Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Giovani lottatori Kyteler
Normal Tactiek Anelli
42% Balbezit 58%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 55
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29 gemiddelde waardering 55.5
average Schieten outstanding
weak Passen very good
weak Verdedigen solid


6e minuut.
Piža met een sublieme pass. Vaught bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaught passt de bal met de wreef. Bleyenberg rent richting de bal. Bleyenberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Giovani lottatori - Kyteler 0:1

7e minuut.
Doncu rent richting de bal. Salgado begaat een overtreding. Doncu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mihart zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bleyenberg kopt de bal weg. Doncu is nu in balbezit. Doncu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Piža geeft de bal voor. Vaught kan de bal niet met de borst controleren. Masala rent richting de bal. Vaught verovert de bal door een tackle van achteren. Vaught schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Giovani lottatori - Kyteler 0:2

10e minuut.
Piža is nu in balbezit. Piža met een sublieme pass. Wilson met een sublieme pass. Vaught bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaught haalt uit met een fantastische trap. Vanzini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Kuchar passt de bal in één keer door. Wilson is nu in balbezit. Wilson met een sublieme pass. Vaught is nu in balbezit. Vaught haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Giovani lottatori - Kyteler 0:3

13e minuut.
Inworp. Piža met de inworp. Mihart geeft een hoge lob. Doncu rent richting de bal. Doncu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Mihart probeert naar een medespeler te passen. Parmeggiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Parmeggiani geeft een lange en hoge pass. Piža geeft een hoge lob. Vaught maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Musto probeert de bal met de borst te controleren. Doncu rent richting de bal. Doncu passt de bal zonder na te denken. Vaught is nu in balbezit. Vaught haalt uit met een fantastische trap. Vanzini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Alescio rent richting de bal. Wilson verovert de bal door een tackle van achteren. Wilson passt de bal in één keer door. Vaught is nu in balbezit. Vaught schiet op doel. Vanzini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Piža rent richting de bal. Piža geeft een hoge lob. Masala heeft problemen om de bal te vangen. Doncu is nu in balbezit. Doncu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Inworp. Wilson met een snelle inworp. Doncu geeft de bal voor. Vaught springt en kopt de bal. Vanzini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Giovani lottatori - Kyteler 0:4

26e minuut.
Scattone rent richting de bal. Mihart verovert de bal door een tackle van achteren. Mihart geeft de bal voor. Vaught springt en kopt de bal. Vanzini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Giovani lottatori - Kyteler 0:5

30e minuut.
Bleyenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Bleyenberg speelt de bal door. Musto rent richting de bal. Vaught is nu in balbezit. Vaught schiet op doel. Vanzini bokst de bal weg.

32e minuut.
Piža bereikt de bal nog maar net als eerste. Piža geeft een hoge lob. Vaught rent richting de bal. Doncu rent richting de bal. Doncu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Giovani lottatori - Kyteler 0:6

35e minuut.
Bleyenberg geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Parmeggiani de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Piža neemt de hoekschop. Vaught springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Vanzini trapt de bal weg van het doel. Mihart kopt de bal weg. Doncu is nu in balbezit. Doncu haalt uit met een fantastische trap. Vanzini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Giovani lottatori - Kyteler 0:7

40e minuut.
Vaught rent richting de bal. Frosi is nu in balbezit. Vaught onderschept slim de pass. Vaught haalt uit met een fantastische trap. Vanzini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Giovani lottatori - Kyteler 0:8

41e minuut.
Parmeggiani rent richting de bal. Vaught verovert de bal door een tackle van achteren. Piža geeft een hoge lob. Klungelig pakt Doncu de bal. Doncu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Alescio onderschept slim de pass. Alescio met een sublieme pass. Piža probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bleyenberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bleyenberg schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Caccavello heeft problemen om de bal te vangen. Vanzini speelt de bal door. Wilson kopt de bal weg. Vaught bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaught draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Giovani lottatori 81%, Kyteler 19%.
Giovani lottatori - Kyteler 0:8

