal. Tuấn Tú passt de bal in één keer door. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano schiet op doel. Telese maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scappati I Casa - Socialisma Teamo 0:9

51e minuut.
Frattin passt de bal zonder na te denken. Crudeli heeft problemen om de bal te vangen. Cresci is nu in balbezit. Ibarra verovert de bal door een tackle van achteren. Ibarra geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Tấn Phát zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Tuấn Tú, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuấn Tú geeft de bal voor. Ibarra krijgt zijn hoofd ertegen. Telese maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Serrano is nu in balbezit. Serrano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Buonvicini kopt de bal weg. Bernal rent richting de bal. Bernal passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Serrano de bal. Serrano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Telese met een sublieme pass. Pacheco geeft de bal voor. Tấn Phát kopt de bal weg. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Scappati I Casa - Socialisma Teamo 0:10

59e minuut.
Calandro met een sublieme pass. Badanai met een sublieme pass. Aita bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano verovert de bal door een tackle van achteren. Serrano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scappati I Casa - Socialisma Teamo 0:11

64e minuut.
Tuấn Tú passt de bal in één keer door. Tấn Phát bereikt de bal nog maar net als eerste. Tấn Phát geeft de bal voor. Serrano is nu in balbezit. Serrano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scappati I Casa - Socialisma Teamo 0:12

67e minuut.
Tuấn Tú verovert de bal door een tackle van achteren. Tuấn Tú geeft een hoge lob. Ibarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibarra draait met de bal, schiet en ... Telese werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scappati I Casa - Socialisma Teamo 0:13

72e minuut.
Tấn Phát passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tuấn Tú de bal. Tuấn Tú geeft de bal voor. Ibarra rent richting de bal. Ibarra geeft een hoge lob. Telese kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Pacheco geeft de bal voor. Serrano is nu in balbezit. Tuấn Tú bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Tú haalt uit met een fantastische trap. Telese werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scappati I Casa - Socialisma Teamo 0:14

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Scarpellini met een harde bal richting middenveld. Tấn Phát kopt de bal weg. Serrano is nu in balbezit. Serrano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Ibarra onderschept slim de pass. Ibarra probeert naar een medespeler te passen. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano haalt uit met een fantastische trap. Telese werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scappati I Casa - Socialisma Teamo 0:15

80e minuut.
Tuấn Tú bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Tú speelt de bal door. Tấn Phát geeft de bal voor. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Telese trapt de bal weg van het doel. Tấn Phát bereikt de bal nog maar net als eerste. Tấn Phát probeert naar een medespeler te passen. Tuấn Tú is nu in balbezit. Tuấn Tú geeft een lange en hoge pass. Telese bokst de bal weg.

83e minuut.
Bernal geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Scarpellini de bal. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano draait met de bal, schiet en ... Telese werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Bernal is nu in balbezit. Bernal speelt de bal door. Tấn Phát rent richting de bal. Tấn Phát geeft een lange en hoge pass. Serrano krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Scappati I Casa - Socialisma Teamo 0:16

87e minuut.
Scarpellini is nu in balbezit. Scarpellini geeft de bal voor. Crudeli kopt de bal weg. Ibarra rent richting de bal. Ibarra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Tấn Phát passt de bal zonder na te denken. Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal geeft de bal voor. Serrano met een sublieme pass. Klungelig pakt Ibarra de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scappati I Casa 95%, Socialisma Teamo 5%.
Scappati I Casa - Socialisma Teamo 0:16