Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Malešice FK Narco$
nowa3 Tactiek nowa
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
29.6 gemiddelde waardering 47.7
weak Schieten solid
average Passen good
average Verdedigen adequate


5e minuut.
Colţan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nos met de inworp. Jakubek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Żuralski geeft een hoge lob. Mućko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bień probeert naar een medespeler te passen. Gniazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniazdowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Malešice FK - Narco$ 0:1

13e minuut.
Colţan rent richting de bal. Colţan geeft een hoge lob. Gniazdowski kopt de bal weg. Obwieser bereikt de bal nog maar net als eerste. Obwieser haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Colţan speelt de bal door. Zborowski probeert naar een medespeler te passen. Bień met een sublieme pass. Gniazdowski heeft problemen om de bal te vangen. Gniazdowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Bryk kopt de bal weg. Klungelig pakt Obwieser de bal. Munnicki onderschept slim de pass. Gniazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniazdowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Korkiakoski speelt de bal door. Gniazdowski is nu in balbezit. Gniazdowski passt de bal in één keer door. Obwieser bereikt de bal nog maar net als eerste. Obwieser schiet op doel. Stróżyk bokst de bal weg.

39e minuut.
Bień is nu in balbezit. Bień met een sublieme pass. Gniazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Obwieser is nu in balbezit. Obwieser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Malešice FK - Narco$ 0:2

42e minuut.
Ruiz de Lopera passt de bal zonder na te denken. Bień bereikt de bal nog maar net als eerste. Bień passt de bal zonder na te denken. Gniazdowski rent richting de bal. Gniazdowski haalt uit met een fantastische trap. Stróżyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malešice FK 65%, Narco$ 35%.
Malešice FK - Narco$ 0:2

54e minuut.
Gniazdowski probeert de bal aan de voet te houden. Bryk speelt de bal door. Bień met een sublieme pass. Gniazdowski is nu in balbezit. Gniazdowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Jakubek is nu in balbezit. Jakubek passt de bal in één keer door. Colţan rent richting de bal. Kłosowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kłosowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Inworp. Herczyk komt het veld opgelopen. Cypryjak komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Inworp. Bień met de inworp. Korkiakoski rent richting de bal. Korkiakoski geeft een hoge lob. Bryk krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Stróżyk niet meer kan verder spelen.

71e minuut.
Korkiakoski passt de bal in één keer door. Bień bereikt de bal nog maar net als eerste. Bień met een sublieme pass. Żuralski rent richting de bal. Żuralski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Bryk passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gniazdowski de bal. Gniazdowski passt de bal met de wreef. Obwieser is nu in balbezit. Obwieser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Malešice FK - Narco$ 0:3

81e minuut.
Kłosowski is nu in balbezit. Bryk onderschept slim de pass. Bryk probeert naar een medespeler te passen. Gniazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniazdowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Malešice FK - Narco$ 0:4

83e minuut.
Kłosowski kopt de bal weg. Bućko is nu in balbezit. Korkiakoski maakt een afschuwelijke overtreding. Korkiakoski krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Murgu kopt de bal weg. Żuralski controleert de bal met de borst. Herczyk speelt de bal door. Jakubek heeft problemen om de bal te vangen. Jakubek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Gniazdowski probeert de bal met de borst te controleren. Bruzda rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gniazdowski. Gniazdowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malešice FK 50%, Narco$ 50%.
Malešice FK - Narco$ 0:4