47e minuut.
Wilson passt de bal in één keer door. Piža met een sublieme pass. Daar is Vaught, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bleyenberg is nu in balbezit. Bleyenberg schiet op doel. Paal! Vanzini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Klungelig pakt Parmeggiani de bal. Vaught bereikt de bal nog maar net als eerste. Frosi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vaught is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Piža komt bij de bal en schiet. Vanzini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Giovani lottatori - Kyteler 0:9

53e minuut.
Doncu onderschept slim de pass. Vaught rent richting de bal. Doncu is nu in balbezit. Doncu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Giovani lottatori - Kyteler 0:10

55e minuut.
Vaught is nu in balbezit. Vaught met een sublieme pass. Doncu controleert de bal met de borst. Doncu haalt uit met een fantastische trap. Vanzini probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Piža controleert de bal met de borst. Parmeggiani rent richting de bal. Piža verovert de bal door een tackle van achteren. Piža geeft een lange en hoge pass. Vaught krijgt zijn hoofd ertegen. Vanzini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Daar is Alescio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilson rent richting de bal. Wilson passt de bal met de wreef. Doncu is nu in balbezit. Doncu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Masala rent richting de bal. Vaught onderschept slim de pass. Vaught haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Giovani lottatori - Kyteler 0:11

65e minuut.
Vanzini trapt de bal weg. Wilson heeft problemen om de bal te vangen. Wilson speelt de bal door. Vaught bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaught haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Doncu passt de bal met de wreef. Vaught is nu in balbezit. Vaught passt de bal met de wreef. Bleyenberg rent richting de bal. Bleyenberg schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Piža passt de bal in één keer door. Doncu is nu in balbezit. Masala rent richting de bal. Doncu verovert de bal door een tackle van achteren. Doncu draait met de bal, schiet en ... Vanzini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Doncu rent richting de bal. Doncu schiet op doel. Vanzini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Giovani lottatori - Kyteler 0:12

71e minuut.
Kuchar met een sublieme pass. Doncu rent richting de bal. Doncu passt de bal zonder na te denken. Vaught bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaught schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wilson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vaught krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Wilson kopt de bal weg. Daar is Doncu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doncu probeert naar een medespeler te passen. Vaught rent richting de bal. Vaught haalt uit met een fantastische trap. Vanzini bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wilson neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vaught is nu in balbezit. Vaught haalt uit met een fantastische trap. Vanzini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Giovani lottatori - Kyteler 0:13

77e minuut.
Doncu verovert de bal door een tackle van achteren. Doncu geeft een hoge lob. Bleyenberg rent richting de bal. Bleyenberg schiet op doel. Na een snelle pass probeert Caccavello de bal onder controle te krijgen. Vanzini bokst de bal weg. Vaught bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaught haalt uit met een fantastische trap. Vanzini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Giovani lottatori - Kyteler 0:14

80e minuut.
Mihart met een sublieme pass. Doncu is nu in balbezit. Doncu speelt de bal door. Vaught rent richting de bal. Vaught haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Wilson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mihart bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihart met een sublieme pass. Vaught bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaught draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Wilson met een snelle inworp. Mihart bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihart met een sublieme pass. Vaught rent richting de bal. Vaught draait met de bal, schiet en ... Vanzini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu haalt uit met een fantastische trap. Vanzini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Giovani lottatori - Kyteler 0:15

85e minuut.
Vaught is nu in balbezit. Vaught passt de bal zonder na te denken. Doncu rent richting de bal. Doncu haalt uit met een fantastische trap. Vanzini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Giovani lottatori - Kyteler 0:16

87e minuut.
Piža geeft de bal voor. Vaught bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaught met een sublieme pass. Daar is Doncu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doncu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Mihart met een sublieme pass. Doncu rent richting de bal. Musto is nu in balbezit. Doncu verovert de bal door een tackle van achteren. Doncu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Scattone is nu in balbezit. Mihart onderschept slim de pass. Mihart geeft de bal voor. Vaught is nu in balbezit. Vaught draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Giovani lottatori - Kyteler 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Giovani lottatori 80%, Kyteler 20%.
Giovani lottatori - Kyteler 0:17